Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Alexia, imi pare atat de rau.Sa iti dea DD putere si curaj sa treci peste asta si sa te bucuri de un puiut mic al tau cat mai repede!

Amely, La multi ani si sanatate tie si bebelului tau!

vali_delide, bine ai venit si fie ca sederea ta la aspirante sa fie cat mai scurta si sa pleci repejior la odisee!

copilut, analizele tale mi se par OK. Nu sunt foarte sigura in ce faza sa te incadrez - daca ovulatorie sau luteala, nu stiu cand ai ovulat in luna in care ti-ai facut analizele. Din cate mi s-a spus si mie, faza ovulatorie este doar cu o zi inaintea ovulatiei si ziua ovulatiei efectiv, dupa care valorile la LH scad brusc si incepe faza luteala. In principiu, nu vad probleme decat, intr-adevar la prolactina. Dar asta se rezolva cu bromcriptina din cate stiu. Oricum, arata-i lui T valorile si presupun ca o sa iti dea tratament.Imi pare rau pt ziua 1. Dar mergem inainte, nu-i asa?!

La mine inca nici un semn de ciclu. Si am bifat si al 3-lea test negativ, azi dimineata in ziua 29, 1 zi intarziere a ciclului. Nu inteleg ce se intampla...oare e posibil sa fie inca prea devreme pentru detectarea betaHCGului din urina????? In caz contrar, cred ca ma paste o dereglare de zile mari.

Un inceput de saptamana cat mai frumos va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor...sunteti minunate...va multumesc din tot sufletul pt. mesajele atat de frumoase, chiar mi-au dat lacrimile...Laurasilk, Mamidevladut, Zenobia, Kristind, Valentina (bine ai venit!), Copilut, Diddy va intorc urarile inmiit, sa va dea D-zeu multa sanatate si fericire, pe langa bebeii mult doriti!

Teodora, multa bafta zilele astea, sa dea DD ca foliculasul cel baban sa se transforme intr-un bebic voinicel si frumos

Kitty, iti multumesc mult pentru mesaj, esti o viitoare mamicuta super-dulce si atenta! ai grija de tine si de bb mic!

Alexia ...iti multumesc ca ai avut puterea sa ne scrii, sa te gandesti si la mine in aceasta zi atat de trista pt. sufletul tau... mi-e greu sa-ti spun in vorbe cat m-a indurerat suferinta ta, esti o fata deosebita si stiu ca Doamne-Doamne iti va trimite un alt bebe curand, foarte curand, ma rog din tot sufletul meu pentru asta si voi fi alaturi de tine oricand ai nevoie, sa nu uiti...

Ioana, special te-am lasat la urma pt. ca vroiam sa iti multumesc si aici... esti o fata deosebita, o prietena extraordinara si un om foarte sufletist. Multumesc, pentru TOT!

Sa fiti TOATE iubite si sa va bucurati de fiecare clipa din viata voastra petrecuta langa cei dragi. Cu tristeti, cu bucurii... din astea este facuta viata. Iar bebicii dragalasi care vor veni la voi, sa va aduca implinirea suprema. Si sa ramaneti mereu aceleasi fete frumoase, sufletiste, deosebite care sunteti acum, pentru ca indiferent de "prefix", sufletul ramane tanar...
Va pup cu mult drag!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

My baby development

Poze cu bebe

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!
Amely- scuze pentru intarziere, iti doresc si eu LA MULTI ANI! sa fii fericita alaturi de familia ta care in curand se va mari cu cel mai asteptat sufletel!!!!Pupici si toate cele bune!
Alexia- cuvintele dunt de prisos, iti doresc sa reusesti sa treci cu bine de aceasta grea incercare si sa mergi inainte cu incredere si speranta la fel ca Mmaidevladut, pana la urma suferinta este rasplatita intotdeauna...
Diddy-astept rezultatul sange...eu sper sa fie bine!!!
Eu mai am putin...joi laparo si voi afla in sfarsit pe ce drum sa o iau, stiu ca imi veti tine pumnii si mie si pentru asta va multumesc de pe acum!
Va doresc tuturor o saptamana buna!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

P.S. Fetelor nu credeti ca ar fi mai bine sa duc eu urina colectata in recipient steril pt analiza cu o zi inainte de laparo???Ma gandesc ca trebuie facuta analiza pe prima urina de dimineata si normal ca atunci cand omul se tezeste dimineata primul lucru face pp deci pana ajung la spital....e a doua proba de urina. Ce sa fac? Sau nu conteaza?
Multumesc!

Kora

Mergi la inceput

Kora, , sigur ca o sa iti tin pumnii si o sa ma gandesc la tine sa fie totul bine si sa te intorci cu vesti bune de la Tutu. Cred ca ar fi cel mai bine sa faci asa cum ai zis tu, sa colectezi de acasa dimineata singurica, iti cumperi un recipient de la farmacie.
Draguta, si eu astept rezultatele din sange, dar nu le voi avea decat abia diseara. Azi sunt z16 DPO si nici un semn de rushi.

Fetelor, va rog stie cineva, este posibil ca testele din urina sa nu iasa pozitive decat mai tarziu de 16 zile DPO? Cum e cu cel din sange? In ziua 28 a CM e posibil sa iasa negativ si totusi sa fie bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

O zi frumoasa si o saptamana pasionala si cu rezultate sa aveti!

Eu Z13, si programare la dr T. in doua zile (miercuri).

Amely, m-am trezit si eu cam tarziu: LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta!

Alexia si fii tare!

Vali, bine ai venit si sedere cat mai scurta in randul aspirantelor! Sa ne aduci vestea ce mare cat mai repede!

Kora, imi pare rau ca nu pot sa-ti raspund (despre testul de urina), sunt un pic cam incepatoare si nu am facut niciodata laparo. Dar cred ca e pertinenta propunerea ta, si eu am dus urina, la niste analize de rutina, intr-un recipient dat de asistenta. Asa ca nu vad unde ai putea gresi. Cand ai laparo?

pup toate tutunicile

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia, n-am cuvinte...
Kora, tin pumnii!O sa fie bine, vei vedea!
Diddi, testele de urina e posibil sa iasa negative, chiar daca esti ( o prietena avea teste negative la 2 sapt de intarziere), dar testul de sange nu se inseala! Deci vredictul final il ai cand primesti rezultatul... tin pumnii!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Alexia... nic nu stiu ce sa-ti spun. sper sa iti revii repede si sa ai curajul sa o iei de la capat. pupici

Amely LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa ai un bebe frumos frumos frumos

Vali bine ai venit!

fete eu azi merg la T, am programare pe la 4. mai vine cineva????

nu stiu daca era momentul, dar am mai pus cateva poze la albumul cu burtika.

va pup pe toate si va doresc o saptamana buna

Marina 30+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Multumesc Felicia. Ai vre-o idee cam care ar trebui sa fie valoarea beta HCG in sange in ziua 14 dpo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Diddy, din cate stiu eu tb sa fie peste 500. Iti tin pumnii.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput