mamicutze casnicutze (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cuscra multzam pentru sfat, diseara tot cu incalzitorul in pat, ca cica tre^sa schimbe niste robinete la calorifere, dar asta saptamina aviatoare
Mirela , se mai intimpla cu usha, eu am noroc ca stau la casa si pun tot timpul o cheie ascunsa pe afara. Dar am patzit-o anul trecut, am iesit sa iau lemne sa pun pe foc si... m-am incuiat pe dinafara. Itzi dai seama, m-am dus la vecina disperata sa ma lase sa-l sun pe soatza, ca Isabella statea pe o patura jos, singurica in casa.
Dana ch multzumesc, te-am asteptat la cafea.
Alino nu spune minciuni, ca v-am asteptat toata ziua, acum daca tot a plecat meseriasul, am tras o tura de spalat pe jos prin toata casa. Va datzi seama, la parter facusera de nu se mai cunostea gresia ce culoare are, apoi au venit cu pupicii plini de taciuni si la etaj sa vada de ce nu functioneaza caloriferele.

Mai, mi-am curatzat nasul si era plin de fummmmm , dispar sa-mi fac o baitza

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Va datzi seama, la parter facusera de nu se mai cunostea gresia ce culoare are, apoi au venit cu pupicii plini de taciuni.

tu cu mesteru georgi cu instalatoru.sa vedem cine si ce mai urmeaza.

acu faci baitza, normal , ca doar meseriasu cu pupicii lui te-a murdarit.stergi orice urma ca sa nu vaza soata

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

????????????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13110" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13110

i-a priviti aici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

da de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13107" target="_blank">asta ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13110" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13110
i-a priviti aici!

Ma gandeam eu ca pentru asta iti trebe colorant Banana!

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Bi,nu se vede!!

Miha

Mergi la inceput

miha ,incearca acum .la mine merge.

Mergi la inceput

Daaa,Bianca...super...Il aveam si eu salvat in Favorites...Nu se stie niciodata Eu i-am promis prietenei mele ca la anu' de ziua ei ii fac un tort in forma de......

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Bimilit

quote:
Originally posted by Danelutza
Va datzi seama, la parter facusera de nu se mai cunostea gresia ce culoare are, apoi au venit cu pupicii plini de taciuni.

tu cu mesteru georgi cu instalatoru.sa vedem cine si ce mai urmeaza.

acu faci baitza, normal , ca doar meseriasu cu pupicii lui te-a murdarit.stergi orice urma ca sa nu vaza soata

am vrut sa scriu papucii

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput