Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Mamidevladut, iti multumesc ca te-ai gandit la mine, ca as putea sa fiu eu graviduta. Pe mine nu m-ai lezat deloc, ba chiar m-ai induiosat si mi-ai umplut inima de speranta.

Laura, ma rog pentru tine din toata inima, sper sa fie bine si sa ai puterea, si tu si minunea ta, sa rezistati. DD va avea grija de voi. Ma rog pentru tine in seara asta. In ceea ce ma priveste pe mine, ma prefac ca nu se intampla nimic. Imi traiesc viata frumos so obositor in continuare.

Alexia, mi s-a rupt inima cand am aflat. Sunt alaturi de tine si sunt sigura ca minunea se va intampla din nou si va dura 9 luni de data asta.

Va pup pe toate si ma voi retrage un timp... nu stiu exact cat. Sper sa mai aud de gravidute curand si sa intru sa va felicit din toata inima.

Toate cele bune.

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Laura69silk iubita mea finutza, te rog nu mai plange pentru ca nu stii inca nimic sigur!! Ai 9 teste de sarcina pozitive si un beta HCG cu val. de 400, iar toate aceste lucruri indica o sarcina de 4 saptamani. La 4 saptamani nici lui Kitty_nic nu i-a vazut dr. T nimic la ecograf, nici lui Marinar si exemplele pot continua. Gandeste-te ca poate bebe e bine merci acolo in burtica, dar prea mic ca sa poate fi fazut, poate ai ovulat mai tarziu si e inca mic, eu asta cred si sper!! Prietena mea Alina a avut ciclu peste sarcina 2 luni, si Mara e acum o fetita frumoasa si sanatoasa!! Nu spun sa-ti faci mari planuri si vise, ci doar sa te linistesti putin cu gandurile, pentru ca daca bebe e bine, acum ii faci rau cu atatea lacrimi si suspine. Maine vei repeta Beta HCG-ul si-ti tin pumnii sa se dubleze frumos!! Am fost la biserica unde l-am botezat pe Danu si am ajuns exact cand incepea slujba si m-am simtit foarte usurata, pentru ca m-am putut ruga la Maica Domnului. L-am luat si pe Tushin cu mine si mi-a spus ca si el s-a simtit bine si usor in biserica, a aprins si el o lumanare pentru voi si s-a rugat si el cum a stiut. Era putina lume in biserica si s-a mirat si preotul ca ne vede in cursul saptamanii acolo, dar ne-a zambit ingaduitor! Eu i-ti tin pumnii maine sa primesti o veste buna la analize si te rog din suflet nu mai plange! Eu tot mai sper ca peste 9 luni voi boteza un pui mic!!
Fetelor va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Laura, orice cuvinte sunt de prisos...ma alatur si eu sa iti spun ca pentru tine si puiul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Laura, te rog frumos sa nu mai plangi, nu stii nimic sigur si s-ar putea sa faci rau ingerasului din burtica. Te inteleg atat de bine, dar pana nu stii sigur iti faci prea mult rau plangand. Si NU, NU este adevarat ceea ce ai spus mai devreme ca mai bine nu ramai insarcinata decat sa treci prin agonia asta, agonia asta te face sa devii mai puternica, sa te gandesti ca se poate sa ramai insarcinata si ca pana la urma o sa reusim cu toate sa avem copilasul nostru. Ti-o spun eu care tocmai am trecut prin durerea asta mare, ca chiar daca mor de durere o sa lupt pana la capat si nu ma las pana nu o sa-mi tin copilasul in brate pentru ca se poate nu stiu cand si cat o sa dureze pana va veni, dar va veni cu siguranta pentru ca SE POATE. Te pup si sunt alaturi de tine, te rog sterge-ti lacrimile si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine

