Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina1974 spune:
Almo,ai o mandrete de fetita! E frumusica foc,sa-ti traiasca,sa-ti fie sanatoasa, si sa creasca mare,cu mult noroc in viata,si sa-si bucure parintii.Imi inchipui ca sunteti extrem de fericiti,cu asa mandrete langa voi. Inca o data,multe felicitari!
38+,Iasmina Timeea si bebe georgia Helia
cristina
marcelac spune:
almo - super poze! de fapt toate pozele cu bebei de la noi sunt super! Ce mare pare in poze... si ce parutz lung are...
sa va traiasca si sa fiti fericiti!
marcela
36+
atudor spune:
Almo, super bebe aveti! Sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa aibe noroc cu carul ![]()

Ana
lui
Tiberiu Mihai
carla2005 spune:
Fetelor hai ca m-ati gasit pe mine optimista zilei....cum sa ne descurcam cu bebeii?! Auzi problema...pai doar nu or fi extraterestrii vedem noi ce le facem! Eu una nu am pe nimeni care sa ma ajute ( mama, soacra, cumnata sau mai stiu eu ce expert) si ma incurajez singura...adica ma incurajez cu sotul unul pe altul citim care mai de care! Maica-mea mi-a zis ca nu se pricepe la copii-pe mine m-a crescut bunica pana in clasa a V-a- ideea e ca intr-o zi cica mama daca iti e frica sa o speli o bagi in masina de spalat
! Asta e singurul lucru de care imi e un pic teama ...spalatul dar a zis sotul meu ca o spala el...acuma om vedea!
Mai oricum prefer sa ma descurc singura decat sa vad o armata de oameni roind in jurul meu si dand sfaturi ...ca deobicei asa se intampla si eu sunt si cam ciudata mai ales de cand am ramas gravida , mi se pune pata din orice!
Am vazut pe la prieteni, frate cand mananca copilul e tot neamul drepti...se uita in gura lui acolo eu una nici nu as mai putea sa-l alaptez sa vad ca sta atata lume pe langa mine, i-as da pe toti afara! Sau copil la 2 ani si pe langa care daca nu stau cel putin doua persoane sa ii faca damblalele nu se poate! Mi se par niste lucruri exagerate!
In general eu sunt foarte curajoasa teoretic ..., practic nu se stie!
carla2005
36+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Donia spune:
almo, tare frumoasa micuta voastra. Mai, da' ce mai striga pe masa la maternitate, cand se ocupau asistentele de ea! Si are o gramada de par!
Are putin icter sau mi se pare?
Intrebare intrebatoare
Mamici, cu ce haine v-ati imbracat cand v-ati externat din maternitate?
Ca eu banuiesc ca n-o sa incap in hainele mele de demult, iar cele de gravida la 9 luni o sa-mi fie putin cam largi. Si cele de gravida in 5-6 luni care probabil mi s-ar potrivi ar putea sa fie cam subtiri pentru jumatea lui decembrie. Voi cum ati facut?
Gravidutele, ce planuri aveti?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
pantalonii mei, dincolo de burta elastica, au si elasic cu butoniere reglabil, si o sa il strang pe ala suficient cat sa nu cada nadragii de pe mine. nu imi cumpar nimic nou pana nu ajung la o greutate acceptabila, ca nu o sa mai dau jos in veci.
mamicilor care ati mai nascut, tocmai am vorb cu o prietena, care imi spunea ca musai sa am pe cineva cxare sa ma ajute cu copilul la inceput. si voua v-a fost tot asa de greu? as vrea sa stiu, ca daca e asa, sa vorbim din timp cu o tanti.
chris
36+
alexandra
Teutz spune:
Felicitari noilor mamici, Mio75, Roxana si Simo29!!! Sa va traiasca bebicii si sa fie sanatosi!

Dianocica, pisicile nu constituie o problema pentru bebelusi, daca sunt vaccinate si deparazitate (astea sunt prejudecati). Insa, asa cum au spus si Aelita si Asiza, nu au ce sa caute in camera lui bebe. Eu am doua pisici si nici nu ma gandesc sa le dau, iar sotul meu nici nu vrea sa auda de asa ceva. Ele sunt ca si copiii nostri. Am avut multe discutii pe tema asta cu unele persoane, dar nimeni nu ma poate face sa ma razgandesc. Avem un apartament de trei camere, deci e loc pentru toata lumea. Bine, pana la urma fiecare face cum crede de cuviinta.
Ank999, stai linistita ca nu esti singura paranoica de pe aici! Mai suntem si altele! ![]()
Atudor, multumim mult pentru listuta!
Si eu o sa nasc prin cezariana si am prins mai mult curaj dupa ce am citit ce-ai scris. 
Aelita, foarte frumoasa rochita! Dar te pricepi la tricotat, nu gluma!! Bravo tie! Stiam si eu sa fac tot felul de chestii, tricotand si crosetand, dar dupa o pauza de vreo 10 ani, am cam uitat.
Cristina1974, esti mortala! Sper sa vina bebita cat mai repede! 

Teutz
33+
Alexia Iarina
doradora spune:
superba nicole... sa va traiasca si sa fie fericita si sanatoasa, mami si tati! clar e fata lui tati, seamana teribil!
chris
36+
alexandra
Cleomoni spune:
Almooooo ce fetita frumoasa ai!!!!! Superba, nu mai pot de dragul ei...ce par lung si negru are, nu mai am cuvinte vreau si euuuu chiar daca mor de frica.
Apropo mai e cineva la servici la ora asta??? Eu da sunt si astept sa vina un client sa aduca ceva banuti pt niste piese, de ce sa faci, clientul nostru stapanul nostru!!!!
Raluca daca si tie iti e frica atunci cine ne mai incurajeaza????? Eu mi-am pus toata speranta in tine si uite ce faci, de ce???? Hai mami ca o sa fie bine, eu azi am stat 3 ore in trafic de imi intepenise spatele pe scaun imi venea s-o iau la fuga.Fruntea sus si joc de glezne in cazul in care nu sunt asa umflate ca ale mele
Cleo 38+ saptamani 
Cleomoni spune:
CRISTINA si eu am zis sa ma mai lase bebe sa merg maine la manichiura pedichiura,luni la epilat, marti la control la dr ca nu am mai fost de o luna, miercuri sa il duc pe papi la aeroport, vineri sa il asteptam sa vina si dupa aceea pot sa nasac, ei ce zici????? Te pup si sa te machezi si pt mine![]()
Cleo 38+ saptamani