Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

LauraSilk: Imi pare asa rau ca trebuie sa treci prin asta...... Dar eu sunt de acord cu Ioana ( nasica ta): totusi ai atatea teste pozitive si mai e si valoarea hCG-ului! Poate Bunul Dumnezeu iti va asculta rugamintile si va fi bine!!! Iti tin pumnii si ma rog pentru tine!
Sa ne tii la curent!
Noi ne-am hotarat sa tinem postul si sa incepem tratamentul dupa...adica in ianuarie.
Ioana: spune-mi , te rog, scrie in instructiunile pe care le ai de la Andritoiu ca nu trebuie sa bei cafea??? Noi nu am gasim recomandarea asta....
Pup toate Tutunicile! Sunteti minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Aoleu, dr. T. pleaca maine dimineata din tara? Pai eu sunt in plina monitorizare! Ce fac fetelor? Si am si platit pt. 3 monitorizari.. Astazi dupa/amiaza e la cabinet, stie careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

LauraSilk iubita, aseara m-am rugat din tot sufletul pentru tine si bb mic al tau. Astept cu nerabdare sa repeti betaHCG-ul si sa fie bine!
Alexia scumpo, ma bucur nespus ca ai revenit pe forum. la DD si Maica Domnului sa te intareasca. Mi-e dor de tine.
Amely ma bucur nespus pentru tine si bb. Sper ca acum te-ai mai linistit!
Marair iti doresc sa ai o nastere usoara, o revenire la fel de usoara si o bb-lina superba si sanatoasa!
Bonitta dl dr este astazi dupa-amiaza la cabinet. Stiu sigur asta. Bafta la monitorizare!
Subscriu la solicitarea Alexiei adresata moderatorilor sa ne lase pe noi sa ne administram topicul, mai ales ca o facem de ceva vreme si ne descurcam slava Domnului foarte bine! Nu ne este de nici un folos sa ne deschida altcineva un capitol si apoi sa nu il administreze cum se cuvine. Noroc ca mai avem o pagina si putem scapa de acest inconvenient. Multumesc pentru intelegere.
Bun venit fetelor noi si imi cer scuze ca pana acum nu v-am urat toate cele bune si fuga cat mai repede la odisee.
multi la toate fetele dragi mie si multe reusite!
PS: ma alatur galeriei pentru Felicia: HAI BB LA FELICIA!

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Daca - i vorba de galerie......ma bag si eu!
Hai BB la Felicia!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bonitta- roaga-l pe dr T sa te trimita la monitorizari la dr Iosup sau poti chiar sa iti faci programare la dansul de pe acum, gasesti nr pe site-ul dr -lui T .
Felicia iti tin pumnii draga mea!!!hai Felicia!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MamideVladut, Kitty, Maria, Kora, sunteti niste scumpe! Dar nu va avantati prea tare cu galeria... ca ma faceti sa am sperante, desi sunt aproape sigura ca nu e nimic...
Kora, imi pare rau ca ti s-a prelungit stresul asteptarii...
Zeno, bine zice MamideVladut... in ce zi esti?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Pai..... draga Felicia.....cu atata galerie poate se sperie rushii si nu mai vin vreo 9 luni!
Zenobia: te asteptam si pe tine la raport!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ma exasperati!!!! Sunt abia z21.

Hai, Felicia, lasa-ma tu pe mine, fa acolo un test ceva sau fii mai increzatoare.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Multumesc pentru informatii, Korasi iti urez multa bafta peste o saptamana la laparo. Stie cineva, astazi dupa/amiaza, dr. T. e la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bonitta, vei ca ti-a raspuns deja Kitty!

Poze1Poze2

Mergi la inceput