Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 24
ancadragoman spune:
Am si eu fetele o intrebare.
Trebuie sa fac in z14 si Z21 nu stiu ce analize de sange.
Unde as putea sa le fac si cam cat costa?
Mersic
anca
poze nunta
Roxali spune:
Ramonella verisoara ta nu o fii vrut ,dar fetele de aici vor si mai ales daca au incercat "natural" si nu s-a prins atunci isi (imi) i-au toate masurile necesare ptr a ajuta corpul
Ali
mirella76 spune:
Ancuta poti sa faci analizele hormonale(cred ca la astea te referi)la Giulesti, sa stii ca sunt cel mai ieftin la ei (vorbeste o contabila)Am intrebat si in alte parti si pentru prima zi ma costau aproximativ 2 mil. la ei la Giulesti am dat 5 sute si ceva.
mirella
danagoina spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe forum, dar sincer, chiar am nevoie de incurajare si de suport pentru ca am cam devenit depresata. Luna aceasta am descoperit ca nu ovulez, iar asta ma face sa am tot felul de emotii si ganduri. Poate ca ma puteti voi ajuta? Stiti careva daca vaccinarile sau anumite medicamente pot sa opreasca ovulatia? Si daca da, stiti cumva vreun tratament naturist? chiar am nevoie de ajutor si de toate rugaciunilevoastre!
sheherezada spune:
Nimic notabil nu se petrece cu mine.Asa ca din cand in cand mai dau o geana sa vad ce vesti aveti voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by danagoina
Buna fetelor. Sunt noua pe forum, dar sincer, chiar am nevoie de incurajare si de suport pentru ca am cam devenit depresata. Luna aceasta am descoperit ca nu ovulez, iar asta ma face sa am tot felul de emotii si ganduri. Poate ca ma puteti voi ajuta? Stiti careva daca vaccinarile sau anumite medicamente pot sa opreasca ovulatia? Si daca da, stiti cumva vreun tratament naturist? chiar am nevoie de ajutor si de toate rugaciunilevoastre!
danagoina
Bine ai venit printre noi!
Despre tratamente naturiste intra la Tratamente naturiste si homeopate, ca gasesti acolo fete care urmeaza tratamente naturiste !
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
dj_mama spune:
Ramonella, Chivutamonica scuipa toata ziua intr-un astfel de aparat; ea posteaza mai mult la Naturiste si homeopate - poti s-o intrebi acolo; parerile sunt impartite despre cat este de eficient; sa vezi stres daca nu se formeaza 'feriga' ...!!!; o sa dai vina de aparat ca nu e eficient; de fapt n-o sa stii sigur care e adevarul, dealtfel, ca si la testerele obisnuite pt LH; nu stiu dak testeaza si sarcina; imi pare rau ca nu te-am luminat;
Anca, vad ca dai dintr-una'n alta; imi pare rau;
Duamnelor, ce mai faceti? Se vede ca pe floricica a 'facut-o' knock-out tantea controlareasa ; Meda a inceput cursul si cred ca a dormit de ieri si pana azi-dim. in banca ca sa fie sigura ca nu intarzie ; Avalon se pregateste de nunta iar Noela face alte muraturi deoarece le-a terminat deja pe cele pt. la anul
va pup
chivutamonica spune:
Ramonella,asa cum spune dj_mama,asa iti zic si eu,ca nu mai stii in ce sa ai incredere:in scuipat sau in urina?
multe fete sunt dezamagite si de acest microscop dar si de teste.
Sincer iti spun ca acest minimicroscop,iti arata acele ferigi daca e ovulatia dar daca ai CM,neregulat trebuie sa fi foarte atenta cind o depistezi,trebuie urmarita din ziua 10,a CM.Dar cel mai bine iti explica in prospect.Stiu de la o fata ca ea asa a reusit sa aiba bb.depistind ov.cu acest microscop,sunt pareri diferite si depinde si de cum reusesti sa prestezi sau chiar de NOROC.
Te ,MONI
X-ray spune:
salutari la toata lumea!
fetelor nu va lasati ca se poate!eu consumam si 4 cutii de teste de ovulatie pe luna!
si sa dea DD sa vi se implineasca marea dorinta de a avea !
alina
4+
rox_dox spune:
hai alina, ia-ne si pe noi...
ca suntem fete cuminti!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Nepotelul meu!