Si am si eu o rugaminte sper sa nu se supere nimeni pentru asta: ROG MODERATORII SA NE LASE PE NOI SA DESCHIDEM SUBIECTELE, eu sunt mai superstitioasa din fire si stiu multe fete de aici care au mana buna la gravidute si care sunt pline de energii pozitive si optimism. Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu dorinta mea dar am cerut de trei zile sa fiu scoasa de pe lista gravidutelor, nu de alta dar imi face mult rau privindu-ma inca acolo, plus ca sunt fete noi pe lista de aspirante care nu au fost nici macar trecute pe lista. Va rog frumos lasati-ne pe noi sa ne ocupam de lista noastra de tutunarese. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Offf, fetelor!! Unde sint vestile bune???
Laura, nu pot sa iti spun si tie decat ce i-am spus Alexiei. Ai incredere in Dumnezeu, spune-i lui toata durerea si El te va asculta.Roaga-te lui neincetat si el te va ajuta sa treci peste toate. Am si eu niste emotii!!!! numai la gandul ca se apropie ziua cea mare. Am si eu o intrebare: daca in ziua laparoscopiei voi fi in ziua 28, iar mie imi vine de obicei la 32-35, s-ar vedea in vreun fel daca as fi insarcinata???? Va pup pe toate si sa aveti o zi buna!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata tuturor, si sper ca ziua de azi sa ne aduca putina liniste si speranta... Laurici draga, nu mai plange, incearca sa fii tare , poate ca e totusi un samburel care acum are nevoie de taria ta...
Alexia, , fata curajoasa si sufletista! Stiu ca in curand vei retrai fericirea celor 2 liniute! Ai dreptate in legatura cu deschiderea subiectelor... imi amintesc ca eu chiar aveam de gand sa deschid capitolul, dar era dimineata si aveam treaba... si apoi m-am trezit ca era prea tarziu...
Kristind, nu stiu ce sa zic...poate il intrebi pe dr vineri, cand mergi sa te internezi... ideea e ca daca se poate verifica in vreun fel, s-o faca inainte de anestezie... test nu te-as sfatui sa iei, ca poate va aparea acea liniuta amagitoare pe care o vedem doar noi, si mai mult te-ar bulversa, fara sa iti dea vreo certitudine...
KoraPop, banuiesc ca acum esti pe la spital, pt analize... iti tin pumnii maine, si ma rog ca rezultatul sa iti dea sperante!
Eu nu am inca nimic de raportat, deocamdata, z 28.

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Laurica, fata draga, ce pot sa-ti spun... fii tare, fiindca din cate mi-am dat seama esti o fata puternica si optimista si poate se indura bunul Dzeu sa fie bine si sa salveze samburelul. Eu nu pot decat sa fiu alaturi de tine (si de toate fetele care asteapta minunea) si ma rog pentru tine la Dzeu si la Maica Domnului sa te ajute.
Te si nu iti pierde speranta, sper sa fie bine sa ne dai o veste buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Sunt cam necajita ca acum am venit de la Elias, trebuia sa imi ia sange pt analize si urina si maine sa fac laparo si...m-a amanat pe data de 30 pt ca dr T trebuia sa plece maine dupa masa din tara si s-a schimbat ora de zbor a avionului si va pleca maine dimineata la 8! Asta este...am noroc totusi ca in 30 a renuntat cineva si m-a primit pe mine asa ca ...inca o saptamana de asteptare!
Astfel ca se va opera Kristind in 27 inaintea mea, sa ii tinem pumnii!
O zi buna tuturor!

P.S. Inca o data vreau sa spun ca asistenta lui, Ramona e o nesuferitaaaaaa!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Laura fata scumpa, cum sa te iert ca doar nu eram suparata pe tine. Nici pe Teo nu sunt , pe nimeni, eu doar ma justificam referitor la postarile mele, petru a nu fi interpretate gresit. Cu asta incheiem discutiile referitoare la aceasta controversa, ca avem altele mai serioase la care sa ne gandim,in primul rand si cel mai important lucru acum e sa fie bb bine, sa ne dai vesti bune. Astazi faci din nou beta hcg, nu?Eu ma rog in continuare sa fie bine.
Eu incep galeria pentru Feli a noastra, sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Zeno stii tu ca gura pacatosului adevar graieste, poate chiar esti gravi, sa vezi apoi ce renume de clarvazatoare imi fac. iti tin pumnii sa vezi liniutele duble

Mergi la inceput