mamicutze casnicutze (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mmiha cu creme si supozitoare speciale a incercat prietena?stiu ca este hemorstop ( cred ca n-am gresit) sau cu crema de galbenele , ca cica-i cicatrizanta.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

nu a incercat cu nimic...nu a dat importanta dar maine se duce la plafar sa ia ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

georgi - la multi ani impreuna, sanatate, fericire!
maria2mami - eu l-am operat pe stef de polipi in primavara la budimex, la dr ursuleanu. cu anestezie totala..acolo numai asa se face...si parerea mea e ca e mai bine asa...cand se trezeste nu mai are nimik. stai linistita....pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bananooo, ne dai sau nu ne dai? tiramisu... cum e?

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multzam fetele.Am fost pe la mama, am papat si acum am venit acasa.Vad ca fi-mea tuseste iar...Cred ca o iau razna.Abia terminasem...
Mmiha curaj.O sa fie bine.Mai nou...cica si noi avem polipi . creatza si mamica.
Alina primit PM si raspuns.
Miha distractie placuta la chefuiala.
Va pupui pe toate ma duc sa mai dau o tura pe-aci

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

***** stelutze si de la mine , mai bine mai tarziu decat niciodata !
Scuze iubitelor de absenta mea , e motivat va asigur , de-abea ma vad printre alea , alea , sunt in santier mare , dar net-ul tot e conectat , numai ca pana acu' n-am apucat sa trec peste cutiiii ! Zau ca devin tembela pana terminam , ca e doar inceputul !
Va -icesc pe toate si va doresc toate cele bune un week-end pe masura asteptarilor voastre si sa ne auzim cu bine , hai fetelor distrati-va si ptr mine !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cred ca deja va spun "noapte buna!" nu ma simt f bine si am si un somn pe mine...

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Georgi[size=3]:LA MULTI ANI![/size=3
Maria, fruntea sus, si eu m-am operat de polipi cand eram mica, e usoara operatia!Va fi bine sa vezi!
Fetelor, va pup pe toate!sunt suparata pe barbat...am plans...si inca mai plang...

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

sara buna la gagici!
mai ,v-am cumparat felicitarile de Craciun si sunt tare frumoase.
o sa va dau si adresa mea. Bia,a ta a ajuns la mine.
Miha,daca vrei sa vb da-mi un bip si te sun ,ca stii ca in wk am 1 cent pe minut.
Tiramisu a iesit tare bun . Cami ,s-ar putea sa nu fi fost
Mascarpone al tau bun.
i-am facut poze si maine le pun la album.
Alina ,bradutii erau intre 2 si 3 milioane ,dar frumosi.
va pup pe toate in dezordine!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgi La multi ani ! Sa traitzi fericitzi pina la adinci batrinetzi, pina la vreo 100 de ani
Maria2mami fruntea sus, ce-ti bagi tot felul de prostii in cap, vrei sa ai cosmaruri pina o operezi pe Maria ?! pentru Maria, ca pe tine te bag la funduletz, ca nu gindesti normal.
Pentru hemoroizi, zi-i sa incerce sa se spele cu taritze de griu, adica sa fiarba taritzea, iar cind e caldutza sa o toarne intr-un lighenas si sa execute operatia spalaturi.
Cami vezi ca moshul cu cizmutzele e pe 6 decembrie, nu pe 5. Dar de ce intrebi de sarbatori ? Ca daca sint din alea care nu se face treaba prea multa, spalat, calcat, itzi dau eu raportul in fiecare zi, ca am calendarul pe perete in bucatarie.
Cuscra dar ce petreceri facetzi voi noaptea ?
Brigitte dar ce te-a apucat demolatul in plina iarna, sau toamna, ma rog ce-o mai fi si anotimpul asta.
Doina nu mai plinge, hai fruntea sus, stiu ca-i greu pentru tine, dar asta e viatza mai ushoara, mai grea.
Dana baga un tiramisu la fete, ca eu trimit placinte cu brinzica de vacutza elvetziana.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput