Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cu placere Bonitta, multumesc si eu pt incurajare si sper ca sa ne anunti doua liniute luna aceasta!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Da, multumesc, Felicia[/b, acum am vazut ce a scris Kitty, eu intru pe apucate pe net si in mare viteza, ca sunt la sv iar sefa sta pe capu meu.
Un mare mare Feliciei, Koreisi nu in ultimul rand [b]LaureiSilk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Laura, dar astazi cum te simti? Mai sangerezi?
Kora imi pare rau pentru vestea nu tocmai buna. Stiu ca deabea asteptai sa treci si peste laparo si sa afli rezultatul. Rabdar si incredere. Te pup si iti tin pumnii.
Felicia, ma alatur si eu fetelor galagioase:.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Diddy ce sa zic?Eu cred ca daca DD a facut sa se intample asa, inseamna ca asa e mai bine pt mine! Ma consolez cu ideea ca weekendul acesta putem sa mai avem eu si sotul meu si muuult ca dupa aceea pauza vreo 2 saptamani....
Tu luna aceasta faci monitorizare, inseminare...?

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Kora, eu nu mai fac nimic nici luna asta si nici viitoare, pana la laparo in februarie. Bineinteles, nimic in afara de .. Dupa dezamagirea din luna asta, simt nevoia sa nu ma mai gandesc la asta cel putin 2 luni, sa nu mai fac nici un test, sa nu ma mai gandesc daca simt greata sau nu sau alte simptome.
Dar voi fi aici langa tine si celelalte fete tutunici cu cea mai mare placere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragelor... am citit cu sufletul la gura ce s-a mai scris de ieri, in speranta ca aflu si o veste buna, inca nu mi-am pierdut speranta...

Laura scumpa, vreau sa-ti spun un lucru (de fapt mai multe): in primul rand, valoarea ta de beta hcg este buna, stiu ca la SEU valorile sunt mai micute. In al doilea rand, sarcina nu se poate vizualiza in uter - la eco - decat la valori ale beta hcg > 2000 mIU/ml. Dupa unii chiar peste 3000. Deci la 400 mIU/ml nici vorba sa se poata zari ceva. Asa ca te rog eu mult, sterge-ti lacrimile si ai incredere in bunul Dumnezeu. Chiar daca (dar sper ca nu) se dovedeste a fi sarcina ectopica, T. te va ajuta sa treci peste asta, si sa ramai din nou graviduta. Deocamdata NU-TI PIERDE SPERANTA, nu inca, te rog! Ma rog din tot sufletul meu sa fie bine, sa fie CM peste sarcina si bebicul sa fie acolo unde trebuie... Offff, Doamne, prin cate trebuie sa mai trecem... Te pup mult si sunt cu inima stransa, pana intri sa ne spui cat a iesit al doilea beta hcg.

...eu intrasem ca sa va dau o veste buna, dar acum parca nu imi mai vin cuvintele, sunt tare trista pt. Laurici... Abia a trecut Alexia printr-o grea incercare, iar acum din nou... macar asta sa se termine cu bine, Doamne-ajuta.

Am sa va spun pe scurt: vom avea un baietel, dr. Iosup ne-a spus ca e perfect format si chiar mai maricel decat ar trebui conform UM. Va multumesc din toata inima pentru sustinerea voastra... a contat enorm, nici nu va imaginati... Sunteti niste sufletiste, iar mesajele si telefoanele voastre m-au ajutat mai mult decat credeti.
Nu mai pot scrie nimic, pt. ca am lacrimi in ochi... mi-as dori sa fie numai vesti bune de acum... dar orice ar fi suntem impreuna

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Amely, ma bucur din tot sufletul pentru tine, Dumnezeu a avut grija de data asta sa fie bine, sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa creasca mare mare Te pup...Doamne cat trebuie sa fii de fericita si meriti din plin aceasta fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Amely: Ce ma bucur ca totul e bine!!! Sarcina fara probleme si un bb sanatos iti doresc!
Laura: Astept cu sufletul la gura vesti de la tine! Si eu zic ca va fi bine!
Ioana: Astept un raspuns cand ai timp.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna, buna fete dragi !!!

Ioana, Alexia, Kitty, Felicia, Mamidevladut, Teo, Amely, Mirunica, Bonitta, Diddy, Zenobia, KoraPop, Kristind, Maria08, Mmc - va multumesc din suflet !!!

Gata - mi-am adunat gandurile, m-am scuturat, mi-am sters lacrimile si sunt pregatita sa trec peste orice !!! Vreau Sa-i multumesc Domnului ca pot avea sansa sa o iau de la inceput si sa lupt cu curaj, credinta si ardoare pentru o minune mica, mult asteptata ! Daca nu aveam aceasta sansa, ce s-ar fi intamplat ??!!

La Beta ma voi duce la 15:30 (ar fi cca. 46 de ore de la ultima recoltare), iar rezultatul il voi lua in jur de ora 19:00. Sigur ca va voi tine la curent.
Diddy, din pacate, inca sangerez, este un rosu inchis, bordeaux...
Kora, imi pare rau, ca trebuie sa ma infrunti stresul si nelinistea inca o saptamana, dar asa cum ai spus...iti ocupi mintea si timpul...doar cu lucruri placute
Zeno...Z21...imi place cum pune problema Mamidevladut...tinem pumnii
Felicia, ma alatur si eu galeriei si sperii rusnacii ...iti place ???

Hai Feli cu II-utze !!!

Amely , iti multumesc frumos pentru rugaciuni, gandurile frumoase si incurajari !!! Iti multumesc si pentru informatii si indiferent de rezultat, asa cum ai spus si tu, suntem impreuna, AICI !!!
Permite-mi sa te felicit si eu pentru vestile minunate !!! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa creasca frumos !!! Ai grija de tine si de puiutz, mamica fericita !!!
Marina, Kitty, Raza icei multi si pentru puiutzi
Alexutza, Ioana foarte speciali +

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor,
Aveti idee pe la ce ora il gasesc pe dl. dr. la cabinet?

Multumesc.

Mergi la inceput