Oltencele, poftiti la povesti! (21)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Stefi!!!Sa fii sanatoasa si sa-ti daruiasca D-zeu si Ingerasii tai-numai bucurii,impliniri si o viata curata,plina de dragoste si intelepciune!!

la parintii iubitori!!
Edit:Bertha in cat timp ar trebui sa primesti raspunsul?Nu ti-au zis?Tinem pumnii!! la flacaul oaches!!(Dc fac o fetitza..ti-o dau!!)

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

1..2..3.....uraaaaaaaaaaa
"La multi ani!!!"
in primul rand lu sorumeaaa pe care o iubesc mult..adica doibebeii..apoi..Sirod si Anyc79

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Heloooooou.
Multzam de urari. Va dulce.Sunt tare obosita acum dar va servesc cu o tamaioasa
LA MULTI ANI DOINA!
LA MULTI ANI DORIS!
LA MULTI ANI ANYC 79!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Doris, Doina si Anyc! Mamici dragi, sa fiti sanatoase, iubite, fericite si linistite!

Fetelor, azi ne imbatam sigur, cu atatea sarbatorite!

Georgi, bine ca venisi cu vinul la spartul targului, dupa ce bauram din surse propii! Macar daca puneai cateva poze de la petrecere...erau sanse sa te iertam!

Zozela, marti ar trebui sa primesc raspunsul pe mail. Daca trec de faza asta, in aprox. o luna ar trebui sa ma cheme la interviu, care presupune intrebari despre candidat si iar intrebari din economie si contabilitate. Sper sa fie bine!
Daca zici ca imi dai mie fetita, te iert de toate pacatele (nu stiu care ar putea fi aceste pacate, dar gasesc eu ceva).

Eu sunt in continuare "bolnava", adica am si azi concediu medical, stau in cutiuta sa nu ma vada dusmanii ce "rau" ma simt.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutare, fetelor!
pentru sarbatorite CAMELIA, LORELLAY,ANYC79, SIROD, DOINA, si bineinteles STEFIIII

Am fost si eu in "vacanta" saptamana asta si acasa nu prea am loc la calculator ca nu l-am expediat decat p-ala mic la tara. Ioana, care-i inamicu' nr.1 la calculator e cu mine acasa.
Camelia,sa stii ca eu l-am trimis pe Tudor la tara, si ca sa-l tin mai departe de aglomerarile din oras de unde putea sa se pricopseasca cu vreun virus, ceva. Ioanei i-a facut doctorita de familie vaccin antigripal, ca le-au dat la cabinet. Desi, pana sa-si faca ala efectu', vine primavara

Andreea, o iei si pe Ioana la Bucresti?

Astia sunt pentru tine, Liana si burtica ta. Ai grija de voi!

Sanatate multa pentru puiuti si mamici!

oltencelor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

salutari.hai mai iertati-ma ca am ajuns cu vinul tarziu...dar pana am scos din butoi...
Pozele vin maine cred.Promit sa va pun cateva.
Pupare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

MULTUMESC PENTRU URARI! SA FI-TI SI VOI SANATOASE, FERICITE SI MEREU TINERE!

LA MULTI ANI SARBATORITELOR, SIROD, ANYC, CAMELIA, LORELAY SI PENTRU STEFANIA DE GEORGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani-Doris!!
La multi ani-Doina!!
La multi ani-Any!!

La multi ani Alex-si la mamica!!!
Bertha sa dea D-zeu sa fie bine!!Cat despre fetitza...daca am zis...am zis!!
Kiss U all!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Alex!

Pistachio, ce mai faceti voi?

Ana, o iau pe Ioana, cum sa nu! O fetita si cuminte si frumoasa si direct mare cine ar refuza?! Da' crezi ca ei i-ar placea?

Ciuf, cam de mult n-ati mai dat niciun semn de viata! Pupam frumoasa pereche!.

Baietii mei sunt la plimbare si eu la treaba. Da' tot furai 5 minutele sa va salut!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc tuturor pt. urari si LA MULTI ANI pt. toti cei care si-au serbat ziua de nastere luna aceasta,mamici si pitici!
Andreea,ti-am vazut barbatii sambata pe unirii,mi s-au lipit ochii de Darius,s-a facut asa mare si frumos !Nu ne-am permis sa "deranjam" caci se mai intalnisera cu altcineva!Noi eram in cautarea unui cadou, seara am mers la ziua prietenei Georgianei...o tinem numai in chefuri,sambata viitoare avem la o alta colega de clasa...!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput