Non e la Rai - Remember ?
Raspunsuri - Pagina 5
pet.cost2005 spune:
oarecum offtopic: Fiorello este momentan implicat intr-un "scandal" deoarece a facut niste imitatii a unor cardinali, preoti de la Vatican care nu au fost tocmai incantati ... se dicuta daca este corect ca satira sa ii atinga si pe acestia, sa se apropie adica de Vatican ....
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
iliuta spune:
Mi-a tresarit inima cand am vazut subiectul. Eram in clasa a 8 a cand era emisiunea. In fiecare dupa amiaza ma uitam. Am avut si caseta cu Ambra. Imi placea mult de Ilaria, Angela, imi amintesc nunta Antonellei, Chiara imi placea iar.......mama ce amintiri...
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
iliuta spune:
Fiorello...imi amintesc...si Pamela......incep sa-mi amintesc si nume si cantece.....dar nu stiu cum se scrie in italiana...
Mihaela
Tzuni spune:
Daaaaaaaaaaaaaaaaa, super emisiune! Doamne cum dansau, cu cata dezinvoltura si ce dragalase erau! Si cand aveau concurs de udat cu apa din galeata si sarit in piscina imbracate!
Iar Fiorello avea o asistenta SUPER - Katia Noventa (parca asa-i spunea). Ce tanara eram....
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
iliuta spune:
Yael. M-am uitat la video-uri si am intrat si la doscografie.......frumoase amintiri
Mihaela
raresionut spune:
Sali pentru topic....amintiri frumoase....offf, adolescenta....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
kla78 spune:
frumoase amintiri,imi aduc aminte ca daca eram rea si neasculatatoare in vreo zi maica-mea ma pedepsea si nu ma lasa la tv si stiam ca in ziua cand era emisiunea trebuia sa fiu fff cuminte sa pot vedea emisiunea,uitam de iesitul afara,de teme,de orice si stateam cu ochii lipiti de ecran,erau tare frumoase si le iubeam mult pe fete.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
b_irina_c spune:
Si eu am fost mare fan al emisiunii... Ce vremuri... Normal ca aveam ciorapi 3/4 si camasi albe si bretele . Alergam de la liceu ca nu cumva sa ratez emisiunea. Stiam toate cantecele si ma straduiam sa imit stiluri de dans vazute pe acolo. Cand vorbesc de Ambra, eu zic 'ca am crescut cu ea'.
Sali super topic
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
oanademunck spune:
Mama, ce vremuri..Eu alergam de la liceu sa ajung la timp acasa sa prind emisiunea..stiam cantecele (cantate bineinteles pe limba mea, tin minte ca nu imi placea Ilaria deloc da-mi placea Mary, abia asteptam sa inceapa si reclamele sa o aud pe Ambra spunand 'Bilba Di Cadey'reclama aia la sampoane parca. Eram tunsa ca Ambra ca mi se parea mie ca avem acelasi tip de par, ce sa mai ma apuca amintirile.
Dealu-i mare da ca calu nimeni nu-i:)
ellinia spune:
Doamne,cum sa nu-mi aduc aminte! Aveam o prietena care era innebunita dupa Ambra si chiar semana un pic cu ea, isi facea parul exact ca ea si capatase ticul acela cu datul din cap de la stanga la dreapta! Imi amintesc apoi de nunta Antonellei, stiu ca avea o rochie foarte simpla, si tot cu bretonul in ochi!
Ce vremuri....
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c