Am un pachet de aluat de foitaj si nu prea stiu cum sa-l fac, adica ma gandesc sa fac niste rulouri cu ciocolata, dar cum sa-l tai si cum sa pun crema in el sa nu curga in tava nu prea ma taie capu'! Ce gospodina sunt!
ala e ideal pt pateuri sau carnaciori in foietaj sau ficatei..
Sa facem ceva pentru Barbye!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou! MirelaV
pupicei pe burticei
Eliza, eu am incercat cu ciocolata de menaj (topita) si apoi amestecata cu nuci macinate si stafide (am incercat sa ingros compozitia ca sa nu curga ). Din pacate a curs...Erau cam inestetice, dar bune la gust.
O varianta mai buna e cu branza proaspata de vaci amestecat cu ou si stafide.
Succes.
Arunca un ochi pe aici:
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6800" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6800
Ai putea cu ciocolata de menaj taiata bucatele mici sa le pui pe o bucata de aluat in linie si sa faci un sul(nu foarte gros) pe care il crestezi din loc in loc intre bucatile de ciocolata,iar la capete sa incerci sa le lipesti sa nu curga cioco.
Eu asa am facut si ies supeeeeeeer bune,e drept a si curs putin dar nu mult si aratau destul de bine. si eu acum sunt la dieta
Gabriela mamica de printesa
Alice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
www.dropshots.com/OrbuGabi" target="_blank">pozesi filmulete