Crese particulare sau de stat in Pitesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ja spune:

Cam asa.
Eu am fost anul trecut parca prin mai sa-l inscriu...m-am dus cu cerea facuta gata si am inmanat-o...a fost cam surprinsa directoarea,dar a acceptat si mi-a zis sa revin prin iunie sa confirm ca vreau in continuare(banuiesc ca atunci se faceau inscrierile).
Directoarea de la cresa nu e aceeasi cu cea de la gradinita..sunt 2 institutii in aceeasi cladire .Eu auzisem ca e dificil de inscris...dar poate e vorba de gradi...caci la cresa nu a fost nici o problema,nu mi s-a cerut ceva.....pur si simplu l-am inscris .Am fost totusi intrebata de la inceput unde locuiesc si stau in zona.
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

ellaalessia, eu am un program prelungit, plecam dimineata si veneam seara, nu prea vedeam mare lucru. Sotul meu lucreaza pe ture asa ca peste zi mai statea pe acasa, de asta si observa mai multe, lucru care nu-i convenea "doamnei" ca se simtea "supravegheata". Chiar i-a spus " tu cand mai esti liber sa pleci de acasa" exact astea au fost cuvintele.
Mai am colegi care si-au pus camere video, nu mi se pare nimic in neregula atata vreme cat e vorba de casa ta si de copilul tau.
Mai e un subiect pe aici, despre o bona Vali, citeste acolo si dupa ce te ingrozesti, nu o sa ti se mai para ciudat sa instalezi o camera video.
Cat despre cresa, nu spun ca i-ar ataca sistemul imunitar, cum a inteles anamaria, insa nici nu tin neaparat sa i-l pun la munca...prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalessia spune:

MmMaria,
Am citit mesajul despre bona Vali. F trist!
Nu mai poti sa ai incredere in femeile care se ofera sa fie bone!
M-am tot gandit la faza cu cresa. Nu prea am de unde alege in Pitesti.
Cel putin asa vad eu lucrurile.
Am dat sfoara in tara ca sunt in cautare de bona. Sa stea cu fetita mea pt inceput doar 2 zile pe saptamana.
Inca n-am gasit pe cineva ok. Prietenii se tem sa faca recomandari
pt ca si ei au patit-o la randul lor.

Multumesc pt mesaje!
Sa cresteti mari si voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna!
Si eu ma gandesc serios sa o inscriu pe Alexia la o cresa cand o sa ma intorc la servici.Dar nu stiu la care.Am auzit ca cea din Craiovei ar fi buna.Eu stau in Centru si ma gandeam sa gasesc o cresa in zona, mi-ar fi mai usor.Am inteles ca in Popa Sapca ar fi una.Stiti ceva de ea?
De racit o sa raceasca oricum la intrarea in colectivitate, fie ea cresa sau gradinita.Sper doar sa treaca usor peste ea.

Ellaalessia nu ai mai intrat pe la piticodrom.Te-ai suparat pe noi?Noi te asteptam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Buna
Vad ca nu s-a mai scris de mult timp aici...
Eu acum am vazut subiectul ..sa va spun ce am vazut eu....
Codrin a fost la cresa in Mioveni ( da este si acolo cresa) dar l-am luat pentru ca trebuia sa-l luam la ora 15 ceea ce nu aveam cum.Acolo a invatat sa manance singur ciorbitza si sa tina felia unsa intreaga sa nu-i mai fac "soldatei"....Dar ce nu mi-a placut...ii speria cu "injectia"...si nu prea se jucau..nu se ocupau..decat de ingrijit si supravegheat si cam atat.
Acum l-am mutat la o cresa in Gavana langa scoala 15. Sunt multumita deocamdata...imi par foarte dragute fetele de acolo....Insa el tot face circ dimineatza cand il lasa sotul meu acolo....si eu sunt tot cu inima stransa...
Alte crese..de Craiovei am auzit ca e cea mai cea...da e cam departe...
Mai e una in Prundu...in POpa Sapca stiu ca e numai cresa..fara gradinita..celellalte sunt si gradi...mai e langa spitalul militar...alta nu mai stiu
Oricum telefoanele de pe net 99% nu mai sunt bune...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput