sampon pentru par uscat,aspru

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Elbi, eu imi spal parul cu Nivea pt. par uscat, si cum aici nu gasesc , imi trimite mama pachet de acasa .Daca intri si te uiti la pozele mele vei vedea ce par am , si a fost f. aspru, l-am vopsit, decolorat , iar vopsit, si tot asa, acum si-a revenit. Iar in loc de balsam , folosesc tratament pt. par cu placenta , la 1 litru (Crema Midollo cu placenta), e in jur de 150.000. Face minuni, de cand m-am decolorat si mi se rupeau suvite intregi am inceput sa-l folosesc si nu-mi pare rau.
Nu intotdeauna produsele scumpe sunt si bune, cel putin pt. mine, am folosit si alte produse , si aici chiar am de unde alege, dar nu merge nimic, tot produsele de acasa imi sunt de folos.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by clyo

Elbi, scuza-ma, dar nu ma pot abtine!!!!
cum mey Anelize 20 de produse??????
dai un cico pt pont

Si nu mi-am luat chiar tot ce am vrut.....dar ma duc in curand pe la ei.
Dau si o bere............ce sa fac

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elbi

multumesc pentru rapsuns, dar pe aici prin iasi nu am vazut.
in constanta le cumperi de la hair-stylist sau le gasesti si altundeva?

maria si baietii

Le iau de la Top Line,de la Macul Rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

da,irlandeza,ai dreptate cu produsele scumpe.
si eu am incercat de la firme renumite, de aceea cautam produse care intr-adevar au efect, nu e numai reclama de capul lor.

anelize,cumpara-ne si noua si trimite-ne colet sau cine stie...ajung eu si pe la constanta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elbi

da,irlandeza,ai dreptate cu produsele scumpe.
si eu am incercat de la firme renumite, de aceea cautam produse care intr-adevar au efect, nu e numai reclama de capul lor.

anelize,cumpara-ne si noua si trimite-ne colet sau cine stie...ajung eu si pe la constanta

Cu cea mai mare placere,dar momnetan nu mai am timp nici sa ajung sa imi iau si mie cata ceva.

Mai vorbim peste cateva luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Elbi, produse Joico gasesti in Iasi la Top Line, vis-a-vis de Billa, la Gara.

Mergi la inceput

multumesc, cafelutzaro!

tu le-ai incercat?

sa vedem daca au dreptate fetele

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Elbi, hai sa-ti spun cate ceva despre parul meu: sunt bruneta (saten inchis-negru), prin decolorari repetate am ajuns la un saten deschis, ma vopsesc in fiecare luna, de 2 ori / saptamana folosesc placa de intins parul (dupa ce in prealabil l-am pus pe bigudiuri mari si l-am uscat cu foenul), anul trecut am sta la soare (fara nimic pe cap); nu pot sa descriu in ce hal arata, era ca o matura, nu ma puteam aranja singura, goraznic....
am folosit o perioada produsele de la Loreal Professional, s-a simtit o imbunatatire dar nimic spectaculos.
de cand folosesc Joico, parul arata superb, e moale, se coafeaza super usor, sunt super multumita, chiar daca nu sunt chiar ieftine.

iar de Anelize, ce pot sa-ti spun?
era fun Loreal pana la moarte, acu si-a luat 20 de produse Joico

sper ca nu o sa ma injuri.
scuze ca m-am lungit atat.

Mergi la inceput

si eu sunt bruneta, dar ce-i drept nu l-am "traumatizat"
chiar asa. m-am vopsit si eu de vreo 2 ori,saten...
si gata cu experientele.
dar au venit bebeii si stressul...
si chiar mi-era dor de un par catifelat si de o stralucire naturala.

de abia astept sa incerc in weekend si am sa va scriu impresiile.

cat despre pret, daca te gandesti cat cheltui pe alte produse de "firma", dar fara nici un rezultat...

si cine stie, poate o intrec pe anelize. probabil ca si le-a luat pe o perioada mai lunga, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Am experimentat o chestie si v-o spun si voua: m-am spalat prima data cu un sampon cu henna, am clatit apoi cu un sampon pt par uscat si degradat de la garnier. Rezultatul m-a uimit pur si simplu: moale, stralucitor, cu volum. Pana acum n-am mai folosit doua marci diferite de sampon la acelasi spalat, dar experienta asta o repet ca-mi place ce mi-a iesit.

Mergi la inceput