FIV 89
Raspunsuri - Pagina 28
![](images/user_woman.png)
andicu spune:
Cami si Iliuta, multa bafta la punctie si ET, sa dea Dumnezeu sa ajungeti la sfarsitul lunii!
Rubia, endometrul tau e f bine! eu am avut la ET endometrul de 9.2 si am reusit! daca e peste 8 e bun de sarcina, asa a zis dr ! multa bafta, sa ajungi la Odisee!
Camikatze, nu stiu ce sa-ti spun; toate am avut dureri de burta ca la CM, unele mai mult, altele mai putin! la unele a fost de bine, la altele au venit uratii...cred ca depinde de organism.Cam in 3 zile de la ET se prind embrionii si e posibil sa simti asa ceva, si eu am simtit. Eu iti urez mult succes si sper sa fie semn bun la tine!
Va tin in continuare pumnii celor care sunt in focuri: Lachi, Sheri, Liana,Pis, Galuscuta, cat si celorlalte fete care urmeaza sa inceapa tratamentul!
Andreea
Pozele meleAjutati-l pe Andrei!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
Monilad nu te supara pe mine, dar as vrea daca se poate sa-mi explici si mie ce e cu estradiolul??? habar nu am cat e?, cand se verifica? ce face? de ce se verifica? Eu fac FIV in dec. din 24 luna asta incep stimularea... am vazut si al Zisa Cami ca isi facuse estradiolul..mersi
PUSSI
Avalon spune:
Monica, iti multumesc mult de tot, ce mi-ai scris tu voi salva intr-un folder pe care mi l-am facut eu legat de FIV (desi sper sa nu mai ajung pana acolo, visez cu ochii deschisi).
Fetelor, voi dupa FIV prima luna ati constatat o activitate intensa a ovarelor? Eu am avut simptome de ovulatie (cu pauze de cateva zile) toata luna asta. Spre exemplu azi, maine ar trebui sa-mi vina ciclul si eu aseara am avut simptome de ovulatie. Imi pare rau ca nu am facut monitorizare luna asta, cred ca s-ar fi crucit doctorii ce ar fi vazut acolo, ma simt ca dupa punctie
...
kla78 spune:
ILIUTA tin pumnii stransi tare!suntem cu cateva zile diferenta...eu sapt viitoare am punctia si et-ul...mai are cineva sapt viitoare???
DASHA ma bucur ca bb e bine!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Moniland spune:
pussi, unii dr. tin cont si de valoare estradiolului in timpul tratamentului. Poate ca sa fie mai siguri cu doza de stimulare.
Raspunsul ovarian se monitorizeaza prin ultrasonografie si prin masurarea nivelelor estradiolului plasmatic. Daca investigarea ultrasonografica indica existenta a cel putin trei foliculi de 16-20 mm diametru, si daca exista un raspuns estradiolic bun (nivele plasmatice de 300- 400 pg/ml (1000-3000 pmol/l)) pentru fiecare folicul cu diametru mai mare de 18 mm, se poate induce faza finala de maturare foliculara prin administrarea de hCG. Asa scrie si in prospectul de Puregon
Monica
Moniland spune:
Avalon, ovarele continua sa lucreze mult mai puternic dupa stimulare. Nu pot sa treaca brusc la acelasi mod de dinaintea stimularii. Se zice ca ar fi sanse sa ramai in lunile imediat urmatoare stimularii pentru FIV. Asa ca dai bataie
si visele ti se vor implini.
Monica
galuscuta spune:
Pussi multumesc si Doamne da sa reusim toate ....
Moniland , nu stiu ce sa zic, eu m-am prezentat in 2 februarie la ora 8 la spital , dupa toate analizele mi-au facut laparo pe la 11 (eram un extra) ca m-a costat 500 € .A doua zi m-am externat.mi-a gasit un chistulet de 0,5 .cica nu e periculos.atata tot. Dupa aceea m-am dus la clinica privata pt FIV dar consider ca m-au tratat bine si ca mi-au urmarit bine evolutia .D-na dr Stelea m-a sunat si in Italia sa-mi aduca aminte da iau injectiile sau cand sa fiu la TM. Poate e doar un caz...nu stiu .
Va urez mult noroc la toate FIV-oasele
galuscuta
Avalon spune:
Am tras tare luna asta, a fost un adevarat maraton! Poate imi fuge barbatul de acasa!
Monica nu mi-ai spus pana la urma ai fost cu sotul la un urolog pt tratament sau la alt medic?
first_carmen spune:
kla78 si eu o sa fac saptamina viitoare punctie si ET ( ma duc miine la ecografie, sunt in ziua 9 de stimulare si o sa aflu mai multe amanunte).
Azi la mine la serviciu a inceput campania de vaccinare antigripala si nu stiu daca sa-l fac sau nu.
kla78 spune:
FIRST CARMEN eu azi sunt abia in ziua 7 de stimulare si merg la analiza de estradiol si eco vineri....din cate am inteles eu punctia va fi in 21 sau 22 iar et in 24....oricum daca nu vom avea exact in aceeasi zi vom fi aproape si putem imparti simptome
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos