**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Arthurana,esti bine?Ca te simt necajita si am impresia ca se intampla ceva cu tine...Sper sa scrii curand ...ca tot ma gandesc la tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, nu mai fi trista! Sanatate nasului tau.
Poohy, scrii flo intre paranteze drepte si iese o floare rosie.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu am patut de lemn...O sa ramana si la samburica mica...
Va sfatuiesc sa luati pliabil...:))))

Pauly, sanatate nasului tau!

Scuze ca-s asa pe fuga, lucrez acilea ca nebuna sa-mi termin probele de masurat...

Pupam burtici mici si uram numai sanatate la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Draga Razade soare...Am un pupic special pentru tine(am citit ce-ai raspuns cuiva la In unu sau in doi...).Te apreciez tare...acelasi lucru l-as fi scris eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Eu am patut de lemn...O sa ramana si la samburica mica...
Va sfatuiesc sa luati pliabil...:))))

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by chris27

Draga Razade soare...Am un pupic special pentru tine(am citit ce-ai raspuns cuiva la In unu sau in doi...).Te apreciez tare...acelasi lucru l-as fi scris eu...

Multumesc! Ma surprinde neplacut mai ales cand femeile fac asta si par asa nevinovate...
pauly, stai linistita, sunt sigura ca nasu' va fi bine! nu mai p'ange, ca se supala si bebelinu'...

in alta ordine de idei...mi-e rauuuuuuuuu!... cu arsuri!

fetili, nu ma uitati, va rog, cu analiza de secretie+papanicolau!!!ziceti-mi si mie, va rog, unde sa-mi fac analiza de secretie si Papanicolau in Bucuresti si cam cat costa??? k la med de familie astea nu intra-n calcul..n-au aparatura..si habar n-am un'sa le fac.

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Raza, eu stiu ca medicul ginecoloc racolteaza secretia si tot ce trebuie pentru papanicolau. Cel putin la mine asa a fost.

12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Raza, eu de ex. le-am facut la Euroclinic si m-au costat cam 130 RON.
...dar atentie ca dr. de familie iti poate da trimitere la spitalul/policlinica de unde apartine, sa le faci gratuit. Mie asa mi-a dat, dar cand am ajuns acolo dimineata la prima ora (dr-a respectiva avea program de la 7.30) mi-a zis o asistenta ca d-na dr. nu ajunge niciodata mai devreme de 9-9.30, ca merge intai la Giulesti sa-si vada gravidele si de abia dupa aia vine si la cabinet. Ori asta ar fi insemnat sa mai stau cel putin 2 ore s-o astept, plus ca intarziam la birou, plus conditiile din spitalul respectiv care mi s-au parut destul de precare. As fi putut veni in alta zi, mai tarziu, dar deja intrerupsesem utrogestanul de 2 zile ca sa nu influenteze frotiul, si vroiam sa-l reiau cat mai repede. Asa ca am decis pe loc sa merg la o clinica privata, noroc ca a vorbit sotul care cunostea tot personalul de acolo si m-am dus fara programare. Mi-au recoltat imediat, in conditii mai mult decat civilizate, atat PAP cat secretie (aproape ca nu am simtit, asa delicat s-a petrecut procedura de recoltare). Le-am spus ca sunt insarcinata dar oricum ar fi umblat cu grija, sunt sigura. Rezultatele le-am avut cam in 3-4 zile.

Chiqui mic, dulce fata si iti multumesc pt. incurajari, si eu sper sa fie bine... de simtit, simt ca e ok

PS astazi ar trebui sa primesc verdictul pt. dublu test de la Genetic Lab, si mi-e o frica de mi s-au inmuiat genunchii... Tineti-mi pumnii!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna fetelor... I s-a mai zis cuiva in saptamana a 15-a de sarcina ca fatul are cei doi ventriculi cerebrali inegal dezvoltati... si ca daca aceasta inegalitate nu dispare in 2 saptamani atunci poate fi vorba de o hidrocefalie??? Va rog spuneti-mi!!! :(

Mergi la inceput