Revelion la New York

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna Anky, noi am fost acum o luna in California. Am zburat in San Francisco cu escala la Washington. Vreau sa zic ca deja acum o luna in San Francisco numai era chiar asa de cald, adica vreo 15 grade. Cred ca acum e si mai frig de atat. In LA a fost ok, mai mult de 20 de grade, in Las Vegas a fost chiar cald, insa din cate am vazut pe net s-a racorit considerabil, mai ales noaptea.
Din Washington zborul a durat vreo 5 ore jumate, daca imi aduc eu bine aminte. Cred ca din NY un zbor direct ar dura vreo 6 ore.
De ce nu cauti pe net pe siteurile companiilor aeriene, pentru a-ti face o parere mai buna?
Eu am fost dezamagita de downtown Los Angeles, sunt curioasa sa aud si parerea ta :-) In rest Beverly Hills si Hollywood s-au prezentat bine, oricum total altfel decat ce imi imaginasem eu :-)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmita,noi o sa luam biletele pentru LA si Vegas de acolo,vroiam sa stiu doar cam cite ore facem.De aici rezervam doar pentru New York ca e si Revul si sa nu ne invirtim pe acolo aiurea si sa nici nu gasim hotel.Mergem numai eu cu sotul,fara copii,deci o sa fie mai simplu.
Tu stai acum in Olanda,ca parca erai in Belgia.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ok,vom sta la Roosevelt Hotel,sper ca e misto.
Chiar nu mai vine nimeni de REV. in Big Apple,ar fi misto sa ne intilnim.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput