Piticlontzi de iulie-august 2004 (203)
Raspunsuri - Pagina 9
leeloo2004 spune:
Neata, neata! Vesti de la Mitzu?? Mai, tu vrei sa ne faci o surpriza peste weekend??!
Kim - pai da, a fost scump, dar alea side-by-side aici sunt de la 60 mil in sus...Astept si eu cu nerabdare integrarea in UE ca poate mai scad preturile astea nesimtite pentru ca la casa am vrea sa ne luam din ala...
Dana, pai nu ai de ce sa fii nemultumita ca Ricardo merge cumintel de mina! Stefan sta ce sta de mina si dupa aia o zbugheste dar niciodata in directia in care mergem, ci taman in ailalta...doar nu degeaba se numeste zodia lui Rac...
Andreea - te inteleg cu Pupi ca si eu am trecut cu Stefan prin asa ceva - el a intrat cu buza in coltul peretelui de linga lift - nu numai ca s-a zgiriat inclusiv pe nas, dar dintii i-au intrat in buzitza de jos si avea gura plina de singe... Mie mi s-au taiat picioarele dar l-am luat pe sus si l-am curatat cu apa oxigenata in timp ce el urla de mama focului. Acum i s-a vindecat si nu pare sa aiba semne pe buza...Inca o data multi pupici lui Pupi sa-i treaca cit mai repede!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Nora__ spune:
Neatza dulcetzilor!......ce in urma am ramas.De acum scriu juma de ora,cu intreruperile de rigoare si intre timp mai apar 36546437 de mesaje si o iau de la capat.
Io de abia ma tarasc....vb lui joxy...probabil pt ca nici nu sunt frumoasa Ma culc tarziu,nu dovedesc sa le termin pe toate de la 5.30 dupa amiaza si pana la 1 noaptea. Rares tot bolnavior,de la laringita a trecut la muci si bronsita,dar macar nu face febra...fata cu lectii,mancare...curat...husbandul ma ajuta si el,dar tot apare cate o chestie care imi da tot peste cap.
De Mihail si Gavril am fost in vizita ,chit ca era si sotul sarbatorit,asa ca am facut doar un tort de piscoturi.
Dar macar aseara am reusit sa ma vopsesc.Dar m-a prins ora 2 cu toate treburile.Mi-e dor sa iesim in oras doar noi doi...mi-e dor sa nu ma uit la ceas cand sunt plecata,ca sa ajung la timp acasa...mi-e dor de o nebunie (hmmmm...se pare ca si pe sotz l-au apucat dorurile,ca mi-a zis acelasi lucru).Parca am senzatia ca nu ne vedem...nu stiu daca ma intelegeti.Asaaaaaaaaa...m-am plans destul...sa o luam la rand,cat mai tzin minte.
Apropo de tinut minte,cristalino,darling...cu ce sa te iau la misto,ca neuronul meu e in moarte clinica si nu m-am prins.Poate imi soptesti,sa zic ce trebuie
Spor la bagaje,probe si bafta la nenea vamesu'.Beyyyyy...ce mi-a placut covorul vostru...ala in mai multe culori.Mie imi plac cat mai simple,fara model prea mult ...dar al vostru imi place de mor.
Iar cu apa in aeroport,faci asa:pui o punga cu apa (rezistenta sa fie) sub pulover,pe burta si un furtunas scos pe la gat si pus direct in gura(camila ta m-a inspirat,numai ca acum ai avea 'cocoasa' in fatza) (oare mi-o iau peste ochi,de la asa exemplu?)
Ioano...arata bestial bilutza aia...n-o dai de-a dura pana la mine?O fac si eu musai.Faine coditze are mandra...asa ii faceam si eu fetei...eu le ziceam fantane arteziene.
Roxano...faina culoare...faina gagica...hmmmmmmm...si tu o dadeai cotita cu pozeleSi cu tortul...m-ai umplut de 'respect'...am salivat pe taste cat am citit.
Andreea....sper sa fie mai bine buzitza...m-a trecut cu fiori,ca si fata la gradinita si-a perforat buza de jos,cand a impins-o un copil pe scari.I-a iesit dintele prin buza,avea gaura.Si s-au dus educatoarele la spital cu ea si nu i-ai facut nik...si i-au pus hartie igienica la gaura pana am venit euAre un mic semn,dar nu se vede decat daca te uiti atent.
Carmen....prezent!Hmmmmmmmm...cu cine mai ies io la tigara,a????Te faci pasarica cuminte?E grea cumintenia asta....n-ai nervi?ma gandesc la saracul sotz,cred ca se baga in colivie cu Coco,sa nu-ti iasa in caleNah...ma gandesc ce nervi as avea io daca m-as lasa.
Si de ce vreti voi Vatra Dornei ,musai?Se poate merge si la Sadova,Vama...Gura Humorului.Cred ca e mai ieftin si nici mare aglomeratie.
Magda...(apropo,Rares zice Banda unei matusi ce are acelasi nume cu tine)...daca vrei bb2,nu ezita,mai tarziu iti va parea rau.Si eu as mai vrea unul,iar sotzul saliveaza numai la gandul asta,dar ...nu se mai poate.Si eu glumeam ca as iesi din maternitate direct la pensie,dar daca puteam,il faceam si pe bb3.
Dana (speel)...chiar ca esti norocoasa cu Cado...ca se joaca asa cuminte.Al meu n-are rabdare nici cat sta cioara in par.Si frumoasa poveste...chiar ca seamana cu povestile alea cu printzul venit de departe,calare pe ....2000 CP...si alb
Gabi....multumesc inca o data pt inel.Azi il sun pe coleg si apoi te anunt cum a decurs intalnirea.
Diana.....suuuuuper pictoritza ai...si talentata si frumoasa.Asteptam primul vernisaj,sa nu ne uiti cu invitatiile,fiind printre primii admiratori ai viitoarei artiste
Mitzule....io prevad ca Mara iese duminica...ca nah...asa fac astia micii,cand au doctorii liber,atunci iesNastere usoara si bebe sanatos sa ai si muuuusai sa instruiesti sotzul sa ne dea raportul,ca stam cu grija cu toatele
Apropo de soacra...se pare ca te intelegi bine cu ea,dar daca ai naste de ziua ei,pun pariu ca va fi ter-mi-na-ta....te va adora,nu alta
(V-ati plictisit de citit,nu?Si de abia sunt la pagina 5,acum am dat foaia)
Olivia...sanatate multa si cred ca ar trebui scuturati un pic medicii aia...sa se ocupe mai mult de tine,sa descopere cauza deselor infectii.Hmmmmmmm...cred ca zic o prostie,dar ii dau drumul pe tzeava,totusi:poate are o influienta si mediul in care lucrezi?
Iar Uka te ajuta,de fapt, ca se misca mereu,nu te lasa sa zaci la pat ,te iei cu el si uiti de boala
Dario....ma tot uit la pozele Giuliei si ma minunez cata rabdare are sa stea sa se joace.Nu-mi dai fata sa-l educe si pe al meu Speedy ?Pliiiiiiizzzzzzzz!!
Asaaaaaaaaaa...deci v-am facut capul tzandari...ma duc sa trag o tigara,ca am obosit
Sa aveti o zi frumoasa!!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Neatzaaa ! Mey, aici e o vreme superbaaa, cald si frumos, ma bucur tare ca am venit pe jos (adicatelea nu cu masina), ca altfel cind mai am eu vreme sa ma bucur de soarele asta ??
Nora, mey, ma facusi sa ma ingrijorez despre tine, hehe, dar acu citii mesajul tau si m-am linistit ! Sanatate lui Rares , bine ca nu are temperatura, mucii trec ei, nu-i bai ! Cit despre plingerile tale, uel, subscriu si eu la ele, ba as mai adauga vreo citeva, ca se pare ca sintem in aceeasi oala ! Azi venind pe drum spre birou, ma gindeam cind naiba am eu timp sa le fac pe toate, am de spalat o gramada, ca s-au toot adunat, vreau sa fac ceva curatenie prin casa (si apartamentul meu e mare, neica !!), pe balcon, in camara ... sa mai si gatesc si sa mai am timp si de al meu sotz, ca parca nici noi nu ne mai vedem decit dimineata, cind plec eu, si oleaca dupaamiaza, plus la baia copilului !! Aaaa, si mai avem de mers si la cumparaturi la supermarket ... cum sa fac io toate astea in 24 de ore ??? Si nici macar 24, ca mai tre sa si dorm, ca altfel chiar ma transform in zombiii !!!
