Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 29
oanaalex spune:
Felicitari Krissy pt micuta Sofia. Sa fie cuminte si mancacioasa va va aduca numai bucurii.
Vad ca nu sunt singura care a avut parte de conditii excelente la nastere. Si eu o sa-mi amintesc cu placere de nastere si pot oricand sa dau nota 10 si doctorului si spitalului.
Va doresc la toate gravidutele sa aveti parte de experiente la fel de frumoase.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Delia21 spune:
La multi ani pentru toate fetele de varste mari si mici!!!!
Kriss sa iti traiasca minunea de bebe Sophia-Antonia si asteptam pozicile!!!!Ma bucur sa aud ca ai nascut si sunteti acasa.
i_dica20 spune:
Felicitari Krissy pt. fetita sa fiti amandoua sanatoase.
sa stii ca povestea ta a fost foarte optimista pt. mine si am prins mult curaj, am citit mai multe povesti dar toate parca imi inspirau frica.
Madalina78 eu tb sa nasc pe 31 aprilie dar niciodata nu se stie sigur asa ca nu o sa pot citi povestea ta pt ca sigur ca pana o vei scrie tu voi fi si eu cu bebelina mea.
irinuca_usa spune:
Krissy sa-ti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Ma bucur ca-ti fac astia epidurala daca ceri ca eu una nu prea ma impac cu suferinta fizica
.
Sa va zic de Erika ca desi m-am lasat eu de cola si coolate, ea tot agitata e. Aseara nu mai puteam si cum de fiecare data cand pune tas'su mana pe burta ea nu mai misca, l-am pus sa stea acolo. Da de unde, normal ca a dat cat a putut in continuare. Acuma oi fi io mama denaturata si nu-mi place, da sincer sa faca asa in continuu nu-i placut deloc. Si nu face un minut si sa se opreasca. Cand incepe o tine o juma` de ora buna.
De fapt azi am avut confirmarea ca sunt o mama denaturata. Am inceput sa nu mai vad bine, asa... ca prin ceata sau cum te-ai uita la un bec ceva timp si dupa aia vezi stelute. S-a mai intamplat o data acu o saptamana, dar azi m-am speriat putin pentru ca s-a repetat la o ora. Si tine vreo 5 minute. Am sunat la mama sa sune la medici in romania, ca am zis sa nu ma fac de ras ca tot sun la astia, si aia au zis ca ar fi tensiune crescuta si sa sun totusi aici. Am sunat aici si astia ma intreaba: da ai mancat azi dimineata? Si ce credeti... nu mancasem
. Si nici ieri nu mancasem ca lumea. Mi-au zis ca e low blood sugar si ca daca continui sa nu ma alimentez cum trebuie o sa sufar si eu si fetita. 
Dar ce sa fac eu ca nu am pofta de mancare. Nimic nu vad sa-mi trebuiasca, de nimic nu mi-e pofta. Si daca mananc mananc foarte putin. Cica ar trebui cel putin 3 mese si 3 snack-uri pe zi. Pai la mine erau asa... poate 3 mese care erau ca niste snack-uri in dimensiune.
Stiu ca trebuie sa fac si nu pot, chiar daca nu e pentru mine ci pentru ea. Sunt o mama rea, asa-i?

Irina
31+ cu
Erika
BiancaM spune:
Irinuca, eu cand mai patesc ca ma doare prea tare cand se misca bebe, ma ridic, ma misc, imi schimb pozitia, orice ca sa o fac si pe ea sa isi schimbe pozitia.
Cat despre mancare, mananca salate, fructe, nu trebuie sa-ti fie pofta de ceva anume ca sa mananci. Eu am de exemplu in cap cam ce imi place sa mananc si ce nu. Nu imi place carne tocata desi inainte o devoram, nu pot sa mananc legume fierte, dar incerc sa le mananc crude(rosii, castraveti, varza, morcov, bete de telina). La inceput nici eu nu puteam sa mananc mai nimic, dar reuseam cu iaurt, lapte, branza, paine prajita cu unt si cu rosii,si incet incet am inceput sa reintroduc si carnea, dar doar gratar si nu de pui. Nu suportam mirosul de pui fiert. Acum pot sa spun ca nu mai am probleme, nu am pofte, dar nici nu mi se face rau de la mancare. Cand simteam ca ceva nu e in regula cu stomacul meu( si acum merge faza asta) imi puneam niste apa si multa multa gheata, si beam asa cate o inghititura. Imi linistea senzatia de greata. Dezavantajul e ca a cum scot si beau de la frigider si nu mi se pare rece deloc, iar sotul imi zice' bai tie nu-ti ingheata limba ca eu nu-mi mai simt nici dinti?!'
Incearca te rog sa mananci!!!!
35+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
madalina78 spune:
i_dica ia uite de la cine o sa aflam noi mai repede cum e bebele : de la BiancaM
fetele, azi am fost la consultatie cu nutritionistul: mi-a dat o lista cu ce pot manca, practic am voie orice dar in cantitati mici, trebiue sa mananc 6 mese pe zi!!!!! eu abia sunt la a 3 si e 6.30 !
si am primit kitul pentru intepat in deget, nu e chiar asa de nasol, m-am intepat deja de 2 ori pana acum si nici nu mai stiu sigur la ce deget, important e ca valorile glicemiei au fost in limite normale
! si chiar am un tonus foarte bun, parca fac concurs cu mine!
hai arthurana curaj, tu ce ai facut?
pupici
Siminaf spune:
Bianca, asteptam cu interes noutati de la voi!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!
BiancaM spune:
Pai noutati avem pe latura cu rezidenta, ca ne-au programat in sfarsit la interviu pe 3 aprilie. Ne rugam acum sa stea bebe la caldurica pana dupa 3 aprilie. DPN e 11 aprilie, speram sa duc pana la sfarsit.
35+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
Arthurana spune:
Madalina,
Si eu fac la fel, concurs si merge bine.Eu nu ma intep in deget ca doare mult mai tare ca in brat..eu acolo fac. Kit-ul meu avea o schema si arata ca o harta a corpului (adica unde te poti intepa)...
Eu nu as putea sa-mi fac in degete din cauza jobului meu(fac make-up).
Am fost si eu la doctor si de acum incolo va trebui sa fac baby kick counts si voi merge saptamanal la control.
PLUS CA AM AFLAT CA NU VOR SA-MI FACA CEZARIANA PROGRAMATA CI NUMAI LA NEVOIE...
Eu toata sarcina am crezut si spus la toti in jur ca voi naste cu cezariana, pentru ca am high risk plus ca MOR DE FRICA DE LABOUR&DELIVERY...si acum in dimineata asta am aflat ca voi naste vaginal. PArca mi-a dat cineva cu ciocanul in cap!
Arthurana spune:
Fetelor,
Ma tot gandeasc la bagajul pentru spital. Stiu ca este devreme inca dar as vrea sa-mi cumpar cate ceva.
MA POATE AJUTA CINEVA CU O LISTUTA ORIENTATIVA?