Aspirante optimiste >20 (13)
Raspunsuri - Pagina 25
rox_dox spune:
saru'mana bibyrox...si tie succes la prestat!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!
simo_al_jaafari spune:
nu am fost inca la un medic deoarece sunt in cautari "disperate".
ultima experienta a fost triiiiista la ginecolog...o d-na doctor daca se poate numi asa. era un control de rutina si dupa ce m-a intrebat daca sunt casatorita si am zis nu (atunci nu eram) si daca mi-am inceput viata sexuala si am zis da a dat ochii peste cap..ma rog...si dupa ce mi infipt mana pentru ca am zis "au".."ce te strambi atata, doar nu este prima data" asta a fost reactia ei!
ce conteaza ca eu am inceput viata sexuala dintr-o greseala pe care am regretat-o si pana la casatorie nu am repetat-o! si ce daca eram la CM si jena era cat casa!
oricum, experienta a fost horror! si caut acum un OM care sa fie medic ginecolog care sa nu ma faca sa ma simt violata vreo 3-4 zile dupa control
va pupi
SimoJ
oana_r spune:
anca, fac o pauza totala,daca merg la doctor,incepe iar stresul si analize si lungi prestari si nu mai vreau.ma consum prea mult si nu mai muncesc ,fac o obsesie pentru BB.asa ca iau o pauza,e mai greu cu sotul meu ca nu vrea sa inteleaga.vin sarbatorile ,vreau sa ma bucur de ele,in loc sa stau sa ma gandesc ca nu am ramas sau ca a spus medicul ca am o problema.
am sa intru si am sa vorbesc in cotinuare cu voi,pentru ca sunt dependenta de DC, dar iau o pauza la bb
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Gabitzu37 spune:
Buna dimineatza fetelor! Ce mai faceti voi?
Danutza , bine ai venit pe DC ; parerea mea este ca ar trebui sa schimbi medicul!
Eu sunt ziua 19, ieri am facut eco si aveam endometru 14 mm si un folicul frumos de 20 mm pe ovarul drept ; testul de ovulatie a iesit foarte pozitiv aseara, care va sa zica am prestat si azi dimineata temperatura era 36.8 fata de 36.5 ieri dimineata. Deci, am ovulat . Acum sper sa se intalneasca cei doi...
In ceea ce priveste infectia din lichidul seminal (stiti ca iesit pozitiva spermocultura) este cu enterobacter, un fel de autoinfectie prin trecerea bacteriei din intestin in zona genitala; nimic grav si doctora m-a asigurat ca nu afecteaza cu nimic conceptia si dezvoltarea embrionului; oricum va lua 7 zile antibiotic si stamicin ca sa evite aparitia candidozei.
Va si va doresc o zi frumoasa!
Gabi
ancadragoman spune:
Oana ai dreptate ,poate ne stresam cam mult...
Gabi poate se intalnesc aia mici si at....ete bb.
Pupici
anca
poze nunta
mychydutza spune:
buna fetele . mi-a fost dor de voi o zi! ce tragedie ca nu a mers DC....hehehehhe. eu ziua 9. inca nu m-am mobilizat sa-mi iau temperatura si sa-mi fac teste de ovulatie. vreau sa nu ma mai gandesc si sa vina totul de la sine...........uite asa! nu vreau sa mai programnez totul. acu sa vad rezultatele la analize si analiza lu purtatoru de gigei .........
va pup
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
Gabitzu37 spune:
Simo, unde ai gasit-o pe doctora aia?! Tare stupida e saraca... Nu trebuie sa-ti fie jena de nimic, e viata ta, nu trebuie sa dai socoteala nimanui si nimeni nu are dreptul sa te judece!
Oana, faci bine ca de detasezi mai ales daca asa simti ca trebuie sa faci; poate chiar eliberarea de stres este solutia...
Gabi
Iyoana spune:
SimoJ, eu m-am hotarat sa merg la dr. Tutunaru din Bucuresti, chiar daca eu sunt din Pitesti. Am auzit ca este un medic competent. Iti pot da coordonatele lui daca vrei.
exista si un subiect deschis pe forum cu pacientele lui.
Am o prietena care merge la Polizu, la dr Branescu si este multumita de el.
Mi se pare ca am vazut si un subiect cu impresii despre diferiti medici, dar nu mai stiu pe unde exact, pe forum.
Cred ca important este sa mergi sa stai de vorba cu medicul si vezi cum se intampla: important este sa comunici bine cu el si sa fie profesionist.
Succes!
si o pentru toate fetele
iyoana
Happiness_4_us spune:
Se pare ca nici la mine nu a fost sa fie luna asta.
Azi sunt Z3! Cu Dumnezeu inainte!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!