Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Deci fetelor,mai bine cu urina,nu??Decat sa dau milioane pe saliva mai bine 70000 pe urina.....
La cat timp dupa ovulatie pot face test de sarcina,ca eu m-am cam grabit si l-am facut dupa o saptamana...si a fost un mare NEGATIV....

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Alina, felicitari pt. burtica, abia azi am intrat pe forum si am vazut. Si sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

quote:
Originally posted by Gabitzu37

Fetelor, am vazut grafice cu ovulatii in zilele treizecisi, patruzecisi, asa ca se pare ca exista si ovulatii fffff tarzii...

Gabi

Fetelor eu am ovulat in Z36. Eram sigura ca nu am avut ovulatie luna aceasta, asteptam CM, cand ce sa vezi? Hop si eu cu ovulatia. Ultimele CM au fost de 33, 35 zile. Nu v-am mai scris pentru ca nu am noutati, dar v-am citit din umbra.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Iuca, sper ca ai si corespunzator. Daca da, sa fie cu succes!

Eu am ovulat ieri si acum incepe lunga perioada de asteptare...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

irlandeza.
stiu ca nerabdarea e mare dar poate vrea sa fie fecioara ca si mami?

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Daca sarcina trecuta nu o pierdeam , atunci era fecioara , nu ma supar nici daca o fi cu un an intarziere, o luna pot sa mai am rabdare.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Alina, felicitari draga mea, ai vazut ca se poate?!
bravo, de 1000 de ori
Sa ai parte de o saracina usoara, si fara nici un fel de probleme.emotiile tale abia de acum incep!

pentru fetete care nu stiu cand trebuie sa faca testul de sarcina si nu numai, rasfoiti www.fertilityfriend.com/tg/galleryBrowse.php?offset=0&mode=search" target="_blank">Aici ca sa vedeti si experienta altor fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor, sunt in ziua 24 si greu mai trece timpul pana la test.
Am ovulat ca la carte, cu 14 zile inainte de cand ar tb sa vina CM, adica in z18 (CM-ul meu e de 31 de zile)
z17=36.6
z18=37,1
Eu zic ca asta e clar ovulatie. De atunci si pana acum tot ridicata e temperatura, ba intr-o dimineata a fost 37.4, ca ma gandeam ca s-o fi stricat termometru'.
In rest, usoare greturi si ametelii din belsug. Dar ce ma bucur ca exista ...
Ce ziceti, sa sper si eu ca s-o fi prins bebe?
La sarcina trecuta (pe care am pierdut-o la 8 sapt ), ma dureau sanii ingrozitor si erau f umflati. Acu' ii pipai si nimic, nici macar o jena. O fi prea devreme sau poate n-o mai aparea deloc durerea de sani?
Va pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Gabitzu am prestat, la noi problema mare e la sot. Rezultatul spermogramei a iesit azoospermie. Ia BU sper sa aiba efect si isi face analizele hormonale acum.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Iuca, mari sanse sa se rezolve cu BU, e un tratament care a dat rezultate la multi. Cine stie, cu toata azoospermia, poate s-a gasit un destept si sprintar care sa ajunga la outz.

Gabi

Mergi la inceput