Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Adriana_78 spune:
Dana36, multumesc pt. mesaj, am primit mesajul tau si pe mail, a ajuns insa ca Spam(nu stiu de ce).
Cenia, ma bucur ca a mai vazut cineva mesajul.
Ma bucur ca in sfarsit reusesc sa intru pe forum, ca toata sapt. m-am chinuit.
Am postat un mesaj in subiectul trecut si am vazut ca n-a aparut si nu stiam ce sa mai fac, ca sa iau legatura cu voi.
Ne-am mutat de 1 luna de la Viena la Iasi si nu cunoastem pe nimeni. inainte am locuit in Bucuresti. Sotul e la serviciu pana seara si eu sunt singura toata ziua cu fetita mea, Lara, care are 1 an si 4 luni. Noroc ca e mama mea aici, de mai ma sprijina.
Mi-as dori mult sa mai cunosc mamici cu pitici, ca nimic nu e mai frumos sa stii ca esti inteleasa cand mereu vorbesti numai de odrasla ta. Iar Lara cred ca s-a saturat de noi doua (eu si mama mea) si si-ar dori sa mai vada copii. Pe strada tot intalnim, insa nu e asa usor sa ne imprietenim.
Noi locuim in Pacurari, pe langa Lukoil, langa intersectia cu restaurantul Moara de Foc. Toata ziua stam pe acasa, avem timp berechet, deci daca e cineva dornic sa iasa pe afara si are timp de intalniri, eu vin cu placere.
Si eu am fost la magazinul Plus. Marfa putina, insa si clienti putini (era intr-o joi dim). Magazinul asta este si in Austria si figureaza ca unul ieftin. Acolo nu vei vedea niciodata insa multa lume, asta ca sa nu mai pomenesc de Billa. La Billa e cosmar. Nu inteleg de ce e mereu asa multa lume, de zici ca maine e sfarsitul lumii si toti se grabesc sa mai cumpere ceva. Nu ai loc sa treci cu caruciorul, ca sa mai vorbesc de cozile de la casa.
Ar fi bine daca s-ar deschide mai multe Supermarketuri in Iasi, poate asa s-ar mai imparti cumparatorii.
Herra sau Carmenp, as dori sa figurez si eu in lista voastra de la inceput. Datele mele si ale nebunicii mele
Adriana_78 (10.09.1978) si Lara (22.05.2005).
multumesc
emanuelaan spune:
buna dragele mele ma ducur mult ca v-am gasit,
29 11 1978 pui daria 23 martie 2006 am vazut ca apar in listuta dar datele nu erau complete..... sunt noua pe aici desi sunt inregistrata de ceva vreme, nu stiu daca conteaza parerea mea dar, sincer pe mine ma intereseaza retete culinare ca nu prea le am dar i-mi place sa incerc ceva nou.
va pup si sper sa nu deranjez pe nimeni
aici puteti afla mai nulte despre noi
http://www.totsites.com/tot/dariaa
mariussimiuc spune:
Helau!!
Copilul meu a plecat la petrecere (la Dana ) si eu am liber sa badadai pe net!
Va pup si va urez o duminica minunata!
Miha
adi69 spune:
Buuuna ziua la toata lumea!
Intru doar sa va salut ,sa urez bun venit fetelor noi si sa va arat la ce am bibilit vre-o doua zile.Deci care vrea sa vada sa bage un oki.
Il duc acum de acasa si sectiune si detalii poate deseara sau maine...
Duminica placuta!
Adriana si-atat...
elenacristina spune:
maaamaaaa
---
Cristina, Ana, Maria & Teodora
---
"Following the light of the sun, we left the old world"
elbi spune:
wow,adriana,fluturasii tai au adus primavara...
arata profesionist!, desi mi-ar fi mila sa stric o asemenea capodopera...si cand ma gandesc cat de mult ai lucrat...
sunt super fluturasii!!! cat timp ti-a luat modelarea? care pasta ai folosit-o? pe cea a lilianei sau a nataliei? imi plac detaliile, culorile, parca ar fi asa de vii, ca te astepti sa zboare!
imi place detaliul de la baza tortului, ca o danteluta...a iesit perfect, fara nici o cuta.
uf, cand oi face si eu asa ceva!
te asteptam cu detalii. eu deja mai am o mie de .
maria si baietii (15 martie 2002,22 iulie 2005)
belnicol spune:
Salutare.
Adriana, eu habar nu am sa fac asa minunatii dar tare-mi place sa le admir pe ale tale.
Eu ma lupt de vreo 3 zile cu o intoxicatie. Cind am zis ca mi-a trecut am bagat nu stiu ce la gura si iar m-am umplut de bube mincacioase. M-am saturat de clorocalcin. Iar fi-miu, dupa ce toata saptamina asta a mers bine-mersi la cresa, iar a a inceput sa tuseasca. Sper sa nu se agraveze, deocamdata nu are febra nici mucisori, dar cine stie ce-i mai da prin cap.
Of, ca tare-i greu.
V-am pupat. Va urez sa aveti o saptamina trasnet.
herra spune:
salutare!
cand am timp actualizez lista! acum nu am, gatesc!
ca e duminica! felul 1, 2 si desert!
am fost la Plus - duminica pe la 12; aglomerat, oameni la plimbare, sa vada doar preturi; am gasit servetele de sters Vladu' la backside, 80 de buc la 60 de ron; niste fursecuri foarte bune, de fapt prajituri de casa, cu unt; toate produse numai pt magazinele Plus...
mi s-a parut ieftin, dar eu sunt si obisnuita cu Mercur-Mary, ca asta am in apropiere.
de-abia astept cele 2 super-market-uri noi!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
herra spune:
a, si m-am amuzat ca niste oameni vroiau cosul altora, "hai domn'le ca nu va mai trebuie!", iar aia nu si nu - ca trebuia sa-si ia banii inapoi...adica fisa...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
elbi spune:
nicoleta, imi pare rau pentru mateiut, dar isi va face si el imunitate. ai grija cum il imbraci, da-i sa bea cat mai multe lichide, ceai de tei, supe, suc de lamaie sau portocale. uite, fetele mai ziceau de immunogrip, irs 19 sau oscillococcinum, oricum ceva natural.
cat despre tine...pai gandeste-te si tu, poate esti alergica la ceva. e bun clorocalcinul, dar ai luat si ceva antihistaminic, gen claritin? fa si tu o vizita pe la doctor, daca persista.
multa sanatate!
maria si baietii (15 martie 2002, 22 iulie 2005)