**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 24
poohy spune:
Chiqui abia acum am vazut mesajul tau!
Nu stiam ca faci si tu lista cu zilele de nastere :)
Asta e 
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
pauly spune:
buna fetele,
ce frumoasa ideea cu listuta...acum sigur nu mai ratam pe nimeni
.
am si eu o intrebare despre secretia din timpul sarcinii, stiu ca e normala sa fie mai abundenta putin dar ce culoare trebuie sa aiba?eu de la inceputul sarcinii am luat utrogestan, iar acuma am oprit tratamentul si nu stiu cum arata secretia normala din timpul sarcinii.![]()
va intreb ptr ca la mine ii usor galbuie(asa trebuie sa fie?),mi-am facut o lama si am o mica candida, dar doctorul o zis ca i-mi da tratament doar in trim II, ca nu afecteaza sarcina in nici un fel.
pupici
9+
mica0307 spune:
Pauly si la mine tot galbuie este. Si fac pipi galben.![]()
Mica
14
http://community.webshots.com/user/mica0307
Venus2007 spune:
Fetele, am terminat listuta. Sunt cateva fete care nu si-au dat DN. Daca doresc, sa o treaca ca sa le putem felicita.
Nu mai pot sa sterg rosul de le prieteni dragi si luna decembrie. Help! Plus ca trebuie sa ordonez cronologic lunile! Am ales calea grea, sigur era si una mai simpla dar nu m-a dus capul....de aia mi-a luat 2 ore.
Chiquitita
Madi spune:
Buna burtici!
Nu am prea avut timp sa intru sa scriu in ultima perioada pe aici, dar v-am citit. Eu am inceput sa ma simt mai bine...dar mai am inca zile in care mi-e greata, desi maine intru in sapatamna 15. De-abia astept sa il simt si eu pe bebe, dar am inteles ca la o prima sarcina asta se va intampla mai tarziu. Mamicile care mai au bebei, la cate saptamani l-ati simtit prima data pe bebe(la prima sarcina, adica)?
Pauly sa stii ca si eu imi puneam aceeasi problema legata de secretia si chiar ma gandeam ca la urmatorul control sa ii spun doctoritei. Si la mine tot asa este, galbuie si ma gandeam ca nu e ceva in regula, dar daca si la voi e asa m-am mai linistit.
Mica citeam undeva ca pipi galben se face cand nu bei suficiente lichide. Spuneau pe un site strain ca stii ca bei suficiente lichide atunci cand pipi-ul este incolor.
Mie mi-a recomandat doc mea eco morfologica pe la 20 de saptamani asa ca eu de-abia in decembrie o voi face. Pana atunci, luna aceasta, imi voi face triplu test si am emotii. Stau cu inima mica de cand o colega de la serviciu a trebuit sa renunte la sarcina in luna a 5-a deoarece la analize i-a aparut Sindromul Down. Si nu am inteles cum, ca mai are un copil sanatos si nici nu are peste 35 de ani. Asa ca acum mi-e tare frica pana cand voi stii si eu rezultatul de la triplu test si eco morfologica.
V-am pupat pe burtici!
Madi
P.S. Mi-am adus aminte ca mai voiam sa le intreb ceva pe mamicile cu experienta: care patut pentru copii este mai bun: de lemn sau acela din panza care se poate plia?
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
chiquitita spune:
Pauly,
!
Azi am vomitat de am facut pe mine fetelor! Ca ma laudam ca nu vomit...
Ma mai doare si un dinte care e plombat de nu pot sa beau apa...
stiti cumva, pot sa iau mai multe vitamine C pe zi?
10+