PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

FEtelor ma simt alt om..am reusit sa dorm 3 ore!!!!Acum ma doare capul de innebunesc dar e bine....!
Muuh:da..mai alaptez..asa un pic..noaptea..il mai iau cu mine-n pat..si ziua cand nu pot sa-l impac cu nimic altceva decat cu tziti.multumesc mult de rapsunsuri.te pupic dulce..o sa-ncerc...dar uite..s-a trezit la 19..a mancat(19.30) f.putin adica 60ml..s-a jucat...si de o jumatate de ora doarme iar...n-a vrut cu nici un pic sa mai manance..si ultima masa a fost la 16(170ml)..O s-o iau pe aratura.
Miti204:da..stiu...dar iti dai seama ca fost totusi pediatru si a folisit asta la copii ei..oricum e o concentratie f.f.fmica de ceva,(n-am retinut) specila pt.bebei...dar stai linistita a fost doar un gand assta nu-nseamna ca asa o sa si fac.!pupici.
LArissa:imi pare rau..doamne trebuie sa fie cumplit!!!
SAbana:imi place tare mult cum ai inceput tu diversificarea..parca ai rabdare..ai...Mie imi e groaza!!!Dar trebuie...
TRebuie sa caut biberoane mai intai(cu tetine de solide..)..apoi sa trec la zarzavat sau cereale sau si si?Tu ii dai parca seara cereale si ziua ai inceput cu zeama de zarzavat?Nu..?
HAi pupici.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

amabella mie nu imi intarzie ciclul...inca alaptez exclusiv la san, stiu ca apare dupa ce nu mai alaptezi
am inteles ca exista o mica posibilitate sa ramai si in cazul in care alaptezi exclusiv la san......
de cateva zile pot sa spun ca simt ameteli dar nu stiu daca are vreo legatura...oi fi devenit paranoica intre timp

muuh am fost azi in parc si am fost cu ochii nulai duoa brevi grillo
chiar am dat peste doua mamici cu copii de doi anisori care stateau fff bine...nu stiu de ce mi se pare ca fi-mea sta ingramadita in el
mie dr pediatru mi-a zis ca de la 3 luni pot sa o pun pe bianca in carucior care se ridica la prima treapta
voi inca ii tineti in landouri???*
eu oricul pana acum am scos-o numai in scoica si mi-au zis dr-ii ca nu e nici o problema pt coloana atata timp cat nu sta in fundulet

quote:
Originally posted by Amabella

Adelapop, nu cred ca Larissa e insarcinata. Eu i-am urat asa pentru ca stiu ca isi doreste un baietel la un moment dat.
Si apropo de sarcini: tu ai motive sa crezi ca esti insarcinata in afara de acela ca iti intarzie ciclul? Ca si mie imi intarzie!!! Desi am luat masuri de precautie. Sunt in ziua 35! Dar mie imi vine la 32 de zile de obicei. Nu vreau acum un alt bb, pentru ca abia am 4 luni de la cezariana!

Fetele carora le-a venit ciclul: v-a venit si al doilea? A venit la timp? Spuneti-mi ca nu sunt singura, ca nu m-am reglat complet! Nu vreau sa fiu insarcinata acum!! Azi imi fac programare la Herghelegiu la eco transvaginala. Pentru ca chiar daca nu sunt insarcinata (ceea ce pot sa aflu simplu cu un test), pot sa am iar un chist ovarian. Inainte de Rares am avut unul de 9 cm si am aflat de el pentru ca imi intarziase ciclul vreo 3 saptamani si nu aveam 2 liniute.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

amabella eu as tine in locul tau dieta disociata - aceea pe zile
e dieta soc in cazul meu
mancam o zi fructe, o zi iaurt, o zi carne, o zi legume, o zi peste si cate un supradyn pe zi
si dadeam jos aproape un kg pe zi

quote:
Originally posted by Amabella

Adelapop, eu la ultima cantarire mai aveam 6 kg peste cele avute inainte de sarcina. Nu m-am mai cantarit de vreo 13 zile. E posibil acum sa fie 5. Dar mai aveam 5 acumulate cu ocazia chistului de care povesteam mai sus, si care trebuie date si ele jos. Asa ca mai am mult pana departe. Fac gimnastica multa, dar cu dieta ma descurc mai greu, pentru ca m-am cam descurajat cand am slabit intr-o luna doar 1 kg! Nu stiu cum sa fac sa ma mobilizez din nou, eventual la un Monti. Poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat?

