Cine are Mixy-Zepter?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Mai fetelor...oi fi io sau antitalent (desi imi place sa cred ca nu)...dar cum se bat albusurile spuma cu discu' asta??? Ca mie nu imi iese!

Maria

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Deci, sincer......eu nu bat cu el albusuri.Mie mi-a zis reprezentanta Zepter ca e pentru asa ceva. Scrie si in carticica lui
Mie ca sa-mi iasa cum vreau io, bat cu batator din acela de sarma.....cum se foloseste la tara.
Foarte important e albusul batut intr-o prajitura.....daca nu e batut cum trebuie nu iese nimic.
eu discul il tin in cutie in punguta lui....nu-l folosesc.
Asa ca mai bine lasati-l in pace si bateti cu ce zic io.....ca sa iasa super albusul.
am avut 2 batatatoare de alea....unul mi s-a rupt si tre sa-mi mai iau unul daca nu 2....si nu stiu unde gasesc. Merg in piata.....numai ca inca n-am ajuns acolo.
A...si mai e...telul ala asa rotund si lunguiet....nici ala nu e bun.

pup

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Cu discul acela rotund fara gaurele la albusuri sau la maioneza miscarea mainii trebuie sa fie numai verticala (de sus in jos ) ca in felul acesta sa fie incorporat aerul
O sa vezi ca in felul acesta ies fara probleme .

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Mary,de ce nu suni reprezentantul care ti l-a vandut.e in obligatia lor sa te lamureasca in toate problemele sau sa vina sa-ti arate.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput