Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

'Neatza la toata lumea! Sa avem o zi frumoasa!

Mychydutza, graficul de temperaturi iti arata doar daca ai ovulat si nu anticipeaza perioada fertila. Cand vezi temperatura crescuta si sustinuta, e prea tarziu sa se mai lege ceva. Trebuie sa te ghidezi dupa celelalte semne cum ar fi mucusul cervical; cand arata ca albusul de ou, atunci trebuie sa prestezi. Daca nu ai o astfel de secretie, e mai dificil, ai putea sa incerci dupa pozitia cervixului. Daca e pozitionat sus, e moale si deschis, atunci esti fertila.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramonella multumesc.
Eu nu am mai racit de ani de zile...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Anca imi pare rau de raceala ta! Insanatosire grabnica! Poate o sa razi de mine dar sa stii ca Polidinul ajuta la procreere. Am o prietena care se chinuia de... numai 3 luni si n-a mai avut rabdare. Asa ca la sfaturile unei asistente a facut Polidin 10 zile in fiecare dimineata cate o injectie. Iar luna urmatoare a ramas!
As face si eu numai ca mi-e lene sa ma scol dimineata cu o ora mai devreme sa ma duc la injectie... Mai incerc asa! Dar trebuie neaparat sa ma abtin sa nu ma spal!!! OFF!!!!!!!

Pupici pe burtici!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Mai eu fac seara ,dar cate doua odata.
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor,
Si eu stiu ca de la polidin ramai mai repede gravituta, dar inca nu am experimentat si treaba asta. Dar vom vedea ce ne rezerva sapt viitoare.
Eu sunt mai linistita, problemele cu sotul se aplaneaza incet incet de la sine, i-am spus mamei de problemele noastre si nu a tipat, asa ca sunt pregatita psihic sa trec prin prima IA.
Pupici

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Catty ma bucur ca te-ai mai linistit.
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Neatza si de la mine!
Vad ca discutati de polidin la greu. Nu cred ca el este solutia noastra.
Sunt siguraca mosul o sa se indure de noi anul asta!
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA, trebuie sa ma linistesc pt ca de starea mea psihica buna depinde reusita IA. Dupa inseminare nimeni nu ma mai poate ajuta. Eu tre sa lupt si sa fac tot posibilul sa iasa bine.
Apropo de intrebarea de ieri, am gresit cand am cerut detalii despre biserica. Ma intereseaza Biserica Sf Stelian unde se afla si cum se poate ajunge acolo de pe bd Dacia, mai incolo putin de Foisorul de Foc.
Multumesc.
Si munciti ca mai e o luna pana la Craciun si subiectul asta trebuie sa ramana gol.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Nana eu nu caut in asta o solutie,dar mi s-a dat ptr raceala.
Acum daca impusc doi iepuri odata si mai bine.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata fetelor!

Ma bucur ca sunteti foarte zambarete si sugubete in dimineata asta!
Pastrati-va optimismul ca face bine la....ten, dar cred ca si la altceva

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

iyoana

Mergi la inceput