Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Messa,
la mine copilul e prea jos. Are capul deja in bazin. Asha ca trebuie sa stau la pat sa-l mai tin acolo unde e cat mai mult. De vineri incep un nou tratament, sper sa fie mai bine. Eu tare mi-as dori sa nasc la termen dar nu stiu de ce am impresia ca la noi pe bb o sa-l aduca Mos Craciun nu barza!
Nu-mi place senzatia asta pt ca atunci cand am ramas insarcinata am vrut fetitza dar eu i-am spus sotzului ca eu cred ca e baiat, si baiat a fost.

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Am vazut pozele, liuda. Doar una nu se vede... o sa incerc mai tarziu... da eroare daca vrei s-o vezi mare... Frumoase si hainutele si paturicile... Ele sunt piesa de rezistenta... Si mobila e ok... numai ca eu acum nu vad decat lucruri de bebei si nimic altceva (hainute, jucarii, mobilier,etc).

Loredana 27+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

liuda am vazut pozele e super mobila culoarea mea preferata si hainutele sunt super poate esti asa draguta sa-mi spui tu ce marime sunt costumasele

a.alina stai cuminte in pat si va fi bine ai sa vezi toate o sa nastem la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

loremunteanu dar ce mai vroiai sa mai vezi?
mai am si multe altele dar le-am mai bagat eri in dulapuri si sa vezi ca mai nu am umplut toate sifonerele si dulapurile1 parca nu erau asa multe - si na!!! ca se aduna!!! Jucarii inca nu am prea luat- alea reusim sa le adunam - a si sant inebunita dupa desenele alea care se lipesc de usi si dulapuri - abia astept sa ma scap in alea ca cred ca "disenez" toata camera cu ele !!! ei, a mai ramas un colt liber (cam juma de metru) acolo o sa mai luat o chestie cu rafturi, mai avem de luat biroul, aaaa loc de tv nu prea ramane asa ca ori luam calculat cu tv tuner sa-l folosim si ca tv sau Tv suspendat. Mai trebuie veioza , bbphonul... mai sant multe... dar le facem pe rand mai ales ca tre sa avem motiv sa ne plimbam prin oras....
Ei si sa vedeti culmea nesimtirei, ca daca capricornul e capricorn.... am facut-o si pe asta - am spalat eri toate hainele bb. Acum ajung acasa si ma infig in calcat apoi la sacose si la pastrat pana la nevoie!!!Deci nu m-am lasat pana nu am facut-o si pe asta! Nebuna nu alta! Dar bine ca recunosc, mai rau daca faceam si taceam! Cred ca o sa-mi iasa pe gat calcatul, mai ales ca nu imi place sa calc si nu am calcat de vreo 3 ani (asta face femeia) dar acum i-a sa vezi ca ma scurma in cur sa si calc!!!
ma mananca acum - ca apoi o sa calc de o sa sara capacele!!!
pupici

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

A.Alina, ia stai frumusel in pat, respira adanc, mangaie-ti burtica si explica-i linistita si cu calm lui bibiloi ca trebe sa stea in burta pana la termen ca altfel doarme pe jos cu pisica! In alta ordine de idei, zi mersi ca e din Timisoara, ca daca sora-ta o fi ca mine cand mi-am luat carnet, asa macar mai ai curaj sa iesi pe strada si esti in siguranta, si noi odata cu tine. In afara de cine e din Timisoara, desigur. Si in afara situatiei in care i-ar da prin cap sa faca turul tarii. Si nu ma mai speria cu capul jos in bazin ca la mine tocmai s-a intors bebe si de-abia ziceam si eu ca ma simt bine! Nu ma fa, ca ma duc maine la doctor!

Dana, pai pe un' sa fiu, pe aici, dar am stat cuminte, ca era bestiutza mica si parca nu eram prea constienta ca trebe s-o mai si scot pe undeva. Cred ca asa imi fac curaj, ca se apropie taierea ori la fofo ori la burta si combat stressu' cu prosteala si tzicneala si veselie, tata, cat incape. Asa ca de acuma pana oi naste tot asa am s-o tin, ca face bine la nervi si la panicosheala.

aelita, da' zau ca esti nerusinata cu totul, adica te mai pricepi si la tras la masina! Eu am incercat o data cand eram mica si mi-am cusut o bucata de deget pe panza pe care vroiam s-o fac cearsaf la papusa si de atunci nu mi-a mai trebuit cusut. Da' nu-i neaparat timpul pierdut, mai stii ce m-o apuca? Si daca tot te pricepi la din astea, ia zi, stii cumva pe cineva care sa poata sa-mi unga putin o masina de cusut mecanica Singer si eventual de unde gasesc o suveica din aia ca un glont pentru ea?

cristia, las' ca nu ma dor bujiile la Ford sa imi misc fundul si carutzul pana in parc la Moghioros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Messa - si zici ca intalnirea e in fata la "Clatite"??? ...inca o data, in fata la clatite? Iti imaginezi ce fete vor face aia cand vad ca mai apare una, si-nca una, inca o burtoasa, hop alta...mama, imi si imaginez LOL

Fetelor, mare pacat ca nu exista si o Sf. Alina. Va dati seama ca la cat de multe suntem pe topic cu prenumele asta, o tineam 2 zile in urari si la multi ani-uri

pe toate

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

nu ma intrebati de marimi ca nu stiu - deci am luat de la cele mai mici pana la cele recomandate ca de 3 luni. pe care scria in centimetri ai copilului - am luat de la 50 cm. pana la 70 cm. Apoi pe altele scrie in luni am luat de la 0 - la 3 luni, apoi mai era nu stiu cum dupa marimi deci am luat diferite marimi. Mici, mic, mici de tot nu am luat multe ca aflai eu din surse sigure ca maicamea a adunat cativa saci deja si abia asteapta sa nasc sa-mi aduca cadourile!!! Asa ca ma fac ca nu stiu si nu cumpar mici de tot ca santem asigurati!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Daconst, Salina- carutul era cel mai putin sport dintre toate cele care le-am vazut la un pret cat de cat rezonabil. Spatarul se lasa pe spate, iar landouri aici nu prea sunt asta datorita climei, e cald mai mereu, de ex ieri au fost 32 de grade.
Messa- ideea a fost sa nu iau tractor, e maricel carutul dar foarte usor de manuit si nu foarte greu, nici nu puteam sa iau un tractor, caci locuiesc la primul etaj unde nu am lift, atat imi mai trebuia.
Am pus si doua poze cu scoica, care aici e musai sa o ai, altfel nu iti da drumul din spital http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucadascalu/my_photos

Ralu 31+ DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

A.Alina se pare ca au si ei sezon la comenzile de mobilier. Anul trecut am dat comanda de dormitor in noiembrie la Amica si ne-au zis ca sunt foarte aglomerati si de abia spre sfarsitul lui decembrie reusesc. Acum am dat la sfarsitul lui octombrie ptr bucatarie si ne-au promis ca spre 20 noiembrie reusesc...deci lumea isi face mobila la comanda in ultimele 2 luni din an...

Uneori revin la neintelegerea mea vis-a-vis de diferenta de preturi ptr aceleasi produse la noi in tara si in afara. Am gasit la noi oferta de sterilizator Avent electric la 3 mil 800 mii iar in Franta acelasi model la echivalentul a 2 mil 100 mii...
mi se pare o diferenta nejustificata....dar in fine...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Tot eu ca am uitat ceva... sa felicit Putza . Asta imi aminteste cand la prima sarcina, la morfologia de 16 saptamani, incerca Pop sa scrie penis si nu-i iesea decat pemos, penos si alte la fel...pana la urma a scris si-a bagat si-o sageata. Numai ca eco era 2D si n-am inteles nimic. Dar la tine se vede clar. Sa-ti traiasca!!!

Si revin ca o vad pe Messa asa sfatoasa si nu ma pot abtine sa nu va zic...ca cica mangaiatul burticii (in special circular) provoaca contractii. Asta de la socrela "citire" si de la asistenta ei cea isteata care fuse moasa la un moment dat si cica stie. Ah, cica nici cu crema nu trebuie decat sa te ungi, nu sa mangai burtica . V-am zis-o ca fapt divers...eu n-am ascultat nici la prima sarcina, nici acum.

"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz

Mergi la inceput