Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 17
amameda spune:
Spuneam ca dupa ce ai parasit serviciul ai deschis hotelul Avalon. Nu-mi permiteam sa-ti propun, dar ..
MEDA
Avalon spune:
Nu iubita, mi-am luat alt serviciu la fel de plicticos. Mai visez din cand in cand ca sunt Paris Hilton, dar... ma trezesc.
Noela, noapte buna!
amameda spune:
Lasa ca iti faci data viitoare. Nu cred ca e plicticos.E doar rutina.
Pup blondele si le urez noapte buna.
Berbecul meu are deja un corn in perna.
MEDA
Avalon spune:
Ma duc si eu la nani ca m-am destrabalat suficient pe ziua de azi.
Pupici, vise placute
dj_mama spune:
hai! treziiiirea! buna dimineata
vorbiti de mine in lipsa? si ma mai faceti si blonda. Sunt vopsita, mey.
Da ce ochi mari am facut cand a zis Meda ca 'mama e rac'. Am ramas asa, pe ganduri. Pe urma am vazut ca vorbea de mamica ei. Da, sunt rac cu ascendent in varsator dar nu prea le am cu zodiile ca sa va luminez.
Acum las la o parte veselia si trebuie sa-i spun cu tristete lui Avalon ca daca n-a facut pana acum cununia religioasa nu e bine. Poate ca vei schimba ceva in bine daca o faci. De fapt, sigur cred asta. Gasiti voi niste nasi printre frati, rude prieteni. de ce nu vrei sa mai inlaturi o cauza?
ancadragoman spune:
Neata.
Mamaaaaaaaa am lipsit si eu cateva ore si voi gata v-ati si facut rude.
Pai e frumos mai fetelor?
Am vrut sa intru si eu mai tarziu,dar sotiorul meu devora calculatorul si nu puteam sa il intrerup.
Si ca veni vb de zodii aflatii ca eu sunt Balanta(24 sept)
Hai pupici
anca
poze nunta
kriss79 spune:
Anca, si eu tot "Balanta", iar sotul "Berbec"
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
dj_mama spune:
a propos de calculatoare, toate forumistele au parte, cu sotzul, de acelasi meci si anume care sa stea la calculator; va spun io ca nu se rezolva decat daca mai apare un laptop ori alt pc; este similar cu disputa pe telecomanda de la tv; el vrea meci, ea telenovele (vorba vine).
Asa ca, de cand avem fiecare pc-ul lui, tv-ul lui si ne-am mai vazut si cu pat mare de nu ne mai atingem decat accidental , avem o viata foooooarte linistita. Atat de linistita incat abia de ne mai vedem. Ne mai spunem buna dimineata si noapte buna, ti-e foame, mananci? speli azi rufe (de calcat m-am lasat demult)? a cazut cumva azi guvernul? neee! deci, cum va spuneam, liniste si pace