Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
irinatunza spune:
Moni, tu saptamina viitoare ajungi la 5000 de mesaje probabil, la cit scrii. Ce mai primesti ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Moni primeste diploma de cea mai fidela doamna de pe forum.
Poate ii face cineva si o
(statuie)![]()

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Ingrid S spune:
Noapte buna Silvi!
Ce am pierdut: o greutate incredibila...Ali, sigur iti merge cantarul ala???
Moni, razi tu de gusa lui Janina, dar sotzul meu e super incantat de cum arat acum
, cu alea 4 kg in plus, ma rog, puncte de vedere diferite. Cik, n-am aratat asa bine niciodata, i-am zis ca daca asa de mult a suferit de pe urma infatisarii mele anterioare, trebuia sa spuna si luam untura de peste de dragul lui..
Janina, daca ti se revarsa burta peste blugi e bine, eu nici macar nu intru in ei...asa ca tot e mai bine cum esti tu.
Diana a plans dupa jumatate de ora de somn, s-a dus sotzul la ea, cik nu gaseste suzeta, smechera o tinea in mana si plangea de mama focului. Cum a iesit din camera, iar si-a scos suzeta si caraia, pana m-am dus, am luat-o in patul meu, s-a linistit brusc, si-a pus boticul langa fatza mea si a adormit. Acum iar am mutat-o in patul ei, sper ca nu se mai scoala..
.
Mai, cu pufuletii sunteti de groaza, iaca o sa incerc si eu sa vad, poate-i plac. Dar daca dupa aia nu-mi papa nimik, ce ma fac???
Cred ca dispar si eu la nani, fetelor care mai stiti ceva de Nico? S-a mutat la mamici de iunie-iulie?
V-am
pe toate, un somn linistit sa aveti si bebelushii vostri la fel!
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Cred ca la 5000 e limita asa ca in curand va zic 
Ca trebuie sa iau o pauza,trec la
si la
. Asa ca si cuscra,care a 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
anasebe spune:
Ingrid Cu pufuletii...Eu ii dau lui Tibi pufuleti fie imediat dupa masa de pranz, cand a mancat tot, un fel de premiu, fie dupa cina. Niciodata intre mese (mai ales intre micul dejun si pranz...nu pupa nimic, ca tre' sa fie destul de infometat ca sa pape legumele).
No, imi cer scuze ca ma bag, stric seara slabaturilor.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
Biancas spune:
Merg si eu la nani.
Noapte buna tuturor.

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
szaboali spune:
Ingrid normal ca merge bine cantarul ...si eu la inceput am crezut ca tre sa imi fac ochelari dar m-am cantarit si la soacra si la o cumnata si tot asa arata cantarul...era imposibil sa fie toate defecte![]()
Cred ca am sa ajung ceva vedeta pe aici cu kg. mele

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
anasebe spune:
Moni Ce ?????????????
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
szaboali spune:
anasebe ce zici mai???????
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
anasebe spune:
Bre Moni Hai odata cu raspunsul ca ma duc la nani.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica