Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 8
ege spune:
am uitat sa va zic ca am inceput .cand vad cat de greu se ard caloriile,nu imi mai vine sa mananc atatea prajituri.cand sunt la sala si transpir p-acolo pt kg astea ma gandesc ca doar varza e buna
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
norina ,sa nu fi fost de la kiwi,ficat sau ou.te-ai uitat la termenul oului?zic si eu,nu stiu.
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Anya20 spune:
Of, Jadi, sper sa nu te molipsesti si tu de la Vladut. Ca e tot ce ti-ar lipsi acum.
Da, Ruxi, si eu sunt foarte mandra de mine ca am greturi.Asta inseamna ca sunt "foarte gravida" .
Vera, si Anya face cam aceleasi lucruri ca si Iulia, mai ales cu mersul. Pana nu simte ea un deget de-al meu, n-are curaj sa paseasca.
E greu fara sot acasa, dar sper ca vine de sarbatori.
Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)
Tonnia spune:
La multi ani, Valen!!!
Jadi, sanatate lui Vladut! mai era cineva bolnavior dar am uitat de 2 pagini incoace, ii urez sanatate!
Norina, stiu de kiwi ca e puternic alergen, pe locul 2 m-as gandi la napolitana prin continutul de E-uri mai ales, nu neaparat de la vanilie. Nu-i mai da dulciuri din astea cumparate cat poti sa le amani.
BiuMil spune:
mmmiammm, mmmiammm, mmmmiammm....ce de praji o sa mai mananc!!!
mifloriciko...glumesc! sa nu imi aduci prajituri ca raman si singura acasa...daca era sotul nu te refuza...dar data trecuta cand a plecat a fost chiar dupa ziua si motul lui Milan si m-a lasat cu 2 torturi...ce m-am mai chinuit sa le mananc! plus ca nu m-a uitat in oglinda 2 sapt dupa aia!
hai ca il rog pe sotul meu sa faca niste dvd azi (ca maine pleaca) si de maine sunt available...de fapt maine mergem la aniversarea unui prieten din parc care face 1 an, iar duminica la ziua unui unchi care face 70...cam aceeasi atmosfera o sa fie dar putem stabili ceva la telefon, pentru week-end sau de luni! cum iti convine tie! deci reiau lista: Bach, Mozard, Doolittle, Macdonalds, Noah, Neptune si Newton.
daca ai deja ceva sa imi spui ca sa nu mai pun dvd.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
ieri am fost la cora cu copilul, care la sfarsit, cand ne uitam noi la reviste a inceput sa le arunce pe cele din raftul de la nivelul lui ca acasa....nu l-am lasat si normal ca s-a ofticat. a inceput sa urle cu o gura maaaare maaare...nereusind sa il linistim eu ii spun "gata, hai la masina!" alta suparate, alta tipete dar i-am dat ignore! pe drum a avut un super mega bot si nici nu se uita la noi, doar pe geam...la un stop a vrut sotul sa vb cu el, l-a intrebat ce face...iar el, care oricum nu se uita la tati, a coborat brusc privirea in carte si nu l-a bagat in seama!!!!
mai, fetelor, l-am iubit grozav in acele clipe, mi-a placut ca si-a manifestat personalitatea, dar totusi de unde are figurile astea???!! oare chiar era suparat?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mary ilie spune:
Norina, si eu stiu ca kivi e alergen, si poate fi si de la ou...eu am patit de 2 ori cu andrei, de la ou, nu asa de rau cum zici tu de Teo, si desi ouale zic eu ca erau proaspete, da totusi cumparate, asa ca nu poti sa stii
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
cge spune:
Bianca, asa face si Anca in Carrefour.
A daramat un raft de creme.
Cel mai haios era ca luase un pachet de always si era tare convinsa ca ii trebuie.
Oricum e clar ca e innebunita dupa shopping.
Cand ii cumpar ceva de imbracat si ii arat, imi acorda un super zambet si e atat de mandra de ea.
Victor incepe sa tipe :"Iar haine ? Dar o masinuta nu puteai sa imi iei ?"
Ege, multumim de laudele ptr poze.
Si mie imi e asa de dor de concediu.
Norina, pupici Teodorei.
Nu stiu ce sa zic de vinovat.
Incearca sa ii introduci treptat alimentele enumerate mai sus.
Pe ultimul loc napolitanele.
Si Anca a vomitat sapt trecuta de la niste pufuleti.
Un weekend super,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Antoanela23 spune:
Valen, La Multi Ani!
Sarcina usoara, bebe cuminte si sanatos, fericire si sanatate intregii familii. Si nu in ultimul rand, iti urez sa primesti cadouri multe si frumoase.
Norina, eu stiam ca daca-i dai ou la o masa nu-i mai dai si carne (sau ficat), si invers, una o inlocuieste pe cealalta, altfel sunt prea multe proteine (hai ca am inceput sa sun ca pediatra mea).
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
nanadana spune:
buna la amiaza
Valen La multi ani cu multa sanatate,fericire alaturi de cei dragi
Simo bine ai venit si nu te mai stresa ca tot ce faci acuma este pt binele puiul tau
poze