senzatie de mincarime la caldura...

senzatie de mincarime la caldura... | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Imi ingheata picioarele si la caldura noaptea dupa ce se incalzesc incep sa ma manince foarte tare ...ce poate fi?! Am fost la medic si mi-a zis ca am circulatie periferica slaba. Asta stiu si eu...mereu imi sunt inghetate extremitatile...dar chestia asta iarna....ma ingrozeste. E ca dupa degeraturi. Am facut tratament homeopat...si se pare ca degeaba...nu mai stiu ce sa fac....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Masaj cu o crema grasa inainte de culcare (eventual sosete noaptea). Stimuleaza circulatia si linisteste.

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Am facut si asta si ma mai si trezesc noaptea(nu pot dormi asa tare ma maninca si imi ard) si le dau cu crema, mai fac dusuri cu apa rece ... dar e foarte neplacuta senzatia....

Mergi la inceput

Mai ar fi un tratament cu electrostimulare, nu stiu exact termenul romanesc ca eu l-am facut aici, poate te interesezi de asa ceva...

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Nu te referi la electrostimularea pt celulita.?! Caci am facut si asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu am trecut prin asta.. ajungeam la rana...si la piele tare si ingalbenita... si mi-am fcaut ani de zile anlize peste analize... pana acum vreo 3-4 ani mi-au pus cred ca 10 substante pe spate, am stat bandajata 4 zile ep tot spatele si au ajuns la concluzia ca sunt alergica la : plastic, cauciuc... materiale sintetice, cabluri etc... si se manifesta numai la picioare. Asa ca am trecut pe sosete de bumbac sau lycra, pantofi numai de piele, inclusiv papucii de casa,fara blanite artificiale, cei de plaja, tot. Si am luat ceva unguent DERMOVATE cred ca se numea.

PUSSI

Mergi la inceput

Nu ma refer la electrostimularea pentru celulita, eu am facut de la glezna in jos, special pentru circulatie periferica slaba.

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Ok...o sa incerc si eu!

Mergi la inceput

Teste alergologice mi-am facut si eu...dar nu sunt alergica...in plus senzatia asta o am numai de toamna cind incepe frigul.... deci in anotimpurile reci si cind imi e rece la picioare si imi ingheata(chiar si in casa). Deci clar e o chestie circulatorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

quote:
Originally posted by Angelinne

Teste alergologice mi-am facut si eu...dar nu sunt alergica...in plus senzatia asta o am numai de toamna cind incepe frigul.... deci in anotimpurile reci si cind imi e rece la picioare si imi ingheata(chiar si in casa). Deci clar e o chestie circulatorie.

Angelinne

Exact asta patesc si eu ... asa ca daca ii dai de cap ... sa ma anunti si pe mine

Si pe mine m-a lasat vara ... si acum de ceva vreme m-a luat iarasi ... am dat vina pe ciorapii de naylon.

Ma mai linisteam cu Dermovate.

Mergi la inceput

Nu pot sa cred ca mai e cineva ca mine!!! Credeam ca sunt singura...si medicii cind le spun nu pot sa inteleaga/.....

Mergi la inceput