Mamici din Arad....? (55)
Raspunsuri - Pagina 29
pufymic spune:
Flavia multumim de felicitari!
Mai si pe mine ma enerveaza de mor ca nu reusesc sa-l pozez pe Nicolas cand rade....
si rade toata ziua...dar cand vede aparatul foto devine brusc serios...
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
maggda spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREUTZELOR!
De ci azi e sarbatoare???
Si vroiam sa frec baia,mama ce ganduri aveam ...
Alinush la postarile tale prima data ma uit la ce ora ai scris,ma disperi!
Carmen intr-adevar poza de coperta e beton
Nu stiu cine a fost la ziua lui Cezar ca noi nu am fost,doar sotul a dus-o,a lasat-o,a luat-o.
Flavia pai tocmai gurita m-a derutat
Poze cu Biutza am pus 3 facute luni seara inainte de a pleca la petrecere in albumul "2006"
pupici la toate
Magda
si
Bianca 8 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Ioana, cred ca de la gradi a cules Tudor conjunctivita. Asa mi-e de mila de el. Imi aduc aminte de cand aram copil ce groaznic era sa nu pot deschide ochii dimineata. Imi e frica sa nu ia si ioana. I-am zis la soacra-mea sa il tina ea pana miine. Voi ce stiti ca e mai bun pentru conjunctivita? Am luat cloramfenicol dar nu am gasit din ala preparat in farmacie, numai Sicefitina.
Diana, felicitari pentru dintzuc.
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
Melania 14 spune:
Ioana ti-am trimis YM .
Gabi habar nu am ce se da la conjunctivita dar asta tin si eu minte ce nasol era cand eram copil sa nu pot deschide ochii dimineata .
Flavia te referi la gingasia si dragostea cu care o tine pe Mel Ovi , nu ?
mai rar asa barbat 

Maggda nu te supara pe mine dar ma dispera moda asta
, auzi tu maro la fetite scolarite ! m-a mai socat chestia asta la un alt chef de pitici unde fete de clasa a IV-a erau in negru si maro imbracate.

Melania
(14.01.2005) si mama Carmen
poze
maggda spune:
Gabi,Biutza cand a avut conjunctivita i-am pus Tobrex,ii pui cate o pic de 3-4 ori pe zi si a doua zi e super.
Carmen ,bluzitza a primit-o de ziua ei,la inceput mi-a fost shod dar apoi m-am gandit ca macar una sa fie alta culoare in afara de roz si rosu.Mai are una portocalie primita anul trecut si in rest doar roz,rosu si albastru deschis.
Cu verdele nu sunt prietena deloc deloc,asa ca mai bine maro ![]()
Magda
si
Bianca 8 anisori
gabitzica spune:
Apropo de culori inchise... fiu-meu daca vede ca ma imbrac cu ceva negru sau bleumarin ma pune sa ma schimb. Atata ma bate la cap pana ma schimb ![]()
Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani
alinamoro spune:
La multi ani celor cu numele de Andrei, Andreea, in special La multi ani
Alesio-Andrei
si
Raul-Andrei
! 
Ioana si Clau, sa va traisca puiutii! 
Fetelor, va multumesc ca mi-ati raspuns in legatura cu laptele si nu ma lasati sa ma "stresez" singura pe-aici.![]()
Deci, Adelina de 3 zile suge 2 minute la 2-3 ore si atat, nu vrea mai mult, la inceput aveam lapte, acum probabil cum nu prea suge a mai scazut. Daca o pun la san mai des urla si nu vrea, nu stiu ce sa mai fac. De mancat mananc bine si beau ceaiuri...daca ma mulg nu iese nimic.
Gabi, si Dragos a avut conjunctivita saptamana trecuta de la gradinita, eu l-am facut cu Kanamicina unguent oftalmic si Tobrex picaturi (ramasese de la Adelina).
Magda, hai nu te mai uita la ce ora postez!
Sa stii ca eu sunt fresh la ora aia, nu mi-e somn deloc.![]()
Flavia, mersi de urari. 
Eu cred ca daca ar fi puseul de crestere ar suge, dar ea nu suge si atunci laptele normal ca scade.
Diana, pai ma dispera cand vad ca suge doar 2-3 minute dupa 3 ore de nemancat.
Mersi de sfaturi.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
pufymic spune:
Carmen am primit PM!
Alinush poate se satura fata cu cat papa in cele 3 minute....si Nicolas suge 5 maxim 10 minute(si in alea urla...
).....mie mi se pare putin(fiind obisnuita cu Alesio care ar fi stat tot cu tzatza in gura....), dar dc el doarme dupa aia si nu urla de foame e ok...zic eu...
Mulge restul de lapte sa nu iti scada productia....
Magda ce scumpa e Bia!
Pupici!
Ioana
de
pufymic spune:
Avem www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">POZE de azi cu tortul....si cu mancatorii de tort
!
Edit ca uitai ghilimelele
!
Pupici!
Ioana
de
maggda spune:
Ioana super pozicile!Cel mai mult imi place unde Alesio e terminoiu.
Magda
si
Bianca 8 anisori