mamicutze casnicutze (79)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata la gagici!
intai multa sanatate la copilasii bolnavi!
Cami ,poti sa schimbi verighetele . asta ai intrebat ,nu? le duci pe cele noi la biserica sa le sfintesca preotul .
din filmele copilariei nostre fiica-mea are Veronica partea 1 si a partea 2.ii plac f mult. restul sunt porcarii care nu se compara cu Disney sau calitatea imaginii e de rahat.
mai ,eu sunt sigura ca ajung plicurile si fara cod postal. cel putin la mine ,ca ma stie postasul.
Mirela,pai la noi la Romania stim ce facem de Craciun. sarmale ,salata de boef,carnati ,tobe ,caltabosi,fripturi si multe prajituri sa ne facem tancuri.bem vin de casa si cam atat.
deocamdata atat!
raman pe aproape.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Astept din clipa in clipa sa opreasca lumina!Este anuntat si la postul de cablu local si la radio ...poate din cauza frigului nu se urca pe stalpi si scapam azi...Multumesc de cafeluta!E foarte buna!
Ange la noi e ca la nimeni, vara stau...si iarna muncesc...
Va pup pe toate!(in programul lor scrie de la 9 la 17 inclusiv vineri...)

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
MIHA ok,las ca poate il mai gasesti si mi-l dai tu...da voi nici una nu faceti nimic deosebit de Craciun?!!!..eu deja fac liste cu ce voi gatii.

Eu inca n-am scapat de listele pentru ziua lui Robert!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Cami,mie nu-mi scapa nik din ceea ce scrii tu ,dar la faza cu verighetele chiar nu am stiut cum sa te ajut,ca nu stiu.De fapt,despre biserica nu stiu eu foarte multe. Eu l-am avertizat pe al meu,mort copt,ca se ingrasa,ca slabeste(de unde Doamne iarta-ma sa mai slabeasca,ca e slab ca naiba?!),ca se crapa pamantul sa nu scoata verigheta de pe desht ca mama gaia il mananca!

Miha

Mergi la inceput

v-am pus niste poze cu praji si alte alea.
Alinuto ,vezi ca am pus si papusile cadou pt fii-mea.
dupa ce le vezi poti sa le stergi ca eu nu stiu cum.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... sint si io pe aici. Dar sint nervoasa rau , tocmai ma pregateam sa ies cu motzata in parc la copii, ca m.am gindit ca se bate singura ca are prea multa energie in ea, zic sa se desfasoare in aer liber. Ma suna soatza, cica vine mesterul sa schimbe robinetele si cu toate ca-i un sfint pe calendar, m-am apucat sa regulez baia, ca sa-mi treaca nervii. A trecut mai mult de o ora si meseriasul n-a venit. Sa vedetzi voi ce regulez barbatul ca am stat inchisa in casa sau sa rezolv mesterul . Ma mai gindesc, cred ca-i rezolv pe amindoi. Ma duc sa cetesc ce-ati scris si revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, am vazut pozele, misto rau barbicile! si nici praji nu arata rau:) o sa pun si io o poza cu felicitarile mele, da' acu' n-am aparatu' acasa, l-a rapit colegu'
danelutza, nasol program.
banano,,ce sa sterg? barbicile? sau tot?

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

ma gandeam sa stergi papusile sa nu zica lumea , ca ia uite-o si pe asta se lauda cu cadourile lu' fii-sa.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai fetelor va tzuc dulce, dulce pe toate, am scris un mesaj de un kilometri, dar a tras Isabella in crizele ei, una peste tastatura de s-a dus in padure, ca sa nu vorbesc urit, tot mesajul meu
Revin, sa ma calmez

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Cuscra,nu fi nervoasa,ca face rau. Vezi si tu partea frumoasa a problemei...vei avea robinete noi.

Banana
,de ce vrei sastergi pozele? Arata bine prajitura ta.Si apetisanta. Mai ai?Ca azi trag o fuga la Bucuresti!

Miha

Mergi la inceput