Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 27

l_carmen2003 spune:
Robert!!!
Oana!
Eu cu intarziere si cu Alex in brate, home allone, ca asta e. Alex e bolnavior, azi nu a mers la gradi', corba lui acvi, in ciclu 2 saptamani la gradi' si alte doua acasa - Doamne fereste!, poate doar una de data asta. Am inceput sa ii dau niste picaturi naturiste lu Alex, sper sa nu mai tuseasca si sa i treaca si gatul. Aporppos, in cat timp incep sa isi faca efectul remediile naturiste?
Pa, sunt epuizata, va las... ca deh, am si var in casa, sa ma simt bine pana la capat... Adica good bye

l_carmen2003 spune:
Am citit ca-am scris mai sus cu odorul in brate, scuze, dar ortografia la dublu e greaa...
Gabi, ai pus pe net noutatile?
Fiu-meu a scos o chestie noua acum 30 de secunde: "imi e dor de tati... acum sufar... eu sufar acum!" mda.

iuliana spune:
Am si eu o intrebare la voi, poate ma ajutati. Cunoasteti vreun clown :) de inchiriat pentru o petrecere de copii? Puteti sa imi recomandati pe cineva?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7

carmenp spune:
la multi ani, robert!
oana, la multi ani! si felicitari pentru bebe doi, sa ai parte de o sarcina usoara si la termen
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

GabrielaG spune:
L_carmen, sanatate multa lui Alex si aveti grija de voi...ufff..tare e primul an de gradinita. In seara asta sper sa pun ceva costume pe net...dar am pt tine un dinozaur superb, de fapt dragon scuze...poate ajungi pe la mine sa-l vezi. Baietii mei nu l-au vazut inca...
stiu cum te topesti cand iti spun :mi-e dor de tati", am simtit-o si eu si ma intrebam ce o fi in sufletelul lor mititel...
Carmenp..ce mai faci? Nu te-am mai vazut demult prin zona...
Ca veni vorba si am citit mai in urma, recomand si eu cu toata caldura pe d-na dr. Cobzeanu de la Policlinica 1 pt mamografii.
Iuliana, ti-am trimis un pm...
Pupici si o seara placuta, si sanatate la puiutii bolnaviori. E drept ca vineri seara am avut si eu o surpriza neplacuta cu Matei care mi-a facut diaree si mi-a si vomitat in aceeasi seara. sa,bata a mai facut iar moale si deja ieri se reglase. In seara asta mi-a spus ca a vomitat iar la gradi, dar "numai un pic..."
O noapte placuta...ufff e deja ora 11 noaptea si mai am atatea de facut...

Danna_36 spune:
Am promis ca ne auzim in seara asta, incerc sa ma tin de cuvant, dar e deja "maine".
La multi ani! sarbatoritilor si sanatate la puii bolnavoiri, fie ei, tusitori, mucosi ori..kk-ciosi (scuzati), inclusiv Ruxandrei mele, care ica e cate un pic din toate
Adi, ce-ar fi sa le dea Mos Nicolae la copii o invitatie la Romagic, sa se distreze un pic in dupamasa cu pricina?
Petrecerea noastra de sf Andrei poate avea loc joi daca doriti, incepand cu ora 17.30 - 18.00. Pt sala cea mai mica taxa e cea a unei petreceri cu 10 copii si anume 100 RON. Imi pare rau ca asa stau lucrurile, nu ma simt tocmai bine cerandu-va asta.
Daca nu vreti joi, mai e loc duminica seara, de la 18, deci cum doriti...
cine a mai fost stie deja cu ce se mananca "chestiunea", va astept cu propuneri si intrebari. Si mai ales cu confirmari. , Dana

lgireada spune:
Daca hotarati sa va vedeti vin si io, dar nu ca sa stau ci sa aduc coloranti pt cine mai doreste :)
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

GabrielaG spune:
Hai fetelor, buna dimineata...asteptam inscrieri si propuneri pt data cand ne intalnim la dana...eu votez pt joi ca vineri sunt si copilasii liberi la scoala. Si duminica ar fi ok, dar sa fie ziua...ca luni e iar zi de lucru.
Si pentru ca se apropie Craciunul si multe dintre ati participat la actiunea cu copiii de la orfelinat...ce ziceti sa le facem o mica bucurie de Craciun? Am putea face niste pachetele, unele dintre voi ar putea sa ne ajute cu informatii, unde ar avea nevoie acesti copiii de un pic de dragoste si o surpriza mica inainte de Carciun?
Pupici,
Gabriela si baietii

Danna_36 spune:
Gabi, despre ce atiune la orfelinat vorbesti, n-am stiut ca s-a organizat asta si la Iasi. Sau e vorba de cea de anul trecut de la Bucuresti?
Ar fi frumos sa reusim sa organizam ceva aici la noi, fie ca va fi la orfelinat, la un camin de batrani, sau la un spital.
De ce spun de spital? Pentru ca eu am facut de doua ori Craciunul in spital, odata la Iasi si odata la Bucuresti, prima data cu Magda si a doua oara cu amandoua fetele ( de fapt era bolnavioara Ruxi, dar pt ca Florin lucra zi-lumina si nu aveam pe nimeni care sa stea cu Magda, am internat-o si pe ea, mititica). Nu aveti idee (sau poate unele ati patit-o si aveti), ce trist e Craciunul in spital!!! Locul e mai mult pustiu si mai aiurea ca niciodata, pentru ca toti care pot iesi din spital o fac, asistentele povestesc ce cadouri au primit si ce musafiri au avut, sunt bosumflate ca trebuie sa lucreze in loc sa stea acasa si se rastesc la bolnavi, apoi se consoleaza intre ele cu prajituri, sarmale si cozonac, in timp ce mamele internate ofteaza pe langa copilasii bolnaviori, ori masoara culuarele inainte si inapoi cu ei in brate... E adevarat ca spitalele fac un brad pe undeva (cel putin cele de copii). Si la Iasi si la Bucuresti a venit cioneva cu mici cadouri pentru copii, niste fundatii cred. Cadourile au fost simbolice, dar cata bucurie au adus, prin simplul fapt ca era "mosul" acolo si impreuna cu el, Spiritul Craciunului!...

mariussimiuc spune:
Helau!
Eu sunt de acord cu orice zi decideti voi pentru intalnire.
Cat este de adevarat ceea ce ai spus Dana! Si trist in acelasi timp.Acu 6 ani mama a fost la un pas de moarte,a fost internata in spital si operata chiar inainte de Craciun si cand imi aduc aminte... Deci,nu pot decat sa fiu de acord si cu propunerea Gabrielei.
Miha