Revelion la New York
Buna fetelor,care mai mergeti de Rev. la New York?.Noi vrem sa ne petrecem Revul in 'Big Apple',as vrea niste sfaturi in legatura cu cazarea,ceva hoteluri misto centrale..???
Merci si o zi buna
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Raspunsuri
Flaflo spune:
Hoteluri nu ma pricep ca eu stau la sora mea, dar daca vreti sa faceti revelionul pe strada, la Time Square sa va luati PAMPERSI pe voi ca nu ai unde sa mergi la WC! Nu e gluma, au patit-o niste prieteni care nu erau informati!
Minunea mea!
Flavia si Bianca
carmita_baby spune:
Anky noi anul trecut era cat pe ce sa ne petrecem revelionul la New York, insa pana la urma am sfarsit in al petrece in Orlando, in Disneyworld, unde au fost 30 de grade. In New York a nins anul trecut de Revelion.
Noi am stat la hotel Park Central. Nu am petrecut decat 2 nopti in New York, insa am urat hotelul ala. De ce? Pentru ca desi eram cazati la etajul 26, deasupra noastra erau birouri cred si in fiecare dimimieata la 6 dimineata ma trezea un zgomot, de parca se mutau mobilele. Nu l-as recomanda. Desi e aproape de Central Park. Noi daca ne-am duce din nou am alege un hotel mai bun, ca doar de aia-i vacanta, sa te bucuri de ea, nu sa te enervezi.
Oricum sunt niste preturi foarte mari la hoteluri in perioada aia a anului.
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Da, e adevarat, este foarte, foarte aglomerat in New York de Craciun si Anul nou.
Mello motanelul iubit
anky spune:
Merci Carmita,nu o sa aleg Central Park Hotel,insa mai vreau si alte pareri.
crista-s spune:
Am fost si eu.. insa o data in viata merita a doua oara nu... In 2000 a fost un revelion cu multa zapada, un frig crincen.. hotelurile din apropiere au camerele rezervate inca din vara de obicei iti pot recomanda hotelurile in care am stat eu : cind am fost de revelion am stat pe strada 64 la Affinia Gardens deci ceva mai departe, intr-o alta vacanta la Millennium Broadway Hotel care e chiar pe strada 44 deci linga Times Square .. si in alta vacanta la Marriott Marquis Times Square... si astea centrale precis au camerele deja rezervate de acum..
Toate trei le recomand pt ca nu am de ce ma plinge.
Pr a petrece noaptea chiar acolo ..in buricul tirgului tb sa iti gasesti un locsor inca de la prinz sau chiar mai devreme ... dar si cei care stau mai in spate tot sunt norocosi caci dupa ce se termina nebunia in Times Square incep artificiile in Central Park si de data asta sunt ei cei care vad mai bine...
Preturile sunt ff mari la orice: restaurante, chiar si in supermarket sa nu mai vorbim de orice nimicuri, amintiri si prostii care si ele au niste preturi piperate...
Deci sfaturi:
- nu beti multe lichide pe 31 ca sa nu abveti nebvoie la baie...
- sa aveti incaltari comode si calduroase
- ideal ar fii si pantaloni dublati/matlasati caci e curent si cam bate alizeul pe strazile alea ...
- manusi si chiar caciula caci stind asa pe loc te ia frigul prin toate oasele...
- macar un sandvis , o napolitana , o revista sa treaca vremea mai repede
- si nu in ultimul rind aparatul foto /camera cu baterii de rezerva in caz de urgenta ...
Ramona J spune:
Bune sfaturi. Nu stiu cum se face ca de obicei e frig in noaptea de Revelion.
Perioada aia a anului e FOARTE aglomerat NY, vin multi turisti. Preturile la cazare cresc mult si e tare greu de gasit o camera libera. Eu as lua ce gasesc in Manhattan. Oricum nu ai de ce sa folosesti camera decit pentru a te odihni noaptea. Iti trebuie un pat confortabil si o baie calda. Nu merita sa petreci prea mult timp in camera.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Ca preturi... Eu zic ca America e mai ieftina decit Europa. NY e mai scump totusi decit alte orase. Dar merita!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
anky spune:
Fetelor,merci mult de raspunsuri.Am ales doua hoteluri in apropiere de Times Square,acu mai ramine sa vedem daca putem combina vacanta cu alte orase.Vrem sa mergem in L.A si Las Vegas.Stiti cumva cit face avionul de la NY la L.A?.Banuiesc ca e cald in Califionia acum,nu?