Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 7
locca spune:
Salut
La multi ani Valen! Sa fii fericita si sa va mearga bine de tot in canada!
La multi ani si Casianei!
Simo, bine ai revenit! Stiam eu ca ai ceva naspa la servici da' nu mai stiam cat tine, asa ca nu am vrut sa dezinformez aici pe forum. Pupici filozofului si nu mai fi trista, o sa vezi ca are si pt. tine surprize piticul.
Jadi, imi pare tare rau de viroza lu Vladut. Sanatate multa! Pe mine ma sperie ingrozitor orice febra a copilului, asa ca imi imaginez ce noapte de vis ati avut.
In rest vreau si eu B.E. Mifloricico, cred ca te astept pe tine sa le iei de la Bianca si sa le copiezi si pe urma le iau si eu de la tine intr-un w/e cand mai vin prin meletauri.
Noi dimineata ne uitam pe BBC Prime, e un program pt. copii destul de dragut, cu mai multe seriale.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Alina, imi pare rau ca ai greturi, dar sunt pt. o cauza foarte frumoasa. Ceva pofte, nimic?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
mary ilie spune:
LA MULTI ANI VALEN!sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si sa fiti fericiti impreuna
MEME frumos mai e cu 2 puiuti dar si asa de greuu......dar lasa ca vor trece si colicii astia si o sa fie bine si apoi tu esti mamica curajoasa care nu te plangi si care transmiti curajul tau si altora
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
JADI sanatate lui Vladut cel virusat
azi am stat cam mult afara ca-i soare si frumos, si ma apucasem sa matur curtea de frunze asa ca am uitat cat e ceasul si la un moment dat il vad pe Andrei ca punea capul pe bancuta din curte si zicea "nani, nani" si cand ma uit la ceas, avea dreptate cupilu ca era ora de somn asa ca m-am conformat
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
Ioana, toata ziua citesc legi cu uzucapiunea-suntem in proces, cu retrocedarea-suntem in proces, iesire din indiviziune si intabulare-proces, incat mi-a fost mult mai usor sa te intreb pe tine, ca stiam ca tu le ai cu astea, sa nu mai citesc alte legi, imi cer scuze ca te-am deranjat pe privat.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
alexuta2005 spune:
Multumesc pt. urari Irina,Cge,Ege,Meme,Locca
sper sa nu fi uitat pe cineva.
Multi pupici pt. copii bolnaviori sa va faceti bine repede!
LA MULTI ANI VALEN!
Casiana si Alexia
miflore spune:
LA MULTI ANI CASIANA!!!
LA MULTI ANI VALEN!!!
SA FITI FERICITE SI IUBITE!
Simo, ma bucur c-ai revenit chiar si fara BE!
Jadi, sanatate multa Vladutului! ce naspa cu bolile-astea...
Ruxandra, asa vom face, dar intai sa pun mana pe dvd-uri! Cum le am iti spun!
Biancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Vreau si eu BE tot ce ai, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Cum facem? Pot sa te sun? Praji ramane valabila Ceva preferinte?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
godzila spune:
La multi ani Valen!!! Esti o mamica implinita. Felicitari!
La muti ani Casiana!!!
Meme multa rabdare sa treceti peste perioada asta.
Desi nu am mai scris eu va citesc in fiecare zi insa pana sa scriu si eu ceva se facea timpul sa plec.
Si ca sa ma plang si eu putin, ca nu mai am la cine, va spun ca sotul a plecat in Zurich din 1 noiembrie si e tare rau fara el. Si pitica ii simte lipsa face mai mai la fotografia cu el si il cauta prin casa.
Si eu o vad pe pitica mea doar 4 ore pe zi pt ca se trezeste pe la 8.30 dimineata, o culc pe la 12 si plec pe la 2 la cursuri lasand-o dormind. Cand ma intorc (pe la 10-11)ea deja doarme de ceva vreme. E cam greu dar asta e, noroc ca am cu cine sa o las si nu-i duc grija.
Cu mersul inca nu a progresat. Cu greu se lasa convinsa sa se desprinda de ceva. O mai face si fara rugaminti dar rar. Daca nu se agata de un deget de-al meu nu se simte in siguranta. De vorbit…ce sa mai zic turuie intr-una. Denumeste aproape toate obiectele uzuale….cred ca are in vocabular cca 50 de cuvinte. Ce m-a distrat este ca i-am spus supervisor –ei mele cum sta cu limbajul si mi-a zis ca poate sa ia o pauza de 1 an.
Oricum e surprinzator de cuminte si intelegatoare si slava D-lui sanatoasa. Are doar 4 dinti si e extrem de haioasa cand rade cu ei. Moama si ce mai scrasneste din ei. Inca nu i-am facut vaccinul de 1 an si cred ca o sa i-l fac sapt viitoare.
Revin
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
norina spune:
Salutare gagici!Mai dar ati avut o tastarnitza....De 3 zile tot citesc si nu mai apuc sa scriu -mai mult de 1 ora pe zi nu am reusit sa stau la calculator in ultima vreme-stau f prost cu time- managementu'-care se ofera sa-mi predea si mie??Am vazut ca se intamplara multe kestii si muuulte aniversari, asa ca sa nu uit pe cineva o sa felicit pe toata lumea - pt toate aniversarile si realizarile din ultima saptamana.In alta ordine, Teodora a facut o alergie de toata "frumusetea",pe maini si pe picioare care arata de zici ca e oparita - asa ceva eu nu am vazut niciodata- asta s-a intamplat luni- intre timp i-a trecut dupa ce am facut tratament , dar eu continui sa ma intreb de la ce naiba s-a putut intampla porcaria asta , ca doar am grija de mancarea ei ca de okii din cap.In fine in ziua aia mancase asa: mar, banana, kiwi, biscuite, ficat+ou+cartof iar seara- napolitane si iaurt. Singura banuiala ar fi napolitana cu vanilie ca altceva zau ca nu are cum Daca ati patit ceva asemanator la vreunul din alimentele de mai sus, please anuntati-ma si pe mine ca-l scot pe viata din alimentatie Teodora Sara (norina)poze
ege spune:
admirat poze cu petra,matei(locca),andrei(mary),anca si victor la albena. un pt toti ca sunt asa de frumosi!!!
revin,ma duc sa ma mai uit pe poze,acum cat doarme ege.
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos