Vine barza? 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Alinaaaaaaaa pupici pe burtica mamico!!!! Poate se ia! FELICITARI!!!! Din tot sufletul!!! se pare ca la tine a venit Mosul mai repede decat la mine!

Fetelor eu sunt Z6... ma pot pune pe treaba?

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Felicitari Alina.a !!!!!!! Bravo,bravo,ai simtit tu ceva!!!!!!
La mine se intampla niste chestii f.ciudate.Ieri Z29 fac test care iese clar negativ.La o ora dupa test apare sangararea-vorba vina defapr o chestie maro care nu cere decat un tampon mic,de ala zilnic.Dimineta pauza totala iar pana acum deabea s-a manjit tot un tamponel de-ala mic.Nu stiu zau,cred ca m-am dereglat ca eu normal nu ma manifest asa.Mie cand imi vine,imi vine.Dureri f.rar ca de ciclu.Oricum de BB nu se pune problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Felicitari Alina!!!
Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Sa ne iei si pe noi la Odisee!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Se apropie Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am intrat aici sa o felicit din suflet pe alina si sa-ti zic ca am stat cu sufletul la gura ca si tine si ma rugam sa fie bb ...de fapt eu stiam ca ai bb de cand ai zis ca ai test pozitiv
sa dea Dzeu sa ai o sarcina usoara fara probleme si dupa 9 luni un ingeras scump

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Nu degeaba am facut eu galerie....Sa fie intr-un ceas bun! Felicitari alina_a!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Alina_a,sa fie intr-un ceas bun!!!!Sa va bucurati impreuna de cele 9 luni fabuloase!!!
P.S.Vreau si euuuuuuuuuuuu!!!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Eu am reusit abia acum sa intru, ca am acasa "putin" santier si tare m-am bucurat de noutate.In
FELICITARI ALINA , sanatos si sarcina usoara !!! Capul sus, ca DD stie el ce face, le aranjeaza asa cum trebuie pana la urma

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Doamne sunteti minunate!
multumesc si va doresc din inima sa aveti parte de asa ceva ,sa fim sanatoase si bb sanatos ca asta e cel mai important lucru!dar atat va spun: vine cand nici nu te astepti....mi-e parca mi-e frica sa ma sune ca au gresit proba ,sunt nebuna nu?
inca odata va multumesc,eu scriam aici ca disperata dar nu am realizat cata lume citeste...i-am spus si lui samburel ca a avut o galerie de nota 11!eu asa ii zic samburel.am citit tot aici pe forum undeva termenul si asa ma distreaza...si mi se pare atat de potrivit.
sotul acum seara imi zice :te culci cu samburelul?pana vine el eu sigur dorm ca asa mi-e de somn...
va pup si sa va auda DD rugile,si pe ale mele le-a auzit si la vara sa ne frecam toate pe burtici de sub maiouri stramte!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Alina, dragutza...mie mi-a mirosit a sarcina de cand mi-ai spus de scaderea pt o zi a temperaturii si apoi revenirea. Clar este faptul ca asta este primul simptom a unei sarcini. Felicitari, atat tie cat si sotului, ca doar e si meritul lui, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Felicitari Alina...

Ali

Mergi la inceput