Vine barza? 29

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

E he he. Lasa ca o sa ai si tu un puiutz, o sa vezi!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetelor! Si eu scriu mai rar dar citesc tot!
Alina iti tin pumnii si eu sa dea Dumnezeu sa fie bb! Dar daca toate testele iti ies pozitive... indiferent cat de pala e liniuta, atunci eu zic ca esti! Dar numai sa iasa a doua liniuta in primele 5 minute ca si mie mi-a iesit dupa vreo ora si din pacate nu era nimic. Eu una zic sa nu-ti pierzi speranta!

Eu sunt Z6 si abia astept saptamana viitoare sa ma pun pe treaba! Neaparat trebuie sa ma abtin sa nu ma spal pana dimineata si sa nu fug repede la toaleta - ca asta fac dupa fiecare contact. O prietena ma si intreba: "Pai cum Dzeu vrei tu sa ramai daca fugi repede la baie?" dar.. eu zic ca nu prea conteaza asta... nu stiu... O sa incerc si asa! Poate avem o surpriza frumoasa de Mos Craciun!

Va pup pe toate de la A la Z si Bun venit noilor aspirante!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Eu z29,nu m-am abtinut si am stricat un test,rezultat NEGATIV desigur...sper sa nu mi se deregleze prea tare ciclul (eu normal sunt la 26-28 de zile) si orice ora de intarziere pentru mine este un calvar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Bibyrox, ba conteaza! Asa ca mai bine stai cumintica in pat, la orizontala, macar o jumatate de ora...

Tzuca74, e totusi cam devreme, mai asteapta cateva zile...

Va

Gabi

Mergi la inceput

Gaby o sa incerc!!! De fapt o sa fac tot posibilul sa nu ma misc din pat cel putin o ora!
Tzuca nu dispera iubita! Incearca sa te calmezi, sa nu fi stresata si totul va fi bine! Daca nu vin rushii mai fa un test peste vreo 2 zile!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Maria08multumesc de incurajare...binenteles e speranta tututror fetelor de aici...
Rox felicitari matusico...lasa ca acusi vine si bb ptr tine
Salutari tuturor fetelor bataioase

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Sarut'mana fetelor dragi care m-au sustinut dar din pacate nici nu am apucat bine sa arunc testul la gunoi ca m-am dus la baie si surpriza era prezenta .Asa ca luna asta iau o pauza pentru ca am de facut urmatoarele: RMN,HSG,mamografie,2 radiografii dentare +4 pastile Dostinex pt prolactina. Deci ,oricum nu se pune problema de procreere dupa asa radiatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina,
Si fa-ti testul cu prima urina de dimineata, incearca sa nu mergi noaptea la toaleta , ca sa fie concentratia de HCG mare in urina de dimineata.Maine o sa fie mai colorata linia.
Tin pumnii.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Tzuca dar pana ajungi la ovulatie nu se duce efectul medicamentelor si razelor? Intreb si eu ca habar n-am... Adica ma gandeam la tine ca stai cumintzica luna asta...

ALINAAAAAAAA hai ne mai tii mult pe jar???? Cum e?? Asteptam vesti!

Pupici pe burtici

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alinoooooo ce iti mai place sa ne chinui....
Ai facut testul ala?

anca
poze nunta

Mergi la inceput