Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 27
luly spune:
Fatima felicitari mamico 

. Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.
Raluca nastere usoara 

Cristina incepem galeria si pt tine? 

Nastere usoara fetelor!
Luly
36s cu
si
Diana (04.12.2003)
cristina1974 spune:
Luly,inca nu stiu ce sa zic....Am mai trecut o data prin asta, dar tura asta este asa de diferit....Contractiile de acum sunt sacaitoare,dar sunt foarte suportabile si ,cum am zis,nu s-a rupt nici apa,si nu am nici alte semne. Doar ca ma cam doare de vreo doua ore, insa durerea nu creste in intensitate.Sunt extrem de curioasa ce o fi mai tarziu,poate se opresc, poate o aiu din loc si plec la spital.Oricum, mersi mult de galerie. Acum va zic clar ca nu mai am nici un pic de frica, abia astept sa se termine,ca altfel trebuie sa merg la spital luni sa discutam despre inducere.daca ajung acolo tot 2 in 1, luni, am sa cer cezariana.
Dana, ma bucur ca Emma este bine.Multa sanatate iti doresc!
38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia helia
cristina
danita spune:
dragelor sa spun un secret ??? m-a apucat "cuibul" :)) azi am cumparat covor nou in camera si covorase in baie . am mai facut cateva rocade prin casutza :)) eu am fost observator, nu am facut mare lucru dar sunt obo moarta . bebe se tot chirceste cand in stag-a cand in dreapta ......sper sa nu fi crescut tensiunea .
Dolores ma bucur ca esti optimista si sper sa nu pierzi optimismul la pistal;)
Dani ai avut o telenovela dar biine ca sunte-ti voi bine ca asta e important . Si eu mi-am dorit tot timpul sa am parte de o nastere naturala .....acum nu prea imi doresc ;)
pupici si o noapte frumoasa fara incidente neplacute ! ;)
danita 37 aproape;)
BeBelusca
luly spune:
M_monique la noi problema nu sunt numele "exotice", dar din cate nume sunt pe lumea asta sotul n-a putut sa-mi propuna decat Daniela (el fiind Daniel) si Mihaela (ca pe cumnata)
. Nici nu ma gandesc sa-i pun insa nume care sunt deja in neam. Asa ca inca suntem in faza de discutii
.
Teama mea cea mai mare e sa bebelina o sa vina mai repede si inca nu i-am ales nume(nu conteaza ca inca nici bagajul nu mi l-am facut).
Deci M_monique si Donia spor la cautari de nume pt bb. Noi maine ne intalnim cu nasicii, poate vin si ei cu vreo idee ca prea suntem in impas (oricum ei nu au nici o pretentie legata de nume).
Luly
36s cu
si
Diana (04.12.2003)
m_monique spune:
luly eu vreau sa-i pun baietelului un nume romanesc si de sfant. dar cu sotul nu ajung la nici un consens. ai vazut ce idei are.
si vreau sa fie un prenume scurt ca numele de familie e din 11 litere.
34 + cu 
Nunta noastra
panaa spune:
DANIDANI Povestea nasterii fetitei tale este parca rupta din filme.... Noroc ca macar un doctor a avut "prezenta de spirit".... Deci, se intampla si la case mai mari (UK )....
RALUCA 

CURAJ PT.MAINE...un pic....si iti vei tine bebelina la piept.....
FATIMA Bine ati venit acasa!!! Felicitari fetelor!!!
.....nu stiu ce sa zic......m-am uitat mai devreme la un dvd, am stat pe scaunul de la birou .....si mi s-a intarit intruna burtica.....nu m-a durut...doar s-a contractat puternic.... ca si cum ma strangeau pantalonii...dar....atat.... AR TREBUI SA MA INGRIJOREZ? ESTE VREUN SEMN?
Mirela
39w
Ana
Teutz spune:
Fatima, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, iar tu sa te refaci repede! 

Raluca, nastere usoara! Maine iti vei tine puiutul in brate, norocoaso! 

Cristina1974, eu iti fac galerie si tie, pentru ca, din cate am inteles, mai ai doar cateva zile pana la intalnirea cea mare! 

Dolores, sanatate multa si rabdare, ca mai ai putin! 
Danidani74, mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta! Ma bucur tare mult ca sunteti amandoua sanatoase! Multumim ca ne-ai impartasit si noua experienta ta! 

Banuiesc ca toata lumea s-a dus la culcare, asa ca ma duc si eu sa incerc sa dorm.
Somn usor, burtici, mamici si bebici!
Teutz
33+
Alexia Iarina
Donia spune:
Felicitari fatima
! Sa va traiasca fetita si sa va aduca multe bucurii!
Raluca, nastere usoara maine si sa mearga totul ca pe roate!

Cristina, daca e sa vina Georgia, atunci sa vina iute si sa fiti amandoua bine si cat mai curand acasa!

danutz, eu chiar azi am cumparat caruciorul si scoica si le-am adus acasa. Oricum imi e tot mai greu la cumparaturi, am contractii BH care tin cam mult si uneori abia mai merg. Si sunt de abia in sapt.34, nu stiu cum o sa mai rezist la cumparaturi mai tarziu. Deci trebuie sa ma grabesc sa cam termin cu trusoul lui bebe.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

. cine mai vine?