Olivia, cum mai esti ? Hai zi-ne ca esti OK, ca incep sa ma ingrijorez tare ca nu iti trece !! Pupici multi si ma bucur ca Uka este bine si ca ii place la gradi !
Dana-speel, ! Nici Andrei nu merge neam tinut de mina, alearga ca un calutz pe cimpie, oricit ne-am straduit noi sa il facem sa mearga la pas, nuuuu ! Odata baga viteza si tre sa tii pasul cu el, ca nu se opreste ! Pupici voua , uitasem sa scriu ca imi place tare "closca cu puii de aur" !!
Sint pe aici ... la muncile mele !
O zi minunata va doresc tuturor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Neata!
Mie mi se facu foame asa ca am atacat pachetelul cu mancare pentru ora 12...Am o problema!...:)))
Cred ca e de la oboseala, pentru ca Mariei i-au iesit multe bube pe fata si pe manute, ca si cum ar fi muscata, eu cred ca e de la praf (sau poate chiar a muscat-o un paianjen ceva) si s-a scarpinat toata noaptea, n-a putut sa doarma, urla din juma in juma de ora ca vrea la nani...Evident ca nu aveam rezolvare la problema asta...
Andreea, tare neplacuta intamplare, tare cuminte Pupi...sa stea fara sa spuna nimic la doctor sa ii lipeasca buba...El e micut, o sa treaca repede peste asta. La tine e mai greu. Pupam sa se vindece repede!
Nora..am fost asa subtila ca am uitat si eu ce voiam sa zic...
Nu dau, ca-s pasnica...Misto faza cu punga pe burta...hehehe
Sanatate lui Rares.
Olivia, sanatate si succese la doctorul de familie. Pacat de cadou, cred ca era tare fain...
Dana, suna ca in basme ce povestesti de Cado..:)
Daria, lasa ca la tine compenseaza cu jucatul de una singura...:)
Eu am incerc sa-i explic Mariei (fara succes) ca nu e voie in strada si alte chestii d'astea de bun simt, ca ea e in viteza tot timpul.
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
biluta28 spune:
Salut fetele cucuietele!
Nora (incep de la tine ca esti ultima citita) samatate la puiut si vezi ca reteta e scrisa mai sus unpic de cristal. pt. mine daca nu o zaresti zi ca-i fac eu copy-paste
Dana speel -- si Edi merge frumos de manuta dar mai merge si singur pe langa mine cand am mainile ocupate sau tinandu-se ve plase sau degetul meu mic de la mana. Cand cotrobai cu mainile amandoua ocupate sta langa mine dar prin spatele meu oricum eu repet mereu ca o moara " stai aici, stai sa fac....cutare si cutare, sa nu pleci inca ..., nu am terminat mai stai un pic...., etc. Intr-o zi am crezut ca l-am pierdut ca a plecat de langa mine dar el saracul erea la spatele meu si eu il strigam si cand ma suceam se sucea si el si uiteasa nu-l vedeam si pentru prima oara am simtit un moment de panica, nu pricepeam unde a disparut; de atunci evit sa-l mai las in spate; ; cat despre carucior nu mai folosim de cand a inceput sa mearga bine singur;
cat despre jucarii daca tot ai prea multe da si la noi cateva; Edi prefera sa se joace cu "economiile" Anei din pusculita (adica monezile de 10 bani, 50 bani) pe care le varsa si apoi le pune la loc unul cate unul. Eu am oroare de banii aia caci eu consider ca bani sunt cei mai jegosi dar nu reusesc sa-l conving sa se joace cu altceva, e cel mai preferat joc.
Am vazut si eu o pictorita
Reteta Ioanei o incerc acum in wd plus tortul Tiramisu cu piscoturi.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni
http://community.webshots.com/user/biluta28
Nora__ spune:
Si daca tot e vineri....
http://www.youtube.com/watch?v=DEXD_ILYygw
sa puneti boxele,e mai fain cu sunet.
alice.....ce ai mai facut bun?Nu mai stiu ce sa mai fac de mancare.Parca m-am saturat de toate,as vrea ceva nou.
Apropo de sotz....ma mai lovesc de el prin casa...sau mai bine zis se baga el in fatza furtunii si ma mai prinde si ma pupa...si atunci realizez ca traim in vartej si ii zic:'Mmmmmmmm...mi-e dor de tine...pe unde ai fost?"Ehhh....
cristalino...io zic ca e alergie sau intoxicatie.Un paianjen nu musca pe toata fatza si pe manute.Da-i niste peritol sau alt sirop antialergic.Sanatate multa!
