Voiam sa va intreb in ce fel va afecteaza faptul ca din 2007 se pare ca se va desfiinta examenul de admitere, intrarea la liceu facandu-se pe baza mediei anilor de studiu si a notelor de la tezele nationale (introduse de la cl. a VII-a). Cum vi se pare? Ce va produce acest fapt? Vor invata copiii mai mult decat inainte sau mai putin, deoarece dispare ideea de examen? As vrea sa stiu si parerea voastra, in calitate de parinti. Ce veti face in aceasta situatie, daca intr-adevar dispare examenul?
P.S. Eu predau lb. romana la un Colegiu National in Constanta. Daca aveti nevoie de informatii, orice, va raspund cu placere.
Madalina
sincer, inca nu mi-am format o idee, dar fiica-mea, care e clasa a 7-a a venit ieri acasa si mi-a spus ca nu mai dau teze nationale anul acesta!!!
so, cred ca nu mai e cazul sa ne batem capul cu ele....
acum iti spun ce zicea fiica-mea, vis-a-vis de aceste teze....ca ii convin, deoarece ar scapa de stresul examenului in sine.....alti colegi insa erau stresati de idee.....
copii si copii.....
adica e oficial ca nu mai dau tezele acelea in acest an? ma duc sa ma uit pe site-ul ministerului...
_
IUBESC VIATA!
nu stiu daca este oficial. cert este ca saptamina viitoare Crstina mea da teza la mate....so, cred ca ceva oficial tot o fi...ca altfel ar fi avut toti copiii de clasa a-7-a in aceiasi zi teza, nu???
pai teza de pe sem. I mai de demult s-a scos...acu' eu intelesesem de la tine ca s-a scos si cea de pe sem. II?
_
IUBESC VIATA!
mai nu stiu sigur, ca la cit e Cris a mea de aiurita....o sa vorbesc cu diriginta si iti spun!!!!!