cum sa dau divort de un japonez

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

no ...ca si io am dansat la un kef pe masa..da nu goala..se pune? si nu in Japonia, ci aici peste strada..se mai pune??

flaviutza,

pai nici eu nu dansez pe masa goala, e indecent: macar un irish coffee, ceva sa aiba pe ea.....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

RIARA, arigatou(INSEAMNA MULTUMESC)!!!!( pentru cine nu intelege japoneza) ii transimit LAVINIEI multa bafta si sa aibe grija de ea.

Eu nu m-am bagat sa scriu la subiect pana acum cu toate ca am citit fiecare cuvant in parte ...dar nu mai pot sa ma abtin ...eu am dansat pe toate felurile de mese(alea din JAPONIA erau cam joase), imi placea sa dansez pe mesele din Germania, ca sa nu mai zic ce mese SUPER erau in Cipru si LIBAN...(asta intra la categoria dansatoare, dar nu din buric ca nu se vede de sunci)..dar daca am dansat dezbraca/imbracata nu va spun...ma abtin...deocamdata

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ptiu, ptiu sa-mi scuip in san cate "depravate" ne-am adunat acilea!

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da. Ia dati-va jos de pe masa imediat. E de sticla.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

mah..da mamici suntem noi? ia va rog...fara streapteese, fara mese, trageti de fusta (lungiti-o mai exact)si neaparat cu batik in cap...va rog frumos .

Alexia 02.05.2004(filmulete)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

la gabaritul meu pe masa de sticla nu am dansat(doar pe scene de sticla)...

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

A fost de sticla.
...pai nu vezi de cite ore tzopaim noi, atitea cucoane respectabile...

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da Elise, stiu ca tu erai pe masa de sticla, Elena a scapat
Cand va dati jos ma sui eu, ok? Promit ca n-o stric mai rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Multumesc Elena ,am sa-i transmit.In categoria meselor de sticla ma abtin,la 73 kg respectabile pe care le am mi-ar trebui una de fier sa nu fac gaura in podea.Daca se poarta si suncile te rog sa-mi spui si mie,poate nu ma mai simt atit de complexata

Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Luminita,din cate discutii au avut loc pe aceasta tema pana acum (a japonezilor),recunosc ca esti singura care mi-ai atras atentia in mod deosebit.Nu pot intelege de unde atata razvratire impotriva a ceva ce nu ai vazut cu ochii tai ?Cum poti sa bagi mana in foc si sa generalizezi pentru ceva ce doar ai auzit?Referitor la barbatii japonezi,intr-o discutie avuta cu profesoara mea (care nu a fost in Japonia sa danseze pe masa!!)mi-a spus ca ea nu a intalnit pana acum un cuplu mixt care sa fie 100% implinit si ea sa spuna ca nu mai poate de fericire.(nu cred ca e cazul sa-ti spun ca nu e vorba de cupluri care s-au "agatat" in baruri.)Si asta din cauza mentalitatii diferite.Desi ambii si-au asumat constient aceasta responsabilitate,ca in orice relatie apar si probleme.Cu atat mai mult in cazul unui japonez care,desi ii place sa fie la brat cu o straina,s-ar putea sa tanjeasca la un moment dat dupa ce i-ar fi putut oferi o relatie cu o japoneza.Si invers poate fi valabil.Dar nu este o regula si nu putem generaliza.Din cate am citit pe acest forum,am remarcat ca sunt multe cupluri care s-au cunoscut in baruri si au o relatie frumoasa.Asa ca se poate!
E pacat sa arunci cu pietre mai ales in postul Pastelui.Sa ne amintim cum a procedat Isus cu Maria Magdalena.Chiar daca am gresit,asta nu inseamna ca suntem infierati pentru totdeauna.
Inainte de a face o afirmatie (mai ales in public)verifica de mai multe ori.Eventual da o fuga la Tokyo ca sa te convingi.
Iti doresc un Paste fericit si lumina lui Isus sa coboare asupra ta!

Mergi la inceput