Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 25
marinar spune:
Vali tare as vrea sa va pun pozici cu fata mea dar nu am cum sa le scanez, iar filmulet nu stiu sa pun.
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe
vali_delide spune:
Marinar...o sa avem rabdare sa o vedem pe marinusha cand o sa poti pune tu pozici.Pana atunci, sa o lasam sa faca nani, sa pape si sa creasca, si cand o sa vina in brate la tine o sa-ti facem cadou un scanner.
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
laura69silk spune:
Buna, buna fetele mele dragi !
Diddy, imi pare sincer rau pentru Z1. Este atat de crunta, incat nu lasa loc decat disperarii...dar eu sper sa gasesti forta necesara, sa nu te dai batuta si sa mergi mai departe, impreuna cu noi, si vei vedea vom ajunge toate sa ne tinem in brate !!!
Maria08, imi pare rau si pentru tine, dupa cum era TB-ul din ziua 28, am sperat ca vei veni cu vesti bune...sper din suflet sa iti ajute tratamentul d-lui Andritoiu si in urmatoarea luna sa ne dai vesti cu !
Bonitta, draga mea...imi pare rau ca esti in butoi...nu fi dezamagita de T, cred ca toate am trecut mai mult sau mai putin, mai devreme sau mai tarziu, printr-o astfel de situatie...o data este ursuz si tacut, altadata volubil si pus pe glume, dar incontestabil (din pct. meu de vedere), un profesionist, chiar daca este atipic din pct. de vedere al procedurilor si tratamentelor. Iti doresc sa nu iti pierzi increderea in dansul si sa crezi in sansa ta, cu aceeasi forta si ardoare ca si pana acum ! Multumesc frumos si pt. pupic ! +
KoraPop, mai ai putin...iti tin pumnii, ca noi toate, de altfel, si iti doresc mult curaj si noroc ! Sa dea Domnul sa vii cu o veste buna si unda verde la bb-ei !
Alexutza , sper din suflet sa te simti mai bine...aseara, dupa ce am vorbit, n-am mai fost buna de nimic...stiu ca esti puternica si luptatoare (ma iau de manutza cu tine) si vei redeveni in scurt timp, aceeasi optimista si cu zambetul larg si frumos, cum te stiu !!!
Marina, iubita, sa-ti traiasca grasunica si sa va bucurati de ea !!! Mai e putin si iti vei tine puiul in brate...ma bucur din suflet ca esti atat de fericita...sa ramai la fel de frumoasa si radioasa !
Raza de soare, imi pare rau sa "aud" ca nu te simti bine si esti neviota sa te internezi in spital...sper sa treaca cat mai repede aceasta perioada grea si te asteptam sa ne "vizitezi" la fel de vesela si joviala, ca si pana acum !
Amely, mult succes si noroc, maine la test si sa dea Domnul sa vii cu vesti bune ! Doamne-ajuta ! Ai grija de tine si de puiut !
Si nu, in ultimul rand, bun-venit si din partea mea, noilor aspirante, Oanaonyx si Vali_delide ! Sa dea Domnul sa stati cat mai putin pe aici si sa treceti la utze !
Iubitele mele fete...despre mine este vorba...Ioana, Kitty, Teo, Mamidevladut, Amely, KoraPop, Maria08, Vali, fetele va multumesc frumos si iertati-ma, va rog, pt. ca, fara voia mea, am creat aceste "tensiuni"...nu este vorba de mister, si nici nu incerc sa va tin pe jar, sau sa fac pe interesanta...problema este destul de urata, si credeti-ma, intai, am dorit sa ma asigur ca nu visez, apoi sa-mi adun gandurile, si printre lacrimi si sperantza, si cu numele Domnului pe buze, sa va impartasesc trairile mele...
Deci, ziua de 14.10.2006 - ziua in care m-am casatorit -, Z1...toate bune si frumoase (dupa un inghitit in sec, tras aer in piept si ...zambit - doar eram mireasa...) ; a urmat plecarea in Creta - nu stiu cand am ovulat, daca am ovulat, cand m-am intors eram in Z11. De prestat am prestat din Z8 pana in Z14, apoi Z19...CM trebuia sa imi vina pe 10.11.; am sperat ca nu va mai veni...au sosit pe 11.11. si...nu s-au terminat nici pana astazi, cand sunt Z11 ???!!!
CM ma tine normal 6~7 zile, de can ma stiu...ultimele 2 cu pete maronii, spre bej...de data aceasta, in Z5, curge din nou rosu, pana in Z7, dupa care maron deschis pana in Z9. In Z8 am simtit dintr-o data cum se intaresc sanii si incep sa doara, sa jeneze...al meu sot era nerabdator si in Z9 (duminica, 19.11.), in noapte, am prestat ; s-a oprit de tot ; ieri dimineata, pete rosii pe chilot ; acesta a fost momentul in care am decis, ca nu este normal si trebuie sa vad ce se intampla ; pe la ora 12, ieri, ma duc si cumpar 3 teste de sarcina (Ozone, Barza si Surecheck) - in mai putin de 2 min., erau pozitive...intre timp eu, cu sangerarile dupa mine ; in total, am facut pana la ora 16:00, 9 teste de sarcina, cate 3 din fiecare, cu acelasi rezultat...m-am panicat si am rascolit forumul in cautare de info, ref. la sarcina ectopica, pt. ca ma incadram perfect in simptome, desi nu am avut si nu am nici un fel de dureri, pana acum...la ora 17:15, am mers la BiosDiagnostic si am facut betaHcg, dupa care m-am intepenit la cabinet la Tutu...la ora 19:10 a venit si Kitty , care a stat si a si intrat cu mine la Mr. T. Avem 2 variante (proaste) : ori este un avort spontan si organismul, prin sangerare elimina ce este de eliminat, ori este SEU...din pacate, domnul dr. nu a vazut nimic pe monitor, oricum nu era nimic in uter... am sunat la laborator la 19:15, iar rezultatul a fost de 402, corespunzator unei sarcini de cca. 4 sapt...imi voi face si maine si vineri dozarea betaHcg in dinamica ; Mr. T va pleca joi, 23.11., dupa-amiaza la un simpozion si se va intoarce duminica. A ramas sa-i trimit vineri pe MSM valorile de la beta, si in functie de ele, imi va da metrotrexat pt. eliminare, ca sa nu ajung sa o opereze laparoscopic ; luni, 27.11. voi mai merge la o echo de confirmare ; daca era ceva viabil, ar fi trebuit sa vada macar sacul, asa...incerc sa fiu realista si sa minimizez durerea, dar este ffff greu...o opinie personala : mai bine nu ramai insarcinata, decat sa traiesti magia celor II-utze, ca imediat, sa traiesti agonia incertitudinii si a durerii pierderii sau a imposibilitatii de a duce sarcina pana la capat...Amely, Bubulina1, Ioana, Mamidevladut, Alexutza, stiu ce simt in aceste momente...aproape ca nu mai vad tastele din cauza lacrimilor...
Ioana, Kitty, va multumesc din suflet pentru ziua de ieri, pentru caldura si suport, si voua fetelor, tuturor si va doresc sa nu treceti niciodata prin astfel de clipe...deci nu avem ce sarbatori...
Oricum incerc sa stau linistita si imi spun ca poate am ovulat mult mai tarziu, si este prea mic, iar Mr. T nu prea are inca ce sa vada, dar FRICA si INGRIJORAREA este mare, sper doar sa nu ma copleseasca...
Asta a fost odiseeea Laurei69silk...
Va pup si va iubesc pe toate !!! +
Laura
KoraPop spune:
Laura69silk-nici nu stiu ce sa spun...ai incredere si stai cumintica, nu te stresa ca nu face bine deloc si eventual pune utrogestan.Poate e prea mica sarcina si de aceea nu s-a vazut la eco. Eu iti tin pumnii sa fie bine ,ai grija de voi!!!
Si multumesc pt incurajari!Esti tare sufletista cum ne scrii tu fiecareia cate ceva, trebuie sa fie bine pentru tine, nu se poate altfel!!!
Kora
laura69silk spune:
Felicutzu + ...iarta-ma...tocmai pe tine te-am uitat...
Iti tin pumnii stransi, poate nu mai vin rushii si ii vei face cadoul mult asteptat, sotului tau !
Hai, Feli, te ruuuuugggaaaaammm, vino tu, cu o veste cu adevarat, buna !
Laura
laura69silk spune:
KoraPop, multumesc frumos pt. incurajari, dar tratament de sustinere nu pot lua, pt. ca in caz de SEU, il hraneste si se fixeaza mai bine pe trompa, deci remiterea...ar fi mult mai dificila, iar Mr. T, vrea sa evite lucrul acesta. Te pup !
alexia28 spune:
Laurica iubita mea, si tu m-ai sunat aseara sa ma incurajezi si nu ai spus nimic....te pup si eu zic sa nu-ti pierzi speranta, faci dozarile, stiu sigur ca mai exista si varianta nr 3- ciclu peste sarcina, nu-ti pierde te rog speranta, nu doresc nimanui sa treaca prin durerea pierderii bb-ului. Asa ca atat vreme cat mai este o mica speranta, crede in ea si roaga-te la Dumnezeu sa fie bine si sa se prinda bebelusul acolo.
Te pup si iti tin pumnii strasi
marinar spune:
Laura te pup dulce. mai mult nici nu stiu ce sa-ti spun...
Vali o sa-l rog pe sot sa-mi scaneze pozele, ca am scaner dar .... la aparatul multifunctional si nu stiu cum sa-l conectez la PC. asta e.
Marina 31+
burtika
lucrusoare bebe
mamidevladut spune:
Laura ma rog la DD sa fie bine.Nu uita ca speranta moare ultima si trebuie sa crezi intotdeauna in destinul tau.Daca va fi sa fie acum, bb se va arata chiar daca ai acum sangerari. Eu sunt convinsa ca sunt scrise toate undeva dinainte. Eu am avut sangerari puternice la Vladut si uite ca acum e mare, si acum in august tot sangerari, dar de data asta......nu a fost sa fie (cum va scriam si atunci).
Iti tin pumnii si Doamne ajuta sa fie bine!!!!
Ioanatugs spune:
Laura69silk iubita mea, nu vreau sa-ti pierzi speranta, m-am trezit cu tine in gand si m-am rugat la Dumnezeu sa lase minunea voastra mica sa traiasca!! Azi e o zi de sarbatoare mare si poate Maica Domnului va mai face o minune, la ora 5 merg la biserica sa aprind o lumanare pentru voi!! Sa ne rugam impreuna pentru ca la El sta toata puterea!!! Mii de pupici si de imbratisari!!