cuptor electric
sincera sa fiu ma tenteaza un cuptor electric insa nu stiu cat e de rentabil...are cineva?...salta factura de curent?
va multzumesc anticipat ptr eventualele raspunsuri!
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Raspunsuri
danavasile spune:
si eu sunt interesata de subiect
asteptam raspunsuri de la fetele care au
sa ne sfatuiasca
BraveGirl spune:
Eu am....sunt foarte multumita de el.Nu se compara cu cel pe gaz. Acum cred ca depinde si de model....al meu are mai multe programe in fuctie de ce vreau sa gatesc....Prajiturile mai ales ies mai bine decat la cel pe gaz.
In legatura cu consumul....noi oricum consumam mult curent, asa ca nu pot sa-ti spun daca sare factura sau nu...
==========
Corina
Albumul meu
adas spune:
eu nu am electric. are o prietena si din ce spune ea ridicafa f mult factura. si nici nu-l foloseste mai mult de 1-2 ori pe saptamana... eu am pe gaz, de la dominox (franke). nu a costat nici o caruta de bani si sunt f.f. multumita de el. incalzeste absolut uniform si exact la temperatura pe care o setezi. are ventilator in interior care misca aerul si il scoate si afara sa nu se supraincalzeasca. bineinteles aprindere electrica. ies niste prajituri super. chiar si cele mai pretentioase.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)
didi-anda spune:
si eu am cuptor electric, dar din pacate nu stiu sa-ti spun despre factura. nu-l folosesc foarte des, ca mai tot timpul plecam de-acasa, dar sunt foarte multumita de el.
nu stiu daca poate careva sa-ti spuna exact, pt c-ai mai multe pe curent in casa si poate o data folosesti mai mult cuptorul,masina de spalat, televizoarele, etc. eu una sunt tot timpul cu economiile, dar de asta tot am luat cuptor pe curent. daca-l folosesti mult, poti face economie la curent din alta parte.. asa fac eu..
osna spune:
eu am cuptor electri si sunt super incantata.este cu 2 rezistente si de ex daca vreau ca o praji sa o mai coc cateva minute numai in partea de jos o pot face.la aragaz nu aveam optiunea asta.
despre facutura:il folosesc in fiecare zi,spal cu masina aproape in fiecare zi,tv,calculator si platesc 30 euro/luna.dar cred ca asta nu te ajuta prea mult in ro.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
DianaR spune:
Eu am si sunt f. multumita. Mentine temp constata, o pot regla cum vreau eu, are 2 rezistente ce pot functiona impreuna sau separat. Consuma un kilowat pe ora cand incalzeste la maxim, deci rezonabil. Tot cam atata curent consum ca si inainte sa-l am.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
sheherezada spune:
Si eu sunt multumita de cuptorul meu iar factura la curent nu este ceva de speriat.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
ancutzathree spune:
buna!
va multzumesc mult ca m-atzi ajutat sa ma decid...cred ca voi opta ptr elecric...oricum mai astept pareri..
anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex