Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-16
Raspunsuri - Pagina 11
Diddy spune:
Neata tutunici drage!
Ce groaznic a fost ieri fara forum!
Kora, stiu scumpa ca imi tii pumnii. Si eu iti tin pumni sa fie bine la laparo! Dar poate poate nu vin rushii...
copilut, de ce Dr.Soare nu este de acord cu laparo? Din cauza aderentelor cumva?
Ioana, bafta cu tratamentul iti tin pumnii!
MLaura, bine ai venit! Si sa stai cat mai putin la aspirante si cat mai repede la odisee!
Si toate celelalte fete .
Eu raportez... Azi z26, mai am de asteptat 2 zile pana sambata cand voi face Beta HCG, 2 zile in care sper ca nu o voi lua razna total. Am in fiecare zi, incepand din z22 dureri gen crampe de burta ca la CM, cand intepaturi cand durere surda, care trec fff repede si ma apuca de 1-2 ori pe zi. Poate sa fie de la utrogestan oare, pe care il iau pentru prima data? Ma gandesc ca daca ar fi de la implantare - se cuibareste ala micu atat de mult????!!!!!! Nu prea cred...alte simptome nik. Nu tu sani mariti, nu dureri de sani, absolut nik. Deci, incep sa ma cam consolez cu ideea ca...ma invadeaza. Dar, incerc totusi sa fiu optimista pana la sfarsit si sa ma gandesc ca pana cand nu vad rosu mai e o sansa.
Apropos de Dr. nostru prea-apreciat, iubit si laudat, sincer ma cam ingrojoreaza aceasta aglomeratie la dansul. Orice om are niste limite, si imi este frica ca la un moment dat o sa clacheze...cred ca ar trebui sa isi mai ia un ajutor ceva, un rezident sau 2.
Ariana1 spune:
Buna dimineata fete scumpe,
Mai dau si eu din cand in cand cate un semn de viata ca sa nu uitati de mine.
Kora, eu deocamdata sunt bine, inca nu am nici un fel de simptom; mi s-a oprit si sangerarea, sper sa nu inceapa iar.
Astept sa merg pe 29 la T. sa vad ca imi spune.
In rest nimic nou la mine.
Va pup pe toate si va urez o zi placuta.
Felicia
Ariana1
Iyoana spune:
Multumesc Felicia si o pentru tine!
Sa dea Dumnezeu ca pana la sf postului Craciunului sa aducem mai multa bucurie in jurul nostru!
va pup pe toate si ramaneti optimiste!
iyoana
marinar spune:
raza nu stiu care sunt preturile oficiale. eu am mers numai la CMU, acolo m-a programat (nu incepuse sa vina la T la cab cand am fost eu la iosup) si am facut asa cum mi-a zis T.
Marina 30+
burtika
lucrusoare bebe
housepocket480 spune:
Fetelor, am si eu o intrebare.
Stiti cumva cu cine face Dr. tutunaru inseminariele? ma refer la ce biolog. Vreau sa stiu daca face si cu Dr. Matei.
Si unde le face, la spital sau la cabinetul particular. Cam cat costa o inseminare artificiala la Dr. Tutunaru? Poate stie cineva care a facut de curand...
Multumesc fetelor...
Diddy spune:
housepocket480, eu am facut luna asta inseminare cu Dr. Matei, trimisa de Dr. Tutunaru. Nu mi-a facut el inseminarea ci Dr. Margaritescu impreuna cu Dr. Matei, la policlinica CFR2.
mihailescu teodora spune:
Housepocket,cred ca doar cu Dr.Matei le face.Cel putin eu asa stiu!
Inseminarile se fac ori la SAbyc ori la CFR2,unde lucreaza Matei.Pretul cred ca e 3.5-4 mil.
Bafta multa!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
mihailescu teodora spune:
Intreab-o pe Ioanatugs,ca ea a facut pe la inceputul lui octombrie!
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]
housepocket480 spune:
Adica nu le face el, ci el trimite la alti doctori...Cum asa? El nu face inseminari?
Diddy, cum a decurs inseminarea cu Margaritescu si cu Matei? Ce tratament ti-a dat pentru stimulare? ai reusit din prima?
Ioanatugs, tu cu cine ai facut inseminarea? Cu Tutunaru?
Va multumesc fetelor pentru raspuns si numai bine.
ana
Iyoana spune:
fetelor, pt o inseminare artificiala, este necesara internarea in spital?
dupa cat timp si monitorizari, da dr T. acest "verdict"?
multumesc
iyoana