de ce la gradi mananca tot?

de ce la gradi mananca tot? | Autor: caramel

Link direct la acest mesaj

Copilul meu nu avea probleme cu mancarea de acasa pana sa mearga la gradinita. Mananca ce i se punea in farfurie fara sa faca nazuri.Mai nou, sambata si duminica cand sta acasa nu mananca mai nimic la masa de pranz.Nici nu stiu din ce traieste.
Ce e interesant este ca la gradinita, face parte din categoria mancaciosilor.Mereu ni se spune ca a mancat tot la masa.
Intrebare: cum de mananca tot la gradi?Ce are mancarea lor si a mea nu mai are?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Initial creeata de caramel

Copilul meu nu avea probleme cu mancarea de acasa pana sa mearga la gradinita. Mananca ce i se punea in farfurie fara sa faca nazuri.Mai nou, sambata si duminica cand sta acasa nu mananca mai nimic la masa de pranz.Nici nu stiu din ce traieste.
Ce e interesant este ca la gradinita, face parte din categoria mancaciosilor.Mereu ni se spune ca a mancat tot la masa.

Mancarea lor are ceva special: compania altor copii care papa si ei! Plus incurajarile educatoarei!

Maria si
RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

“Normal înseamnă să te îmbraci în haine pe care le-ai cumpărat pentru lucru, să conduci prin aglomeratie într-o masină pe care încă o plătesti, astfel încât să ajungi la un serviciu de care ai nevoie pentru a plăti hainele, masina si casa pe care o lasi goală toată ziua ca să-ti permiti să trăiesti în ea.”(Ellen Goodman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si fetita mea papa foarte bine la gradinita. Intr-adevar, copiii ceilalti sunt "de vina". Dar nu am observat nicio schimbare la mesele de acasa. Ce-i drept ea e la programul scurt si ia doar micul dejun acolo.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Caramelo, nu ca tin cu ursul, da esti tu convinsa ca mananca? Una e sa afli de la ele, alta e sa "constati" ca intr-adevar mananca.

Da, e adevarat ca si masa in grup isi spune cuvantul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Asta ma preocupa si pe mine.Oare chiar mananca?La sedinta cu parintii au fost nominalizati copiii care mananca si cei care nu mananca la masa. A mea era printre cei care mananca!...Nu stiu ce sa mai cred.Dupa cantitatea de kk produsa s-ar zice ca mananca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Da, esti sigura ca papa tot? E foarte posibil sa faca nazuri si acolo, si educatoarele sa zica doar ca mananca. Sau poate ca acasa ii lipseste compania copiilor. ar fi bine sa-i inviti cativa tovarasi de joaca la masa, in weekend. Mama asa proceda cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu cred ca daca au fost numiti si copii care nu mananca, asta e o dovada ca nu mint.

Dar, copilul ce spune? Fetita mea spune: am papat tot-tot, sau am papat sunca, nu am papat painea etc.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ar mai fi ceva.Incearca sa-i dai sa pape cand il iei acasa.Daca e infometat va papa acasa.Daca refuza...inseamna ca a papat acolo.
Si noi la fel.Mancam fara probleme dar de cand cu gradi, in week-end papa mai putin acasa.Si stau langa ea, papam impreuna.
In schimb am observat o chestie cu ceaiul.Acasa nu manca de nici un fel.Am dus-o la gradi si chiar am intrebat daca mananca ceai acolo.Raspunsul a fost DA.Si am testat in week-end.Intr-adevar mananca.
Eu cred ca la gradi functioneaza efectul de turma.Ce fac ceilalti face si copilul tau sau al meu.Un lucru bun, zic eu.
Pupici

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si Silviu la cresa mananca bine , raspuns primit dupa zile in care ma intrebau disperate ce sa se faca cu el si cum sa il faca sa manance ca nu e posibil sa se culce nemancat la pranz( asta dupa schimbarea grupei, caci la prima cica manca totdar daca intrebam ce... nu stiau sa zica) , azi de exemplu am ajuns la gustarea de dupamasa , statea la masuta si manca de zor prajiturica, totul pana m-a vazut cand a inceput sa se incece ostentativ, sa bage in gura si sa scuipe ca nu ii place, daca nu las fi vazut cu ochii mei cum baga inainte nu as fi crezut , deci se pare ca disciplina sau efectul de cresa are un cuvant important, mie acasa in duminica asta mi-a mancat 2 cremwusti la pranz si o juma de castronel de fidea cu lapte si banana seara, iar acasa sa ii dau sandvis, vise ca nu ar pune gura orice ar fi pe el, la cresa se duce dimineata se asaza la masuta isi ia feliuta de paine si musca linistit din ea( din nou vazuta cu ochii mei) ei bine acasa nuuuuu, nici cu coaja nici fara coaja nici soldatei, nici macar unsa cu ciocolata( ca am incercato si pasta din disperare de copil nemancat)
asa ca cel mai probabil efectul de turma sau educatoarele, cine poate sti cum ii stimuleaza.....

Alexa21+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Initial creeata de caramel

si in plus mancarea de gradi e "mancare de cazan", nu e mereu aia mai gustoasa?
mie acasa nu imi bea ceai neindulcit, acolo e minunat
mie acasa nu mananca prajitura de casa , aia de acolo de asemenea fara zahar este nemaipomenita
zilele trecute mi-au zis ca a mancat excelent ,supa nu chiar toata dar ca au avut sufleu de conopida si a mancat tot, iar mie acasa nu mi-a pus niciodata gura pe conopida gatita sub nici o forma
poate acolo mancarea o fi mai fara gust

Alexa21+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emasto06 spune:

Pot fi mai multe explicatii:
-prezenta celorlalti copii il stimuleaza (ai mei cand sunt impreuna mananca mai bine decat individual)
-nu poti sa stii cu siguranta ce si cat mananca la gradinita pana nu te convingi
-portiile de la gradi sunt cu siguranta mai mici decat cele de acasa ...la mine asa este
-gustul mancarii de la gardi este altul, este la cazan, sper din suflet sa nu aiba si ceva ...ingrediente (tip Delikat sau alte otravuri). Daca aflu asa ceva ma supar rauu
Mancarea facuta acasa de mami este cea mai buna si cea mai sanatoasa, eu stiu sigur ca al meu nu prea mananca la gradi, asa ca isi ia portia intreaga si acasa :)....si culmea , mananca si acasa. De ce oare ???

Mergi la inceput