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

larisa esti super haioasa
cu siguranta oboseala e de vina...nic eu nu mai am chef decat fff rar
cand am timp liber am ajuns sa prefer sa dorm
sa stii ca si eu stau cu emotii ca poate sunt dar mai stau putin si fac testul
cu alaptatul care e faza - parca muuh zicea ca iti ia tie vitaminele si bebe prin muls si bebe care se formeaza
dar eu stiam ca bebe renunta la san daca ramai
voi ce stiti?

quote:
Originally posted by larissa_79

Fetelor multumesc mult de tot de urari!
adelapop, hai ca m-ai facut sa rad...sper sa nu fie un bebe pe drum desi si mie trebuia sa imi vina de pe 2 nov si uite ca suntem in 10 si nik. Noi ne-am protejat deci teoretic nu prea ar avea cum..oricum cred ca maine imi fac un test sa fiu eu sigura...ca ma culc seara cu 1000 de idei in cap...ca daca sunt insarcinata cumva..si eu alaptez...in fine sper sa nu fiu ca nu e momentul. Eu nu i-au anticonceptionale...am luat in primii 2 ani si apetitul meu sexual incepuse sa tinda undeva spre 0....de saracul sot...incepuse sa isi faca probleme...ca ar fi ceva in neregula cu el. Ei dupa numai 3 sapt fara anticonceptionale....era epuizat...fericit dar si ingandurat ca nu o sa tina ritmul. In timp m-am mai potolit. Acum parca am intrat iar in moleseala desi nu i-au anticonceptionale. Am avut ceva chef imdiat dupa...iar apoi din ce in ce mai putin. Cred ca bebele m-a schimbat....sau o fi si oboseala de vina.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Tweety:multumim cate gandesti la noi.
Sanatate tutror bebilor!!
Pupici la piersicute...
Doarme puiul meu si incerc sa ma documentez cu diversificarea asta..cred ca o sa-nnebunesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Sabana mersi mult pt parola. Tin pumnii sa fie totul bine cu printesa ta.
Despre kg ce sa zic...mai am si eu 3 in plus pe langa faptul ca nu am fost silueta nici inainte de sarcina. Hainele ma incap dar mai greu cu unii pantaloni care stau sa puste pe talie. Mai trebuie sa stept sa se mai retraga burta caci aia e cauza. Toata lumea ma incurajeaza si zice sa nu disper ca in mod ormal dureaza 9 luni refacerea dupa o nastere. Ce sa zic, astept sa mai treaca 6 luni ca nu vreau sa ma stresez pe tema asta. Sotul meu oricum e un scump si nu are nici o problema cu kg mele in plus.
fetele si pirsicutele.

Oana si bebe Alex

Mergi la inceput

fetelor am tot citit de ceai intre mese ca sa mai pacalesti copilul si sa amani masa...... dar nu e mai recomandat sa ii dati sa manance ca sa creasca??? stu ca in primele luni trebuie sa ia in greutate si sa nu se anemieze

quote:
Originally posted by anasia

fetelor, sunt fericita!!! nu ne-a iesit nimic la urocultura!!!deci, nu avem infectie urinara; la sange avem doar o usoara anemie,dar atat!!
tweety, am inceput incet sa-i dau prima masa cand se scoala , apoi la 3-3.5 ore; daca plangea intre timp, ii dadeam putin ceiut, mai adormea; uneori ii mai dedeam sa suga si la 2 ore cand nu ma intelegeam cu ea; acum si-a format programul si doar seara ii dau la 3 ore, in rest la 3.5 ore;sanatate la bubulina!

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

alisa intreaba dr pediatru daca ai voie sa ii dai seara bebelusului
eu stiu ca pana la un an nu e voie

Mergi la inceput

Beiiiii,zic astia sa le dam cereale la copii hipotrofici..si supa de zarzavat la cei cu greutate normala...
HAi ca o sa-m fac capul calendar si tot n-o sa ajung la nici o concluzie clara..ca se bat toti cap in cap!!
Macar sa retin ceva din ce citesc...stau f.f. prost la capitolul asta..cred ca 2-3 luni de somn si vitamine -ar pune pe picioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

adelapop, nu-i inlocuiesc masa cu ceai, ii dadeam doar f putin si rar cand mai plangea (tocmai sa se regleze cu masa la interval de timp acceptabil); acum cel putin bea ceai numai dupa baita, este exact intre mese si in parc , dar mai rar, tot intre mese;
mie imi seaca "laptaria", sapt asta cel putin pana mi-au venit rezultatele, m-a terminat;stresul si mesele luate pe apucate au diminuat considerabil productia de lapte;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput