FIV 89
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanatugs spune:
Merci Avalon, dar meritul distractiei nu a fost al meu, ci al fetelor care au fost foarte vesele si m-au scos si pe mine din starea in care eram pina sa vina ele.
Avalon spune:
Mai, din cat cunosc eu fetele, bebeii vostri o sa fie tare norocosi cu asemenea mamici! Sa va dea Dumnezeu la fiecare cel putin unul , prin FIV sau natural, cum o dori El!
zisaCami spune:
Gata, mi-am facut injectia, de fapt sotul mi-a facut-o ... ce atmosfera vesela e pe-aici fetelor, ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire!
Mary pai eu sper sa nu-mi faca anestezia descrisa de tine, ci cea pe care o am eu in minte! Mersi de informatie, o sa stiu cum sa pun problema!
Avalon, Ioana
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
zisaCami spune:
Buna dimineata,
De azi chiar ca nu mai intru, iau o pauza de o saptamana, apoi intru sa va povestesc cum a fost. Dupa ET nu am de gand sa stau mai mult de 3 zile in pat. Va va tine la curent cu vesti despre mine Avalon
Va pe toate!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
zisaCami spune:
Adelia mersi la fel si tie!
Cami
Aldolina spune:
Cami, multa bafta! Sa aduci vesti bune!
Cristinici, spune-mi te rog, este un cost suplimentar in cazul AH, sau rezolvi cu dr.embriolog direct?
Bafta fetelor care sunt in 'focuri'. Tinem pumnii!
Pupicei,
aniast72 spune:
ZisaCami, bafta multa. Vino cu vesti bune, ridica moralul...chiar avem nevoie.
Avalon, la intalnirea viitoare sper sa ne alaturi, sa participi live la atmosfera.
Am vazut fotografiile, intr-adevar toate eram cu gurile pana la urechi. Multumim felicia_
-ici deasemeni si gazdei noastre, Ioana