Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 26
felicia_ spune:
Oooff.... Laurici, prin cate trebuie sa fi trecut sufletul tau... sper din tot sufletul sa fie bine! Asa cum zicea si Alexia, exista si cicluri peste sarcina, dr nu a luat in calcul deloc varianta asta?
Poze1Poze2
kitty_nic spune:
LauraSilk multa dreptate are Ioana. Hai sa ne rugam la DD ca el este singurul care ne poate ajuta in anumite momente. Cand voi pleca de la serviciu si eu ma voi opri la biserica si ma voi ruga pentru voi. Multi pupici si capul sus!
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
Iyoana spune:
Laura, imi pare rau, nu prea stiu ce sa-ti spun!
putere si speranta in continuare, sa-ti dea Dumnezeu!
si suntem alaturi de tine
iyoana
laura69silk spune:
Dragele mele,
va multumesc din suflet pentru suport, caldura, prietenie !
Ioana, Mamidevladut, Marina, Kitty, Alexia, Felicia, Iyoana
Asa este, doar in puterea Lui sta ! Ioana m-ai facut sa plang, citind cuvintele tale pline de frumusete si sensibilitate !
Va multumesc frumos pentru ca v-ati gandit sa va rugati impreuna cu mine...nu stiu ce m-as face fara voi...
Felicia, Mr. T nu prea crede in teoria cu ciclu peste sarcina, sau cel putin, nu intr-unul cum il am eu...daca era un ciclu normal, tinea 6~7 zile, era o treaba...dar asa, gandeste-te, sunt in Z11...si nu se mai termina, parca as fi in Z4 : pete rosii, amestecate cu maron inchis...ce sanse are bebelul meu ??? Ma rog si eu cu putere la Maica Domnului, poate se va indura si isi va indrepta privirea, spre mine, pacatoasa...si va mai face o minune...oricum este o minune ca s-a intamplat... si pentru voi toate si va multumesc ca existati !!!
Marair, iti doresc ca maine, sa ai parte de o nastere usoara si sa iti tii bebelina in brate ! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa, frumoasa si mancacioasa ! Sunt sigura ca vei fi curajoasa...doar o zi te mai desparte de intalnirea cu Ana !
Zenobia, ce mai faci dragutza ? ... nebunii ?
Laura
miruna79 spune:
Buna seara fete dragi
Alexutza imi pare nespus de rau ptr cele intamplate Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste aceasta intamplare nefericita si capul sus sa nu ti pierzi speranta te rog.
Laurica draga ;te rog frumos sa stai cuminte sa ai mare grija de tine si te rog roaga te sa fie totul bine ,sunt multe gravidute care au avut ciclul menstrual peste. hai Doamne ajuta ma rog si eu ptr tine din tot sufletu sa stii .te rog sa nu fi tristuta.te .
Amely desi e tarziu La multi ani cu multa fericire si sanatate.ai grija de bebe..
Felicia hai vino cu vesti bune
Marina sa ti traiasca bebelina
Mamica de Vladut sper ca esti si tu bine si ai trecut peste ecel episod urat.
Fetelor va pup pe toate fara nici o exceptie
mihailescu teodora spune:
Laura,e greu sa-ti pot spune ceva si sa-ti vad ochisorii zambind din nou!
Imi cer scuze public,fata de tine!Stiu ca am creat vii controverse astazi,dar crede-ma am facut-o cu cele mai bune intentii.
Intimplator,aseara am intrat sa citesc postarile de la ,mamici aspirante din nou'',chiar eram in oarece discutii cu Akella si dintr-o data,apare postarea Ioanei.Nu stiam ce sa mai fac de bucurie;am realizat imediat despre cine este vorba!!!Intr-un impuls de moment am intrat la Tutunici si am vrut sa te strig ,,la apel''.Am postat acolo,dupa care am luat legatura cu Ioana.Cind am realizat ce delicata este situatia,pur si simplu nu mai stiam cum sa remediez greseala.....
Am vrut sa le distrag atentia fetelor si ai vazut si tu ce a iesit....
E foarte trist ce ti se intimpla si subscriu la opinia ta vis-a-vis de magia celor II!
Felicia,nu puiule,nu m-am suparat pe tine!Nu am motiv.Ai inteles foarte bine ce am vrut sa fac,se pare ca ai simtit si tu la fel!
Mamidevladut,sincer,n-am vrut sa insinuez ca ai fi putut leza pe cineva,doar ca eu,din intimplare,aflasem starea despre starea Laurei si nu vroiam sa se mai faca ,,valuri''.Imi pare rau!!!Stiu prin ce ai trecut si tu in vara si cit de greu ai fost incercata!Ma bucur ca Vladut ti-a alinat durerea in clipele alea de disperare!
Amely,iti multumesc mult pentru sprijin si pentru dorinta ta de a aplana disputa!
Mi-as fi dorit din suflet sa sarbatorim o noua graviduta,dar poate Dumnezeu ne va oferi aceasta sansa,facind o minunune.O minune pentru Laurasi pentru puiutul ei care lupta,lupta........
Mi-e sufletul tare trist!
Nu stiu in ce masura ma puteti crede,dar azi nu m-am putut concentra la nimic,m-au bintuit fel de fel de ginduri...
Laura,iti doresc multa ,multa putere...ESti o norocoasa sa ai linga tine o nashica atit de sufletista!
Te imbratisez,
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
vali_delide spune:
Laura, cuvintele sunt de prisos...acum putem doar sa ne rugam pt. tine, sa fie totul bine si sa treci peste momentul asta greu. Sunt cu tot sufletul langa tine si-ti tin pumnii stransi, la fel ca totsi sa dea DD sa fie bine.
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
mmc_nd spune:
LauraSilk , ai incredere in Dumnezeu, ca numai EL poate face minuni. Roaga-te lui si Maici Domnului si se vor indura de tine!
mihailescu teodora spune:
Amely,sunt fericita pentru tine!Esti deosebita!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
laura69silk spune:
Mirunica, Teo, Vali, Mmc, va multumesc din suflet !!!
Mmc, Vali, Mirunica, va multumesc pt. ca sunteti alaturi si va rugati pentru si impreuna cu mine + ! Asa este, doar Bunul Dumnezeu si Sfanta Maica mai pot face o minune ! Ma rog cu ardoare si, credeti-ma, plang fara incetare, imi trec franturi din viata, prin fata ochilor si simt ca plang pentru toate esecurile din viata mea...
Teo, iti multumesc frumos, dar nu trebuie sa iti ceri scuze...am inteles ce s-a intamplat si esti o fata minunata ! Nu ma face si tu sa plang mai tare...m-au miscat tare mult cuvintele tale... Iti multumesc frumos pentru caldura, gandul bun si suport ! Ai mare dreptate cu Ioana , ma simt norocoasa pt. ca mi-a fost ingaduit sa o cunosc si sa o apreciez...
Mamidevladut , nu-i asa ca nu esti suparata...te rog eu frumos sa ma ierti si sa ni te realaturi, avem nevoie de toate fetele, si de tine...multumesc frumos pt. cuvintele frumoase si pt. incurajari ! Este doar o neintelegere...nu poti sa-mi refuzi un pupic acum, nu ???
Amely, Ioana
Laura