Tablete pentru intarzierea menstruatiei

Tablete pentru intarzierea menstruatiei | Autor: adseana

Link direct la acest mesaj

Stiu ca poate suna poate aiurea subiectul acesta...dar chiar vroiam sa stiu daca exista asa ceva...eu una nu am folosit niciodata, dar sora-mea, care e la liceu inca ar avea nevoie...danseaza intr-o trupa de dans si se pregatesc intens pentru Balul Bobocilor...costumatia e cam ...sumara...adica chilotei tanga, si ceva pantalonasi ffffff transparenti...e ceva dans stil oriental, din ala de dau din buric, ...si bineinteles trebuie sa ii vina menstruatia exact in perioada aceea, Ea are o menstruatie f abundenta, si acum tremura de frica, nu stie cum va putea dansa asa...daca exista asa ceva, va rog sa imi spuneti, am intrebat la vreo 2-3 farmacii, dar s-au uitat la mine ca la felul 3

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Menstruatia se poate amana folosind anticonceptionale. Cand termina folia (21 zile) nu face pauza 7 zile ci continua cu o a doua folie. Iar in luna respectiva ciclul nu mai vine. Eu am facut o data asa. Nu-i chiar OK, dar o data la ceva ani, nu-i chiar o problema. Acum, daca ea e eleva, nu stiu daca foloseste anticonceptionale...

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Caterina multumesc de raspuns. Dar, din pacate, sau din fericire, nu foloseste inca anticonceptionale...e in clasa a XI-a si nu a inceput inca viata sexuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Fitomenadion - vitamina K fiole, reduce simtitor fluxul menstruatiei.
sau
Ob mini, care pot fi folosite si de catre virgine, daca asta e ultima solutie, poate sa incerce!

Alt sfat nu stiu sa dau.

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Va multumesc pentru sfaturi tuturor. Balul a trecut si "musafirii" i-au venit a doua zi dupa bal
Cum nu mai este de actualitate subiectul, rog un moderator sa il inchida.
Va multumesc!

Mergi la inceput