Aspirante optimiste >20 (13)
Raspunsuri - Pagina 11
adela achim spune:
Anca ai explicat foarte bine...
Toma ily bun venit printre noi,si sedere cat mai scurta aici si fuguta la odisee...
ADELA
toma_lly spune:
multumesc pentru explicatii
poate par cazuta in cap , dar va rog sa nu va suparati pe mine, intreb si eu, ca-s "mica" si nu stiu
sa ne vedem cu toate la odisee cat mai curand
toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj
nichi spune:
Buna fetelor si bine ai venit Toma lly sedere cat mai scurta,sa dea DD.sa treci cat mai repede la odisee.Eu sunt ziua 3 ma simt binisor chiar mai bine decat lunile trecute ,dupa laparascopie cateva luni am avut dureri f. mari. Anca ce faci ,ai terminat utrogestan-ul,esti bine? Va pupicesc1
aurel_cris spune:
Neata fetelor eu imi anunt zi 1 iar o inseminare nereusita.Am pus punct pe anul asta,am 4 IA in tara si 2 afara(una reusita cu sarcina oprita in evolutie),LAPRO,2HSG tot tacmul dupa 3 ani de dus la doctori.Sa vedem ce aduce noul an dar ma duc direct la IVF sa vedem unde il voi face ca asa nu tine imi bat joc de mine si nervi mei.Bafta la cele inca in cursa,eu schimb domiciliul pina in ianuarie.Sa vad cum stau lucrurile in londra iar ca ma bate gindul sa incerc iarasi acolo ceva,mai mult ca sigur chiar daca va trebui sa astept si 6 luni.
corinuk spune:
aurel_cris imi pare tare rau sa aud ca au venit uratii!Nu pot decat sa iti spun sa tii capul sus in continuare si sa incerci FIV!Sa vezi ca DD o sa vada si ne va da un BB fiecareia dintre noi!Uite de la mine !
toma_lly bine ai venit si sper ca sederea ta aici sa fie cat mai scurta!Sa ne vedem cu burtici la odisee!
ANCUTZA CE FACI?AU VENIT URATII?
Andra,Michy,Carmen !
In ciuda timpului de afara va urez o saptamana cu spor la toate(mai ales la)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
felicia_ spune:
Aurel_Cris, tare rau imi pare pt tine....
toma_lly, intra la subiectele "laparoscopie " si "inseminare" si vei afla mai multe... Anaca, nu te supara, dar laparoscopia e o interventie chirurgicala ce verifica si repara mult mai multe, nu doar trompele...
Poze1Poze2
ancadragoman spune:
Aurel_cris pupici.
Felicia nu ma deranjeaza deloc eu am spus ce am stiut.Pupici
Corink ,mama, nu au venit,inca ii astept.
Tratamentul l-am terminat de joi,deci astept.
anca
poze nunta
rox_dox spune:
neata fetele...
de-abia asteptam sa ajung sa va scriu...
sunt matusica din nou...cumnata mea a nascut sambata pe 11.11
un baietel de toata frumusetea...
ecograful i-a zis ca 90% are fata...si iaca-ta...ditamai baietul de 3.700 kg.
a nascut prin cezariana..si cu putine problemute..dar acum e totul ok si amandoi sunt bine...
am rugat o asistenta sa-i faca niste poze..i-am dat aparatul nostru si a intrat la el la o ora dupa ce s-a nascut.
deci am poze cu el de cand avea o ora...le aduc maine sa le pun pe DC..
sunt super fericita...si de-abia astept sa ma duc s-o vad azi...ca fiind cu cezariana...ieri n-am putut s-o vedem.
m-a starnit si mai tare chestia asta...parca vreau si mai tare si eu un bebe decat voiam inainte , daca e posibil.
va pup, fetele!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!