Edit: Mihaela...am vazut reteta,io ziceam sa dea de-a dura roata aia gata facuta,ca poate o impiedica pe aragaz
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
alice2004 spune:
Nora, bun am facut neshte varza cu costita si iahnie de fasole, plus neshte ardei umpluti si chiftelute marinate (de peste, ca altfel Andrei nu pune gura pe el !!). Si am cumparat de la magazin o punga cu snitele dinozauri (Andrei este fan dino, asa le spune !), si una cu cordon bleu din carne de curcan ... si cam atit ! Aaaa, si am luat o punga de foi de placinta si mere sa fac, dar am toot aminat pina s-a sesizat al meu sotz si a terminat el treaba, doar ca nu a facut placinta, ci strudele, care au iesit muuult mai bune !
Mi-am propus sa fac si eu tortul lui Roxi si ingineria aia de a scris-o Ioana, dar cum spuneam mai sus, habar nu am cind !! Poate noaptea, dar mi-e greu sa imi tin ochii deschisi de la atita oboseala, hehehe !!
Alice si Andrei
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Nora, bun am facut neshte varza cu costita si iahnie de fasole, plus neshte ardei umpluti si chiftelute marinate (de peste, ca altfel Andrei nu pune gura pe el !!). Si am cumparat de la magazin o punga cu snitele dinozauri (Andrei este fan dino, asa le spune !), si una cu cordon bleu din carne de curcan ... si cam atit ! Aaaa, si am luat o punga de foi de placinta si mere sa fac, dar am toot aminat pina s-a sesizat al meu sotz si a terminat el treaba, doar ca nu a facut placinta, ci strudele, care au iesit muuult mai bune !
Mi-am propus sa fac si eu tortul lui Roxi si ingineria aia de a scris-o Ioana, dar cum spuneam mai sus, habar nu am cind !! Poate noaptea, dar mi-e greu sa imi tin ochii deschisi de la atita oboseala, hehehe !!
Alice si Andrei
woaaaaaaaaaaaaaaaaaa......sa nu spui ca le-ai facut pe toate odata...
Eu ma gandesc sa fac ingineria Ioanei,vb ta.Si sa repet reteta aia cu pui la cuptor cu sos de smantana...cu ciuperci si porumb...mi-a ramas gandul la ea.
Nora
cristalina spune:
Alice, nu vii la noi in vizita!?
Iti pun bucataria la dispozitie pe timpul zilei...promit sa te lasam sa dormi pe saturate...:)))
Noi nu gatim decat in weekend, iar in timpul saptamanii numai chestii rapide-rapide (asta in fara de sandwichuri...:)))
Dar ce povestesti tu mi-ar lua o vesnicie!
Na ca iar mi se facu foame!!...
Mitzule, intra la raport pana nu incepem iar sa ne impacientam!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
g_ioana spune:
Neatza pe la pranz,am un pic mintea in ceatza dar poate-mi mai revin!
Pe noi Murfy ne iubeste, asa ca ieri in drum spre casa ma gandeam ca si Alice, ca am de spalat, calcat,facut curat si mancare si cum se le fac pe toate in timp util,numai ca odata ajunsa acasa,aflu ca mandra mea are o mica indigestie,cu scaune moi si tot tacamul,asa ca tot programul a sarit in aer!Am reusit doar sa fac curat si mancare,asta numa dupa ora 19 cand am vazut ca mandra este mai bine,iar toata noaptea am pazit-o sa nu faca febra!Stau si ma gandesc oare io cand mai apuc sa dorm,ca de pupacit cu husbandul nici nu mai vorbesc...!!???
Nora,pazeeea ca viiineee "roata" moriii
Cristalina nici eu nu cred ca a piscat-o ceva asa de sistematic,da-i ceva de alergie si poate-i trece,pupam bubitzele
Roxi io la tortuuuri nu ma bag,da-s sigura ca iese tare bun!
Mitzu,la multi ani pentru socrela,super raspunsul lui Tudor cu dimineatza,a mea daca pui o intrebare de tipul "cand" raspunsul este inevitabil "maine"!
hai pupici
gorodeii
aripile mele