Aspirante optimiste >20 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Catty ai aflata unde este biserica,ca as vrea si eu sa merg acolo?
Sf Stelian este ,parca ,protectorul copiilor?
anca
poze nunta
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Nana eu nu caut in asta o solutie,dar mi s-a dat ptr raceala.
Acum daca impusc doi iepuri odata si mai bine.
anca
poze nunta
Asta da, corect!
Doamne ajuta! Iti tin pumnii!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Happiness_4_us spune:
Eu trebuie sa recunosc ca imi doresc tare mult un , dar in acelasi timp ma si sperie ce implica asta. Sper insa din suflet ca Dumnezeu ma va ajuta! Cu Dumnezeu inainte!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
mychydutza spune:
biserica Sf. Stelian e vis a vis de politia udriste. pe strada Udriste Lucaci 6-8. cred ca exact visavis de politia rutiera.........mai incolo de SF. Vineri. duminica pe 26 e sf Stelian.
caty tu de la Foisor vii pana la Universitate cu troleibuzu, de acolo un pic pe jos pana la SF. Gheroghe unde intorc tramvailele, si iei de acolo tamvaiu 40, 16 sau 14 si cobori la udriste. intrebi si tu.....exact la biserica..........
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
rox_dox spune:
ce mai faceti fetele?
ceva semne pe la careva?
ca eu sunt Z27 si nimik..nici un semn de ...deci probabil din moment in moment doar rusi la linia orizontului.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu la o ora de la nastere!
mychydutza spune:
eu ziua 7. am vrut sa ma "antrenez" aseara si m-a pocnit o durere de spate de nu mai stiam de mine. asa ca antrenamentu' s-a transformat intr-un masaj medicinal ............
saptamana asta tre sa iau rezultatele la dozari mormonale........da astept salariul ca.............hehehee. si am si oarescare emotzii!
va pupi
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
iulica81 spune:
buna fetelor !
sunt o viitoare mamica (cel putin asa imi place sa cred)...
de 2 ani incercam sa facem un bebe, dar se pare ca nu ne straduim indeajuns
totusi sunt foarte optimista ca vom reusi pana la urma....ma gandeam ca poate ma primiti si pe mine in grupul vostru....
va imbratisez pe toate!
Iulica.