Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si eu ma gandeam azi la asta,dar si dr si la eco au spus ca nu e bb.
Cu toate ca la eco m-a intrebvat cat este intarzierea si cand i-am spus ca 2 sapt mi-a spus ca oricum nu se vede daca este bb.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Of Anca...lasa ca treci si peste asta,probabil e o dereglare hormonala,am avut si eu in septembrie si chiar am crezut ca e dar nu a fost sa fie...uneori organismul nostru reactioneaza foarte ciudat...

ADELA

Mergi la inceput

Pai mi-a zis ca este dereglare hormonala.
Pupici si noapte buna.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Avalon, desigur ca nu mai e cazul la tine de rochie alba dar sa porti ceva deschis la culoare. Oricum, ceva luminos si optimist. Sa fie totusi cineva care sa faca si poze. Zic si io ...
Si in nici un caz sa nu faceti cununia asta in post chiar daca ti-ar da dezlegare. Ce rost mai are graba asta dupa atatia ani?
In privinta copiilor facuti in post, este voie sa-i faceti atata timp cat scopul e facutul copiilor ci nu se urmareste placerea cu precadere.
Sa fie intr-un ceas bun, casa de piatra si copii frumosi si destepti ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danagoina spune:

Buna fetelor. Sunt un nou membru "amarat si suparat"care are nevoie de ajutor si incurajare. La inceputul anului acesta am avut o pierdere de sarcina in luna a doua si de atunci nu mai raman gravida, iar ciclul imi este neregulat. Am mers la medic si mi-a spus ca nu mai ovulez cum ar trebui, tinand cont si de varsta (am 36 de ani). Si se pare ca are dreptate .Am luat progesteron tablete si am inceput sa-mi verific temperatura, iar din ziua 10 am inceput sa folosesc si testele de urina, dar nimic.Acum sunt putin speriata si am cam inceput sa fac tot felul de cercetari pe internet despre infertilitate si asa am descoperit site-ul acesta.Problema mea este ca desi sunt in State si aici se pare ca au tot felul de teste si tratamente pentru problema mea, sunt frustrata, pentru ca medicul meu nu sta mai mult de 10 min de vorba cu mine, de zici ca nu-i medic si asta ma face sa fiu si mai frustrata si mai speriata. Intrebarea mea este, daca stiti voi cumva vreun tratament naturist pe care a-si putea sa-l incerc? Saptamana asta o sa-l sun pe medic sa incep tratamentul medicamentos pentru ovulatie, dar poate ca ma puteti voi avuta cu sfaturi.Nu de alta, dar vreau si eu sa am un , ca imi sunt foarte dragi.

Mergi la inceput

Dana bine ai venit printre noi si pupici multi.
Vezi ca la" Naturiste si homeopate " poti sa gasesti tratamente naturiste si fetele de acolo sigur or sa te ajute.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata la toata lumea.
Mai fetelor, e posibil sa ovulez in z 18-19 ( temp. 35.7)la un ciclu de 27 de zile, ca azi ( Z 18) mi-a iesit primul test de ovulatie pozitiv. Foarte neobisnuit, ca de obicei ovulez prin Z 14.
Si FERTILITY FRIEND, mi-a modificat perioada de ovulatie, pt. ca temp. a scazut.
Ce naiba , m-am dereglat ? Ca testele de sange arata ca totul e OK, si estrogen, si progesteron. Te pomenesti ca si ciclu v-a dura mai mult de 27 zile.
OFFFFF, sunt in ceata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Gataaaaaaa ........au venit uratii...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Buna dimineata fetite dulci!
Anca cred ca o iau pe urma ta azi z19 si nici urma de ovulatie.
Se pare ca ovulez o data la doua luni, caci am observat ca o luna sunt ceas si cealalta mai mult ca sigur am un ciclu anovulator caci are mai mult de 35 de zile.Totul este ok in luna in care ciclul meu are 30 zile. Luna trecuta a fost ok test ovulatie pozitiv in z15 temp crescuta z17, deci ovulatie z16, ciclu a fost de 30 de zile, totul ca la carte. Luna aceasta nici un semn pina acum de ovulatie si am tras aceasta concluzie caci uitandu-ma pe notitele din urma ciclurile mele au fost o luna 30, una 37, 30, 47 etc..
Voi ce parere aveti? Poate fi posibil? Sau aberez?

mirella

Mergi la inceput

Din cate vad eu este posibil.
Dar poate ovulezi mai tarziu...
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput